נשים כבר לא מחכות לנסיך על הסוס הלבן ומביאות ילדים לבד

מעמקים39

New member
נשים כבר לא מחכות לנסיך על הסוס הלבן ומביאות ילדים לבד

ניתקלתי כבר בכמה מכרות שהחליטו לא לחכות לחתונה, פנו לבנק הזרע והקימו משפחה :)
אני בעד וחושבת שאישה שרוצה להגשים את אימהותה לא חייבת גבר לצידה.
הן מתפקדות מעולה, הילדים נהדרים ומאושרים ונראה שאין מתחים כלל. יש רק שף אחד במטבח הזה והמטבח עובד נהדר. אגב תמיד עדיף שיהיה גם אבא אוהב ובן זוג אוהב אבל לא חייבים ואפשר גם לבד.
דעתכם?

דעתי היא שזאת בחירה לא פשוטה

הורות זאת משימה לא פשוטה לזוג הורים, להורה יחידני זה קשה הרבה יותר.
יש לי ידידה טובה שבחרה בדרך הזאת, אישה משכילה מאוד, מקצועית, מרויחה יפה, ובאמת אמא נהדרת. נערת הפוסטר לאמהות יחידניות.

עדיין, אני לא חושב שהיא היתה בוחרת בדרך הקשה הזאת אם היתה מוצאת בן זוג מתאים לחלוק עמה את ההורות.

וכמובן שגם להיפך.

=======
אגב, הילד, חמוד בכיתה ב' או ג', כבר פרסם בלי ידיעתה מודעות שידוכים באינטרנט כדי למצוא בן זוג לאמא.

Berethor

New member
אני מבין למה הנשים האלו עושות את זה אבל יש לבחירה כזאת מחיר

זה יותר קשה לגדל ילד לגמרי לבד וגם הסיכוי שלהן למצוא זוגיות עם גבר יורד באופן דרסטי, משום שיש הרבה גברים שלא מוכנים להיות בקשר רציני עם אישה שיש לה ילדים מגבר אחר, כן זה לא נושא שקל לדבר עליו אבל זאת האמת, ואלו דברים שצריך שעדיף לקחת בחשבון. אני מבין שיש הרבה נשים שנושא האמהות מאוד חשוב להן וקשה להן להתאפק, או/ו שהן איבדו תקווה למצוא למצוא גבר רציני, והן היו מודעות לשעון הביולוגי שלהן, ולכן שהן עלולות להישאר בלי ילדים אם הן ימשכו את הנושא של הבאת ילדים יותר מדי שנים. יש גם נשים שפונות לשרותי הפרייה טבעית בחינם כתחליף לבנק הזרע. אישה שמביאה ילדים בעזרת בנק הזרע/תרומת זרע לא באמת מביאה ילדים לבד, לילדים עדיין יש אב ביולוגי, אבל הם לא מכירים אותו והוא לא נמצא איתם או/ו עם האם. האם זה הוגן ומתחשב להביא ילדים לעולם ולדון אותם כבר מהתחלה לחיים ללא אב? זאת דילמה קשה ודבר שהוא מאוד שנוי במחלוקת.

"If you're looking for a more personal relationship with your sperm donor than a mere numbered sample, or perhaps are seeking a sample with a more favorable price tag, you're in luck. New donors called "natural inseminators" are replacing sperm banks as preferred methods of non-traditional procreation. The term refers to donors who are willing to deposit their specimen via intercourse at no cost to the recipient. Potential mothers can connect with these inseminators via Facebook groups or online forums in order to form what many find to be a mutually beneficial exchange: women don't have to pay steep prices allotted by sperm banks, while male donors....well, it's still unclear what they're seeking."

"Some natural inseminators seem to genuinely want to provide struggling couples and/or women with the gift of life, while others want to ensure the continuation of their genetic lineage. In addition, while most donors prefer a closed visitation agreement, others are more receptive to the idea of maintaining contact with their offspring. A sperm donation thread on VoyForums that allows natural inseminators to advertise on their site demonstrates the variety of motives among donors."

"It's also important to consider why the free price tag of natural inseminators is so appealing to recipients. Although just one attempt at artificial insemination can cost around $3,000, the average cost of raising a child is infinitely more expensive ($245,000 to be exact.) As such, I would question families that don't have $3,000 to become pregnant with their child, but expect to financially support the child until at least the age of 18. Still, $3,000 is a heavy price to pay for something that more often than not is anticipated to be free, and women should be allowed to explore less taxing options should they so choose. So long as the process of conception is safe and healthy for both partners, then, the "natural" insemination trend portends to be a positive advancement, since it leads to the creation of a highly anticipated and highly coveted human life."

[URL]http://www.bustle.com/articles/51582-natural-inseminators-are-replacing-the-sperm-bank-as-non-traditional-babymakers[/URL]

מעמקים39

New member
כן זה הוגן ומתחשב אם האמא אוהבת ודואגת

עם כל הכבוד לגברים נשים יודעות להסתדר היטב תחת לחץ, הרבה יותר טוב מגברים.
ילד שמקבל אהבה מאימו ולא חווה אובדן של מות אביו, לא גדל בתחושה של החמצה עד שהסביבה חושפת אותו לכך שהפסיד משהו.
דע לך שבבתים רבים אימהות בכל מקרה מתפקדות כהורה יחידני כי הגברים מתחפפים בכל רגע שאפשר, כך שהמשימה לגדל ילד לבד מוכרת גם לנשים נשואות.

pov2

New member
להביא ילדים עם ובלי אבא, זו שאלה מוסרית בכל מקרה

כי אלו ההורים, שקובעים לתינוק, מבלי לבקש את אישורו- שהוא יוולד לעולם הזה, כשעתידו לאו דווקא צפוי להיות ורוד.
&nbsp
&nbsp

אביב890

New member
אני מאוד בעד הסידור הזה ואפילו שלחתי את אחת

הפרטנריות שלי שמאוד מאוד רצתה ילד, לעשות ילד מבנק הזרע ואחרי שהסברתי לה באופן הכי ברור שאני לא רוצה ילדים ושאיתי אין לה סיכוי לילד וגם לא לזוגיות ו\או לחיים משותפים ושאם היא רוצה אני מוכן להמשיך להיות לה ידיד לבילויים בלבד, היא אכן עשתה ילד מבנק הזרע.

וכן, אכן כדברייך, היא מתפקדות מעולה, היא עצמאית גם כלכלית, הילד נהדר ומאושר.
ואכן יש רק שף\ית אחת במטבח שלה והמטבח עובד נהדר.
גם במטבח שלי יש רק שף אחד וגם אצלי המטבח עובד נהדר.
לגבי מתחים אז לא שאין מתחים כלל, יש לה ועוד איך שיש לה והרבה.

והיא אומנם מקטרת שמאוד קשה לה מכל הבחינות והיא מסבירה לי ש: "ילד זה לא בובת ברבי ולא תמגוצי'", אבל זו הבחירה ובעיה שלה, וכמו שכתבת: "לא חייבים בן זוג ואפשר גם לבד" . כבר כתבתי לך במקום אחר ש"בשביל נקניק לא צריך חזיר"...
ואני בחרתי להישאר לא מחוייב לאף אחת להישאר חופשי ומאושר ושהיא מוזמנת לבוא לבקר כשזה מסתדר.
ועד היום אנחנו מסתדרים, כל אחד בביתו תחת גפנו ועלי תאנתו ונפגשים לשמחות.

וכבר כתבתי לך שהסידור הזה עם הפמניסטיות המשוחררות, האמיצות והעצמאיות מאוד נח לי ואני ממש מרוצה ממנו.

http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/200/180502988/משפחה/גרושים_גרושות
מי צריך כאבי ראש, כאב לב ודאגות של "זוגיות", "משפחה" ו"ילדים"?!

למעלה