נשים יקרות- צריכה את עזרתכן...

נשים יקרות- צריכה את עזרתכן...

אנחנו מתארחים בשבת אצל המשפחה של בעלי- ולצערי מכיוון ששם לא מקפידים על כשרות- אני מעדיפה (וזה לשמחתי) לבשל את רוב האוכל שיודעת שאני ובעלי נוכל לאכול... אז אני צריכה מתכון לפשטידה/קיש- מרשימים, נאי מראה וטעימים- וכמובן פרווה.... גיסתי לא כל כך מבדילה בין בשר לחלב באוכל- לא מכוונה רעה אלא מההרגל... וביקשה קיש (רוב הקישים חלביים)- אז חשבתי על אייך אפשר לעקוף את המכשול הזה... רעיונות למישהי? אשמח אפילו לכמה מתכונים... תודה:) כייף לראות את הפורום חוזר לפעילות:)

שירת יקרה.

כל פשטידה או קיש שאת אוהבת והמרכיב החלבי בה הוא חמאה ניתן להחליף במחמאה. שמנת מתוקה ניתן להחליף בריץ' להקרמה. הם לא ירגישו בהבדל ואת תעקפי את המכשולים. הפשטידות היחידות שלא תוכלי להכין הן אלו שמבוססות ממש על גבינות למניהן. (וכמובן- כל פשטידה או קיש שתעשי בתבנית עגולה ירשימו יותר מתבנית מרובעת!)

גולדה,

תודה על המענה ושאלה, האם שמנת ריץ לא מתוקה ממש לעומת השמנת הרגילה?- לא ירגישו? תודה

שירת. יש ריץ' לבישול והקרמה

והריץ הזה ממש לא מתוק!! (נדמה לי שיש על הקופסא ציור של ברוקולי אם אינני טועה). תשימי לב שכתוב על הקופסא לבישול והקרמה ולא להקצפה. בהצלחה יקירתי

מה לגבי איזה קיגל תפו"א או ירושלמי מאטריות

עבור מי שלא דתי זה יכול להיות גיוון מאד מעניין (אני מנסה לחשוב בראש שלפני החזרה בתשובה
)

גולדה יקרה תודה על הכל ולשאר-

ולשאר גם תודה ענקית... חשבתי על קוגל והצעתי- אבל לא התקבל בדעת הרוב... :) בשם השם נעשה ונצליח:)

למעלה