"נשים יותר נוטות לרגשנות"

"נשים יותר נוטות לרגשנות"

"נשים יותר נוטות לרגשנות. הן בוכות בסרטים. ככה זה. בפקולטה סטודנטיות בכו כשראו את הציונים. לא ראיתי שאף גבר בכה. פרקליטות מזדהות יותר עם הקורבן בתיקים של עבירות מוסר, סולדות מהגבר המבצע ונוטות לחבק את גירסת המתלוננת. זה בעייתי מבחינת אמון הציבור". והמסקנה? "אם [דורית] בייניש תתמנה לנשיאת בית המשפט העליון ו[עדנה] ארבל תתמנה ליועצת המשפטית לממשלה ו[נאווה] תתמנה לפרקליטת המדינה זה יהיה איום ונורא, הרה אסון." מזל שיש ח"כ דליה איציק, שתגיש ביום ב' הקרוב על שולחן הכנסת הצעה לתיקון הסעיף בחוק העונשין כדי שזה יכלול איסור גם על גזענות על רקע נטייתו המינית או מינו של אדם.

אבא גאה

New member
נו אז מה את מתרגשת?

והרי ברור מעל לכל ספק שאשה שבוכה בגלל ציון באוניברסיטה לא תוכל להפעיל שיקול דעת בשיפוט..... איזה טימטום, איזה טיעונים מפגרים קשה לי להאמין שהרזניק הזה בכלל עו"ד...

.m

New member
מזעזע../images/Emo70.gif

ואני עוד שמעתי את הראיון המלא היום בבוקר... פשוט מחריד! והכי מזעזע, בראש המערכת (היועץ המשפטי) הוא עדיין גבר
mai (גרררר... גברים!)

הגמוניה נשית

וזה שבכל החברות שעבדתי כל ישיבות ההנהלה הבחירות היו על טוהרת הגזע הגברי. אה אבל זה כי אנחנו פחות טובות לא רוצות להתקדם רגשניות ואם היתה אשה מספיק טובה כמובן שהיא היתה בהנהלה הבחירה. ואצלנו בעבודה שאני יחסית חדשה בה יש רב נשי בתחתית וכמובן שהם יותר טובות מוכשרות וכו אבל הניהול הוא גברי והם עוד מעיזים בעידן החדש להביא נשים שניהלו ומורידים אותם כמה דרגות למטה. אבל כל גבר עם קצת שנות ניסיון הוא הופך להיות ראש צוות נשבר לי מהצביעות (אנחנו פרו נשים מקבלים פה אמהות תרגום: משלמים משכורות רעב )

ומה רע ברגשנות?

ולמה כמובן שהן יותר טובות? והתרגום שלך, לא מדויק, התרגום הנכון הוא כמובן - אין לנו חשק להתעסק עם תביעות, אז נעשה לך את המוות, שתתפטרי לבד.

ובכלל בהתחשב בעונשים שנותנים כאן

לעברות נגד נשים (כלומר, מכות בתוך המשפחה, אונס) בית המשפט לא ממש סובל מנטיה לכיוון המין הנשי.

פרח7

New member
חחחחחחחח

זה באמת לא תקין שיש יותר פרקליטות מפרקליטים אם הבנתי את דבריו הרי שהוא מעדיף שיהיו יותר פרקליטים שיזדהו עם התוקף בתיקים של עבירות מוסר... הוא פוסל את בייניש כי הוא זוכר מראות קשים של סטודנטיות ממררות בבכי ליד לוח הציונים באוניברסיטה? תרוץ מגוחך לבן אדם מתוסבך שכואב לו שהוא לא התקדם לאן שהוא רצה. עכשיו הוא רוצה לבקש אפליה מתקנת לגברים, בפרקליטות? אני חושדת בו שהוא סטנדפיסט...

למעלה