נשים - מין אוראלי לכן - אתן בעד או נגד?

lior4love

Member
שלום לכל היפות בפורום :)
רציתי לשאול כי נתקלתי בלא מעט מקרים שנשים לא רוצות שיעשו להן מין אוראלי... מכל מיני תירוצים, כגון: זה משפיל את הגבר (לרדת לגבר אין להן בעיה.. אז מה ההבדל?), זה לא הגייני, לא נעים וכל מיני תירוצים שונים ומשונים...

מה דעתכן? האם זה סתם תירוץ? או שהן חוו ירידה לא נעימה או מה? מה גורם להן? כי יש הרי הרבה נשים שכן נהנות מזה, אז מה ההבדל? למה יש כאלה שלא וכאלה שכן?!

גמר חתימה טובה לכל החרמנים והחרמניות :)

דקל נור*

Well-known member
רציתי לשאול כי נתקלתי בלא מעט מקרים שנשים לא רוצות שיעשו להן מין אוראלי... מכל מיני תירוצים, כגון: זה משפיל את הגבר (לרדת לגבר אין להן בעיה.. אז מה ההבדל?), זה לא הגייני, לא נעים וכל מיני תירוצים שונים ומשונים...

מה דעתכן? האם זה סתם תירוץ? או שהן חוו ירידה לא נעימה או מה? מה גורם להן? כי יש הרי הרבה נשים שכן נהנות מזה, אז מה ההבדל? למה יש כאלה שלא וכאלה שכן?!

אני חושבת שהסיבות העיקריות הן:
1. דימוי גוף. חשש מריח לא נעים או מראה שהוא לא בדיוק כמו של שחקניות פורנו צעירות.
2. חשש מזיהום או דלקת. תופס גם לגבי הכנסת אצבעות.

סקס אוראלי תפס תאוצה רק בעשורים האחרונים. אז אם יש עכבות, הן בעיקר אצל דור ה-x ואחורה.

יש נשים שהן לא דגדגניות אז אוראלי בשבילן זה נעים אבל לא המנה העיקרית.
יש גברים שלא יודעים לעשות את זה נכון ואז כבר עדיף שלא.

ע.משולם

Active member

ליאור, אימי עה"ש היתה אומרת לי, כשהתלוננתי על משהו, להביט בראי... אתה כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. אין אישה שלא אוהבת שמענגים אותה אורלית. אתה רק צריך לדעת מה לעשות שם. כמובן שיש נשים שלא רוצות שתרד להן אם הן אחרי יום עבודה והזיעה שם יכולה להציל אנשים תועים במדבר מהתייבשות. אתה יכול להציע להן להתקלח ביחד ותדאג שהן יקרצפו אותו ואז תראה איך רתיעתן נעלמת. אלא אם הסיבה, כאמור, שאתה צריך לראות סרטוני הדרכה, כיצד לעבוד.

lior4love

Member
ליאור, אימי עה"ש היתה אומרת לי, כשהתלוננתי על משהו, להביט בראי... אתה כנראה לא עושה את העבודה כמו שצריך. אין אישה שלא אוהבת שמענגים אותה אורלית. אתה רק צריך לדעת מה לעשות שם. כמובן שיש נשים שלא רוצות שתרד להן אם הן אחרי יום עבודה והזיעה שם יכולה להציל אנשים תועים במדבר מהתייבשות. אתה יכול להציע להן להתקלח ביחד ותדאג שהן יקרצפו אותו ואז תראה איך רתיעתן נעלמת. אלא אם הסיבה, כאמור, שאתה צריך לראות סרטוני הדרכה, כיצד לעבוד.
חחח... אני לא מאלה שישבחו את עצמי ויגידו כמה אני טוב או לא טוב... אתן לאחרות להגיד, אבל אני נתתי דוגמאות גם מנשים שלא עשינו את זה אף פעם, כשהגיעה הסיטואציה, היא פשוט הזיזה לי את הראש ואמרה שהיא לא אוהבת מין אוראלי... אפילו לא נגעתי שם.... (כן גם במקלחות) אז....

באופן אישי, אני יכול להעיד שכשיש ריח טוב זה כייף ואז זה גם מאוד מענג...
במיוחד כשזה הדדי, אז עפים יחד והתחושה אילעית

בשביל הרבה נשים יש בזה חשיפה מאוד מאוד גדולה וזה כנראה לא פשוט להן.
האיבר הכי אינטימי, הרבה נשים מתקשות אפילו להסתכל על הכוס שלהן- ופתאום גבר רוצה לתקוע לשם את הפרצוף שלו..
אולי הריח לא ימצא חן בעיניו, אולי הטעם, אולי המראה. ובתוך כל החששות הללו הן אמורות להנות :)
אז הן מעדיפות לוותר על זה.
בנוסף, אני חוששת שלהרבה נשים לא פשוט לשכב על הגב ושמישהו מענג אותן- ולא מתענג בעצמו. קל להן להיות בתפקיד המענגת או המזויינת.

את משכנעת בהסבר ... בכל מקרה זה עונג אילעי...אני בכל מקרה אוהב עד טירוף...
צריך לדעת לענג אישה...ואישה צריכה לדעת להתענג...
הרי אם אין הדדיות זה חבל ולא יהיה מושלם

למעלה