נשים יקרות לי!

נשים יקרות לי!

נועצתי עימכן לפני מיספר ימים בהיותי חרדה מאוד לביתי שקיבלה פרסולט תחת אישפוז באיכילוב. רציתי לידע אתכן שנולד לביתי בן מקסים בשבוע 29+4 לאחר זריקות צלסטון. נולד במישקל 1540 ילד ניפלא שלא ניזקק להנשמה אף לא רגע אחד.הוא מאושפז ביחידה לטיפול נימרץ לפגים ומיתקדם מצויין.דבריי אלו ניכתבו לכם כהוקרת תודה על שידעתם להרגיעני .

../images/Emo49.gif סבתא!

המשקל נאה וחשוב מכך, נראה שיש בשלות ראתית טובה (הודות צלסטון, מן הסתם) ואני מאחלת לכם מסלול משעמם ככל האפשר של פגייה. פשוט לגדול ומשם ישר הבייתה. יחד עם זה, דעי שפגיה היא "רכבת הרים", תתכנה גם ירידות (למשל, גם תינוק שנשם ממש טוב בהתחלה לעיתים קצת מתעייף), אבל רוב מוחלט של הפגים בגיל הזה צולחים את המסלול בהצלחה רבה ובבריאות. ממליצה לך בחום על פורום "הורים לפגים" המצויין.
לכולכם.

../images/Emo49.gif לך ולבתך ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע על המשקל המכובד, ועוד יותר על הבשלות הריאתית... זו נקודת פתיחה מצוינת לחיים. כמו שאש"פ כתבה, לאף אחד אין ביטוח נגד אירועים בלתי צפויים בפגייה, ואני לא מכירה את ההורה שישן טוב בלילה כשהילד/ים שלו שם (מנסיון...), אבל הסכנות בהחלט פוחתות בתנאים של הנכד שלך. מאחלת לכם התאוששות מהירה ושלא תשהו בפגייה רגע אחד מעבר לשבוע 36 מלא.
עתליה

למעלה