נשים יקרות

בלה ענת

New member
נשים יקרות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo189.gif

אני מחבקת את כולנו. לא ניתן להגיב לכול אחת בתגובת הזדהות. אבל אני איתכם, מפני שכולנו נמצאות באותו מצב נוראי שלא בחרנו להיות בו. אנחנו חבורה ענקית של משפחות שבורות שמחפשות דרך התמודדות מתאימה לכול אחד מאיתנו. חושבת שאנחנו די מצליחים אם אנחנו מתכתבים ומשתפים את כולם באסון הפרטי. חבל שאבות לא מנסים להוציא את הכאב בשיחות משותפות בפורום. יעקוב איפה אתה? כתבתה מאד יפה המון זמן. אני תמיד בחדר של ענתי. המחשב הוא שלה. היא כל הזמן איתי. הבגדים, התמונות והחשוב ביותר הם הזכרונות המדהימים והאושר הרב שהיה לכולנו עד.............. ועכשיו דממה ענקית.................... טוב שיש חברים!!! אמא של ענת אור ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

תודה על המילים החמות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היום ביקרנו את יעלה השמעתי לה שירים של שלומי שבת בגלל הרוח והשיר החדש מלאכית סיפרנו לה על השבוע וכמובן כמה אנחנו אוהבים אותה וזהו רצים לארגן ולהכין השבת מאחלת לכולם שבת שלום לכולם איריס

eaz1514

New member
../images/Emo24.gif גם לך ולכל האמהות , האבות ושאר

בני משפחה שבשבוע האחרון הביאו את הפורום למימדים שלא ידע לפחות ב-4 שנים וקצת שאני חברה בפורום זה. ענן כבד ידידתי, אני יודעת שאת קוראת אותנו, אנא השמיעי קול (מילה) !! אילנה, אמא של רונן

למעלה