נשים משפצות!!

amonit

New member
נשים משפצות!!

נשים משפצות, שיפוצניקיות, תחביב? מקצוע? מה אתם אומרים? מה אתן אומרות? האם אתן לוקחות את העניינים לידיים או שמשאירות להם את "הכאב ראש הזה"? מה אתם חושבים כשאנו הנשים לוקחות את השפכטל ליד? או שמעדיפים שנשאיר לכם את העיסוק "הגברי" הזה? האם יש ויכוחים בנושא?

אני ממש בעד, ואיפה../images/Emo45.gif

אפשר ללמוד עוד על עיצוב מחדש של הבית? יש לי המון רעיונות, אבל לא יודעת היכן למצוא את האביזרים הנדרשים כדי לבצע אותם! מעוניינת לדעת אם קיים איזה קורס בנושא, רצוי באזור השרון...? ובאשר לשאלה - כרגע אני עסוקה עם תינוק קטנטן שגוזל את רוב זמני אבל בהחלט מעוניינת להפוך את התחביב למקצוע - אפילו ללמוד מעט נגרות. בעתיד...!

amonit

New member
היי מיה,!!

קחי רגע וכנסי לקישורי הפורום בנושא עיצוב הבית, תמצאי לא מעט חומר על עיצוב ועוד. ובקשר לשאלתך, מצאתי עבורך את זה

אני נהנית מכל רגע

קודחת, מנסרת, משייפת, צובעת וכל מה שצריך. אתמול לדוגמה, חתכתי בדלת חור עם ג´יגסו והרכבתי דלת לחתולים, ממש נהנתי. לא הכל אני יודעת איך, מה שאפשר אני מאלתרת, מה שלא, אני שואלת

אני מחייך

אלמונית. אני אשמח לתת לך טיפים. אחד מהתחביבים שלי היה נגרות.בששון ובשמחה אני יעזור לך. הנה טיפ ראשון:ברהיטים ישנים הציפוי כמו לכה נקרא פליטורה. אחרי קצת אימון תקבלי את הרגש . אבל היישום מאוד פשוט והחומרים גם. פליטורה היא תמיסה של שרלק וספירט. מכינים תמיסה כזאת לוקחים חולצת טריקו ישנה {חתיכה ממנה{ שמים בפנים צמר גפן מעין טמפון. טובלים קלות בתמיסה ומורחים על הרהיט .זמן ייבוש בין שכבה לשכבה כמה שעות. כמה שיותר שכבות יש יותר ברק. אין בעיה להגיע גם לעשר וחמש עשרה שכבות. מקבלים ממש כמו גלזורה. היתרון בשיטה שמאוד קל לתקן שריטות ופגמים. הספירט שבתמיסה ממיס את השכבה הקודמת וסוגר שריטות ופגמים. בהצלחנ

אתי@

New member
וגם... שכחת לציין שהפליטורה שומרת

על העץ. לנו יש בבית שולחנות עם פליטורה כל כך איכותית שניתן להניח עליהם סירים חמים בלי חשש. ודרך אגב, הם לא מבריקים בכלל. אני מניחה שהברק זה פונקציה של סוג הפליטורה.

ברק הפליטורה

הברק נובע מכמות השכבות. פליטורה יש סוג אחד. המקצוענים ממש מוסיפים בייץ על בסיס ספירט.ניסיתי פעפ לעבוד עם פליטורה עם בייץ. ממש לא ממליץ. זה כבר רק למקצוענים

אתי@

New member
אני מדברת על פוליטורה מקצועית כמובן

אני לא עשיתי בעצמי, אלא הנגר... ככה שאני לא מתמצאת בפרטים המדויקים.

תודה רבה רוטב ../images/Emo13.gif

תרשה לי לקרוא לך רוטב נכון ?
באמת זה נחמד שיש את מי לשאול. בדיוק השבוע, לקחתי כמה משקופים ישנים מעץ שהיו לנו בבית מתקופה שהחליפו לנו את הדלתות. חתכתי בג´יגסו לפי מידה, שייפתי יפה עם משייפת חיברתי לשלוש מסגרות. אחרכך באמת עברתי עםלק ורנית של טמבור ובאמת לא קיבלתי את המראה שרציתי לקבל (למרות שמה שקיבלתי גם יצא לא רע). פעם הבאה אני אנסה עם פליטורה במקום. בכל מקרה קניתי 3 מראות במחיר ממש זול וחיברתי למסגרת. יפיתי את המסגרות עם כמה קישקושים ותליתי את שלושתן ברצף על הקיר כמו שתולים תמונות במוזיאון באנגליה, במקום עם מסמר משתמשים בשרשרת ברזל שמשתלשלת מצינור שצמוד לפינה העליונה של הקיר. יצא ממש ממש יפה. זה נורא כייף לעשות ולראות תוצאות.

amonit

New member
ועוד אורחות הגיבו

בפורום נשים וקרירה החלו לספר על ניסיונן בשיפוצים, אבל איפה אתם, חברי הפורום? הגברים בחבורה רק על תקן יועצים? או שמא גם לכם יש אנקדוטה? אשמח לתגובות!! משום מה , עולה לי תמיד השאלה, רק יחידות סגולה עוסקות בתחום? ואיך מגיבים בני/בנות הזוג?

ג´פטו../images/Emo150.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

אמונית. את חייבת לשנות ת´ניק ל "ג´פטו"
הבטחתי עוד טיפ דבק פלסטי בשימוש בנגרות מדביק מאוד חזק רק שהוא חודר לסיבים ואי אפשר להפריד אחר כך. דבק עצמות{המסריח שמבשלים} היה בשימוש בעבר מעברהיטים ישנים מאוד לא היו מסמריםוד סיבה. אחרי שהדבק מתקשה הוא נהיה פריך. כמה מכות עם פטיש עץ היו סודקות אותו ואפשר היה להדביק מחדש מבלי לגרום נזק בלתי הפיך לרהיט.ברהיטים ישנים לא היו מסמרים. היו משתמשים לצורך חיבור עם קלין עץ בצורת יתד מרובע. היו מרטיבים אותו קצת וזהו. יש חיבור חזק

מה זה נחשב עיסוק גברי?../images/Emo12.gif

אני חייבת לספר לבעל..... סתאאאאאם, אצלנו, אין ויכוחים בעניין, כל עניין שדורש מוטוריקה ושנחשב טכני ולא תיאורתי, זה אני, אם זה בניית רהיטים שמגיעים כקיט, אם זה בניית ברביקיו גז, וכמובן צביעת חדרים, החלפת מנורות וכו. לא יודעת איך זה קרה, אבל כנראה שכחו להעניק לאיש שלי תכונות "גבריות" אלו

שלום לשיפוצניקיות, הגעתי לכאן

ע"י המלצתה של אמונית. יופי של פורום. אני מכירה שתי נשים ששיפוץ זה מקצוען. כולל עבודות עץ, טיח, גבס וכל מה שיש בבית. הן מקצועניות לגמרי וכך מרוויחות את לחמן ועושות עבודה מעולה. אישית, עשיתי הכל הכל הכל בבית, חוץ מחשמל ואינסטלציה. עכשיו אני בענייני גינה. גם מתכננת, מבצעת וגם, תוך כדי שאני מנסרת ענפים, נותנת הוראות לבחור: "תחזיק חזק את הסולם שלא אפול". אז יש עתיד. בברכה, אורין (פורום פמיניזם, 68)

amonit

New member
אורין,

נשמח שתשארי עמנו לספר חויות , נשמח לעזור גם בעניני גינון, יש פה מומחיות ומומחים כמעט בכל תחום.......

liatig

New member
אני בעד. נהנית מכל רגע וגם

את שיפוץ הבית שלנו והגדלתו וכן את של אחי - לקחתי על עצמי. אמנם יחד עם הקבלן אבל הייתי שם בכל רגע והידע שצברתי - תיחקרתי אותם על כל שלב ואיך עושים אותו. בכיף.

למעלה