נשים לבד בהונג קונג - זה בטוח?

eran0611

New member
Hong Kong

yes you can travel by yourself here in Hong Kong its very safe, have anice trip

ביקור בהונג קונג

אניכנראה אהיה בהונגקונג לשבוע, בחודש יולי, לבד
אשמח לקבל המלצות :בתי מלון, פעילויות, קניות האם יש ריכוז של ישראלים היכן שהוא? כל מידע יתקבל בברכה

gal93

New member
הונג קונג

אהלן, נראה לי שעניתי לך כבר בפורום של למטייל... בכל מקרה, הונג קונג היא מקום נהדר, אני נמצא פה כבר שבוע ונהנה מכל רגע. לגבי המלצות, הכל שאלה של תקציב... אני ישן למשל בגסט האוס שעולה לי 150 דולר הונג קונגי ללילה, שזה בערך 19.4$, זה גסט האוס לתרמילאים אבל הוא חמוד ונקי ובטוח... פעילויות בהונג קונג... תלוי מה את מחפשת, אפשר למצוא הכל... מקניות ועד שריצה ב Repulse Bay על החוף... אני דיי חרשתי את הונג קונג ומאוד נהנתי בעיקר מהמסעדות הנהדרות וסתם מלהסתובב בהונג קונג איילנד... ריכוז ישראלים, אני אישית לא נתקלתי בישראלים כמעט בכלל חוץ מפעם אחת ששמעתי עברית ב- MTR, אלה היו שניים שכנראה עובדים בעיר... מבוגרים... אבל, קיים בית חב"ד בקאולון.. ששם ככל הנראה מרוכזים כל הישראלים, בעיקר תרמילאים שהלכו על הסדנא הזו של בית חב"ד... אני לא ביקרתי בבית חב"ד, סתם כי לא היה לי כוח... אני בכיף יענה לך על שאלות אחרות בקשר להונג קונג... גל הונג קונג

eran0611

New member
Kong Kong

היי אז ככה לגבי הונג קונג!!! ישראלים מרוכזים כולם ב ROBINSON ROAD זה נמצא בהונג קונג איילנד שם הם בעצם גרים ושם נמצאת הקהילה היהודית JCC JEWISH COMMUNITY CENTER קהילה גדולה לגבי מלון אם תהיי יותר ספציפית לגבי תקציב אני אוכל לתת לך שמות חיי לילה בהונג קונג יש בשפע ולגבי בית חב"ד בקאולון הוא רק נפתח והוא די ריקני לעומת זאת יש את קהילת ציון ב MODY ROAD קאולון שם תוכלי למצוא יותר אנשים אם יש לך איזו שאלה או בעיה זה מספר הטלפון שלי אני גר בהונג קונג על טיילת הכוכבים אשמח לעזור ערן852-6304-7861 +

תודה רבה!!

יש לי עוד כמה שאלות : האם כדאי למצוא מלון ברובינסון רואד? אני מתכננת לבוא רק לשבוע, יש מצב לפגוש ישראלים בזמן הקצר הזה, לטייל קצת ולבלות בערבים? לגבי מלון - אין לי מושג מה המחירים בהונג קונג, אבל חשוב לי מלון נקי, שירותים אמבטיה וטלוויזיה בחדר. בסביבות 50$ ללילה, יש דבר כזה?

eran0611

New member
Kong Kong

בקשר למלונות ב 50 דולר אני לא בטוח תבדקי בלינקים הבאים http://hongkong-hotelguide.com/index.htm?GHK&gclid=CNq-_ZHz5YUCFVDuJAoduBYNvQ או http://www.hk-hotel.com/ או http://www.hong-kong-hotels-network.com/ ישנם מלונות זולים יחסית אבל מרוחקים מהכל לכן כדאי לך לקחת מלון באיזורים הבאים TSIM SHA TSUI CENTRAL WHAN CHAI ADMIRALTY ROBINSON ROAD MONG KOK קצת מרוחק אבל זול יותר ויחסית איזור נחמד לטייל ולהרגיש את הונג קונג ושוב אני אומר שימי לב למיקום כי יש איזורים זולים אך נורא מרוחקים מלב הונג קונג ארבעת האיזורים הראשונים שרשמתי הם בעצם מרכז העניינים לגבי בילויים ישנם כמה איזורים LAI KUAN FONG WHAN CHAI עדיף LAI KUAN FONG נמצא ב CENTRAL מקומות לטייל: חובה לבקר ב"פיק" בביג בודהה (רק ביום בהיר) טיילת הכוכבים (גם ביום וגם בלילה חובה בשניהם) מומלץ בשעה שמונה בערב(יש מופע אורות נחמד מהבניינים של הונג קונג האי) הישמרי לך מגסט האוסים של הודים (נמצאים בעקר ב NATHAN ROAD TSIM SHA TSUI) מה שכן אם את בכול זאת הולכת על גסט האוס אני יכול להמלית לך על אחד נקי ובטוח מה עוד יקירתי רק תשאלי לגבי קשרים עם ישראלים תנסי להגיע לארוחת שישי בקהילת ציון וליצור שם קצת קשרים זה נמצא ב WING ON PLAZA MODY ROAD TSAIM SHA TSUI ממש מול טיילת הכוכבים

או

שאני אסע כאשר אמצא שותפ/ה לנסיעה. אני לא נגד לא- ישראלים, אבל לזמן הקצר שאני מתכננת....

מלון ברובינסון ב50$??../images/Emo2.gif

אני ממש חושב שאתם לא בכיוון. המחירים הם 100$ וצפונה. חוץ מזה שברובינסון את תפגשי בעיקר ישראלים שחיים בהונג קונג, ולא מחפשים לטייל ולבלות כמו תייר מזדמן. בכלל המלונות בהונג קונג יקרים למדי ואם את מעוניינת לחסוך אז תאלצי למצוא גסט האוס נחמד. הייתי עוזר יותר, אך אני חי פה, ולא ממש מכיר בתי ההארחה או היכן מתקבצים תיירים ישראלים. חוץ מזה אין מה לעשות בטיילת הכוכבים. לא ביום ולא בלילה.

למעלה