נשים נוהגות

Night Light

New member
נשים נוהגות

אפילו שפייסבוק זה לא מה שחושבים שזה, הפעם מצאתי שם משהו חביב (ואם זה היה כאן או שמישהו מכם בכלל פתח את זה, אז בעיה שלכם ותמותו, לא הייתי פה המון זמן). התנועה לשלילת רשיונות נהיגה לנשים כי הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה כבר. אתן נוהגות גרוע, אתן מדברות בפלאפון, מתאפרות, מבלבלות את השכל... ובכלל - בשביל מה יש אוטובוסים? מתארגנת תנועת מחאה להצעת חוק אשר תוגש לשר התחבורה - ובה שלילה אקראית של הרשיון לכל נהגת שניה על הכביש. הצטרפו אלינו למאבק! אם נשים - לא נוהגים!

כשאישה מעבירה את המסר הנ"ל אז זה קומי אם גבר היה מעביר את המסר אז זה היה נחשב לעובדתי שרירותי ואז זה היה נקרא "חומר תיעודי" ... יש מבין את זה שטקר ?!?

yossin

New member
זה אמיתי או שהוא עושה את עצמו?

צריך לחפש בסוף הסרט בקרדיטים את שמו של המאלף וללמוד ממנו הזאדק הזה. בטוח שהוא גבר? בסדר, אולי הוא זכר אבל גבר? תמהני...

gavrik

New member
שירשור הבדיחות הגדול: נשים

נהג משאית נכנס מאחורה ברכב בו נהגה אישה,וסירב להודות באשמה ולכן הגיעו השניים לבית משפט. האישה הסבירה לשופט שנהג המשאית נכנס במכוניתה מאחור ולכן הוא אשם. לאחר שתי שניות מחשבה הגיע השופט להחלטה והרשיע את האישה. בכעס רב שאלה האישה מדוע והשופט השיב לה: "אין לאישה מה לעשות בכביש. היא צריכה להיות במטבח". האישה עירערה כמובן והגיעה לשופט אחר. שוב הסבירה מה קרה, שוב השופט חשב שתי שניות, אבל הפעם הרשיע את בעלה של האישה והסביר: "בעל טוב לא צריך לתת לאשתו לצאת מהמטבח". האישה עירערה כמובן והגיעה לשופט אחר. שוב הסבירה מה קרה. שוב השופט חשב שתי שניות, אבל הפעם הרשיע את נהג המשאית. בשמחה רבה ניגשה האישה להודות לשופט אבל לא יכלה להתאפק לשאול אותו מה הסיבה לפסיקתו והשופט ענה לה "בטח שנהג המשאית אשם - מה הוא נכנס עם משאית באמצע המטבח שלך"?

gavrik

New member
עוד קצת נשים

מה ההבדל בין אישה לפרה? לפרה אין את המבט המטומטם הזה בעיינים למה אין נשים אסטרונאוטיות? כי אין מה לנקות בחלל מה יותר טיפש מאישה? שתי נשים מה הדבר האחרון שנקלט מהמעבורת קולומביה? "נו, תן לאישה לנהוג, מה כבר יכול לקרות..?"

gavrik

New member
שחורה ארוכה

איזה אחד היה מאוהב בחברה שלו לגמרי, אז הוא החליט להפתיע אותה וקיעקע את השם שלה-wendy-על איברו. עכשיו הקטע כשלא עומד רואים רק wy. יום אחד הוא הולך לשירותים הציבוריים, ולידו משתין כושי, והאיש שם לב שגם אצלו יש wy על האיבר. אז הוא אומר לכושי "וואי איזה מגניב, גם לחברה שלך קוראים וונדי?!" "לא," עונה הכושי, "על שלי כתוב welcome to jamaika man, have a nice day"

gavrik

New member
אמא יקרה

אמא משכיבה את הבן העיוור שלה לישון ואומרת לו "הלילה, אם תתפלל חזק וממש תתכוון לזה, אלוהים יחזיר לך את הראייה בבוקר" הבן מתלהב ומתפלל הכי שרק אפשר, מכל הלב. בבוקר הוא מתעורר וצועק "אמא! אמא! אני עדיין עיוור!!" האמא עונה "אחד באפריל אחד באפריל!"

gavrik

New member
שיכור על שחור

איזה אחד השתכר בפאב, אבל ממש ממש השתכר. כשסגרו את הפאב והוא יצא לכיוון ביתו, הוא שם לב שעל המדרכה מולו הולכת נזירה. הוא רץ לעברה, הכניס לה אגרוף בפרצוף, ועוד לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה הכניס לה עוד אגרוף. היא נפלה על הרצפה והוא ניגש אליה ובעט בה, תפס אותה, הרים אותה והצמיד אותה לקיר. הנזירה הנדהמת והחלשה לא יכלה לזוז. הוא הצמיד אליה את הפרצוף שלו וסינן, "אנחנו לא ממש חזקים היום, הא, באטמן?!"

gavrik

New member
בטבע

בחור עירוני אחד רוצה להתחתן עם ביתו של חוואי. הוא מגיע לחווה כדי לבקש את ידה. "אני רוצה לדעת כמה אתה אוהב אותה", אומר החוואי, "ולכן אני רוצה שתיגש לרפת ותזיין את הפרה הכי שמנה שם". "הכול למען בתך", מודיע לו הבחור ורץ אל הרפת. כשהוא חוזר משם מודיע לו החוואי שהוא עדיין לא השתכנע, ומצביע על העז השחורה שעומדת בצד. "הכול למען בתך", מודיע לו הבחור ועושה דרכו לכיוון העז. "זה עוד לא נגמר", אומר החוואי ומפנה את הבחור אל הדיר כדי שיספק גם את החזירה הכי מטונפת ששוכבת שם. חצי שעה חולפת. כשהבחור חוזר מהדיר החוואי הזקן מודיע לו בשמחה:"הוכחת שאתה באמת ואהב את בתי. היא שלך". "עזוב אותי מהבת שלך", עונה לו הבחור, "כמה אתה רוצה בשביל החווה?"

gavrik

New member
סקס, דת ומסתורין

בהרצאה בספרות המרצה ביקש מהסטודנטים לכתוב חיבור קצר המכיל בתוכו את הנושאים סקס, דת ומסתורין. אחת הסטודנטיות הגישה את החיבור הבא: "אלוהים ישמור, אני בהיריון... אבל ממי?" שני חברים הלכו לבית זונות. אחרי שיוצא הראשון שואל אותו החבר "נו איך היה?" עונה לו "אישתי כבר יותר טובה" נכנס השני, אחרי שמסיים יוצא ושואל אותו הראשון "מה איתך?" ההוא עושה לו "צודק, אישתך באמת יותר טובה.."

GMN

New member
מרוקאי ואתיופי נוסעים באוטו, מי נוהג?

השוטר.

למעלה