נשים?מה הייתם חושבים ...

אשkלוני

New member
נשים?מה הייתם חושבים ...

אני יתחיל כך.אני בחור דתי.נכנסתי לאיזשהו מקום ואחת הפקידות שם מאוד מצאה חן בעני.חמודה מאוד חייכנית...עכשיו אני מזה ביישן בלהתחיל.במיוחד שאני דתי והיא ממש לא(לפי הלבוש ..)חשבתי לגשת אליה עם פתק שאני מעונין להכיר אותה עם המס שלי.מה אתם אומרים עלזה?אשמח לשמוע את דעתכן..תודה

mika tal

New member
היי- ראשית, ברוכים הבאים../images/Emo13.gif

שנית-אני חושבת שזה יכול להיות רעיון טוב מאוד לגשת אליה עם פתק שאתה מעוניין להכיר אותה עם מס' טלפון שלך. אתה בחור דתי, זה שהיא לא נראית לך "ע"פ לבושה" דתייה, כלל לא אומר שהיא תסרב לצאת עם בחור בגלל שהוא דתי... בהצלחה

אשkלוני

New member
תודה רבה...אבל..

השאלה איך לדעתך בחורה תסתכל על הדרך שאני מתחיל איתה?זה לא יראה לה כחוסר ביטחון מצידי ודחיה מצידה??

mika tal

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif אנחנו בני אדם

וברור שדחייה זה פחד ידוע ומובן,אם היא לא פוסטמה, גם אם לא תהיה מעוניינת היא תעשה זאת בדרך חביבה.. ולא קטלנית..

אשkלוני

New member
טוב...שמחתי לשמוע את הדעה הזאת

כי תמיד זה היה נראה לי דפוק כזה לגשת כך....

magenta73

New member
אני מעדיפה את הגישה היותר ישירה

לגשת, לדבר איתה קצת, לשאול אם בא לה לשתות קפב, לראות אם בכלל יש הענות מצידה. תחשוב שתביא לה פתק והיא לא תתקשר - בטח לא תבין למה וסתם תאכל את עצמך, באינטקרציה של פנים מול פנים מבינים קצת יותר, חוץ מזה אולי יש לה חבר או לא יודעת מה... יאללה, ביישנים - כמו פראיירים - לא מתים, רק מתחלפים. לנשום עמוק ולגשת!

Vdrums

New member
אני מסכים עם הדס

הגישה הישירה עדיפה בהחלט, פתק יכול מאוד להתפרש בתור חוסר ביטחון חזק ונשים לא מתות על זה. מה גם שזה מזכיר את ימי התיכון וגם זה לא משהו שמדליק הרבה בנות בתור התחלה לדעתי. תחשוב רגע על הסיטואציה, אתה בא אליה, אומר היי, נותן לה פתק והולך? לא נראה טוב בכלל. כבר עדיף לפתוח את הפה ולדבר זה יתן לך יותר קרדיט אצלה. בהצלחה

mika tal

New member
הכל טוב ויפה, אך אם הבחור

מרגיש שהוא לא מסוגל לדבר כי הוא מתבייש, חושש, מה שמובן, פתק יכול בהחלט להיות הפתרון. אז יביא לה פתק וילך, אז מה?ואני אל חושבת שאצל כל הבנות זה מפתרש כחוסר ביטחון.. אז הוא ביישן.. אז מה?

mika tal

New member
יש הבדל גדול בין מה שאנשים אומרים

לבין מה שהבחור מרגיש..אז הוא קצת ביישן, עם הזמן ייפתח.. לא קרה כלום.

magenta73

New member
ברגע שהוא בישן קטן ולא עושה מעשה

הוא ימשיך עם זה ויהפוך לבישן גדול. ברגע שהוא יעשה מעשה ויבין שהשד לא כזה נורא, גם אם הוא קיבל תגובה שלילית, הוא יצא מהבישנות. בישנות כרונית זו כבר מחלה, כי זה מפריע לתפקוד ולהשגת מטורת.

mistero

New member
כן, גם לימודים זה ככה

זה אומר שכולם לומדים לפוסט דוקטורט? יש מספיק דברים שבעקרון אפשר לעשות, זה לא אומר שכולם יכולים או רוצים לעשות אותם...

למעלה