נשים זקוקות ליחס, נכון?

2ודדה

New member
נשים זקוקות ליחס, נכון?

אני במערכת יחסים כבר מעל שנה גרים יחד אבל כל כך לבד לי! אני מכירה את הלבד של להיות לבד, בלי בן זוג.. אבל הלבד של הכאילו ביחד כואב יותר. אני אוהבת אבל כמהה למגע, ליחס, לפינוק.. לביחד! אני לא יודעת מה לעשות להישאר.. או ללכת.. להמשיך בחיפוש אחרי האושר.. בינתיים אני מאוכזבת כואבת ולבד!

אפילו חתולים זקוקים ליחס ../images/Emo13.gif

אנחנו כנראה קצת שונות, כי לי בכלל אין בעיה עם הלבד של לבד. לא כואב, לא מבאס, טוב לי תמיד לבד. גם למערכת היחסים הנוכחית נפלתי בין הרצאות בפורומים על כמה כיף להיות לבד. אבל תחושת הלבד מתוך ביחד נשמעת לי מעציבה בהחלט. אין לי מושג מה קורה אצלכם מאחורי הקלעים, אבל בין אנשים שונים יש פערים ברמה של חום, הצורך במגע, הצורך בתקשורת. כשהפערים הם גדולים, הם יכולים לגרום לתחושת מצוקה לא פחות מהפערים באהבה. אני עצמי אדם חם ונדיב, וגידלו אותי בבית עם המון מגע. למזלי, גם בן זוגי הוא כזה. פעם היה לי בן זוג, שהוריו היו קרים, מנוכרים ולא סוציאליים, והוא למד מהם את הכל. לא שרדתי בקשר הזה. הוא פשוט הרגיש רע כל הזמן, אז ניתקתי אותו. היה עדיף כך, כי הפערים כבר התחילו לנגוס בהערכה העצמית שלי: תהיתי האם אני דביקה מדי, נידי מדי, מרוכזת בסיפורי העבודה ה"לא מעניינים" שלי יותר מדי. והנה היום אני עם בן זוג, שרוצה לחבק אותי בכל פינה, וכל יום שואל איך היה בעבודה, ומגיב כמו אחד שהקשיב לסיפור
גם קודם, הכל היה בסדר אצלי, פשוט הגבר לא התאים. אבל אין לי מושג איך פותרים בעיות כאלה בלי הפרידה, ואין לי מושג, אם זאת הסיבה שאת מרגישה לבד...

2ודדה

New member
אני חושבת שקלעת בול..

אבל.. גם אם לא לא הכי מתאים לי בעולם מהבחינה הזאת אני עדיין אוהבת אותו ולא רואה את עצמי בלעדיו אפילו יום.. אכם באנו ממשפחות שונות. אני ממשפחה מאוד חמה ומאוחדת.. והוא - לא. הייתי רוצה ללמד אותו להיות יותר כמוני.. גם בשביל עתיד המשפחה שלנו, אם נצליח ויום אחד נתחתן.. אבל אני מודעת לזה שזה פער גדול ועקרוני אז אני כבר עכשיו מתחילה להכין את עצמי לאולי פרידה.. אני אעשה את הכל כדי למנוע פרידה אבל גם חייבת להיות מספיק חזקה כדי שאם ניפרד - זה לא ישבור אותי..
לך.. הלוואי וגם אני אוכל להיות עם בן זוג שמתאים לי כמו שאת מצאת.. רק אושר!

../images/Emo24.gif

תעשי הכל כדי לא להפרד, חוץ מלבטל את עצמך. ועוד דבר קטן... אני לא קוראת לאיש לאמץ את עמדתי בקשר לנישואין, אבל בייחוד בזוגיות כזו, כשיש פערים גדולים... לא עדיף להשאיר אותה כמות שהיא, בלי התחייבות הצהרתית כזאת? כדי שתוכלי ***לבחור*** להיות אתו, אם רצונך בכך, כל יום מחדש?

אילן 30

New member
תנסי אולי ...

לדבר איתו על זה ... לרמוז לו שזה מה שאת צריכה או להראות לו איך את עושה את זה לפני שאת עושה צעד דרסתי של לקום וללכת . אין ספק שאין טעם במערכת יחסים כזו שאין ביניכם קרבה פיזית . לא רשמת כמה שנים בסה"כ אתם יחד אך אם זה כך בשנה הראשונה זה אכן צריך להדליק נורה אדומה .

T r i l i a n

New member
בדידות בתוך מערכת יחסים היא נצחית

לדעתי. לעומתה בדידות של לבד יכולה לבוא אל קיצה. אם את איתו ומרגישה לבד, לטעמי כבר עדיף להיות לבד.

efiי

New member
../images/Emo14.gif

אם לבד? אז רק לבד!!! למה את צריכה לסבול את... ?

המשיכי בדרכך...

הרבה פעמים הפחד מהלבד מניע אותנו להישאר גם כשלא טוב... אבל, את הרי לבד גם כך ולבד של ביחד הוא הרבה יותר גרוע את זכאית לאושר שלך, ואם תכלאי את עצמך במערכת מתסכלת ולא מהנה רק תגרמי עוול לעצמך! יש בך הרבה אהבה לתת, ואת צריכה כנראה רק את האדם המתאים שידע להעריך את זה ולהשיב לך באותו מטבע. ישנם הרבה שיוכלו לעשות זאת, המרה, אני יודע.... היא למצוא אותם. לדעתי, שווה לך לנסות! בהצלחה!!!

למעלה