קלייטון.ש
Well-known member
אני אוהב נשים, מעדיף את חברתן על חברת גברים. למעשה בחברת גברים בדרך כלל לא נוח לי.
אולי בגלל שאני מעדיף נשים אני מתרשם שרוב השירים נכתבו עליהן. כמובן בעיקר ע"י גברים.
לא כל כך עולים בדעתי שירים שנכתבו על גברים, לא על גבר מסוים ובטח לא בכלל.
אולי "יש לי אהוב בסיירת חרוב" או "האיש מן הבקעה", כאלה. שירים על חיילים.
השירים של קזבלן על עצמו, נגיד. ונעבור לסדר היום על הטענה שהשיר של הכבוד לא בדיוק נותן כבוד אלא אפשר להבין אותו בדיוק הפוך. שזה שיר על מרוקאי בריון חסר מודעות עצמית.
אבל איפה הם ואיפה "נשים נשים" בביצועו של יוסי בנאי, "יפות יפות" של הגשש, elle של אזנבור.
"היא תמיד אשה" של בילי ג'ואל. ועוד רבים.
כל חיי הייתי מוקף בנשים חזקות. העולם בעיני מילדות בנוי מנשים חזקות וגברים חלשים.
לא פיזית, אולי חוץ מהראשונה שהיא באמת אשה חזקה פיזית גם במונחים גבריים, אלא באופי, באישיות, במנהיגות.
וזה מה שחשוב.
נשים בעיני מניעות את העולם. מי שאומרים שהעולם נשלט בידי גברים מצחיקים אותי.
גברים סוחבים את העגלה, אבל נשים הן שנוהגות.
יום האשה שמח!
אולי בגלל שאני מעדיף נשים אני מתרשם שרוב השירים נכתבו עליהן. כמובן בעיקר ע"י גברים.
לא כל כך עולים בדעתי שירים שנכתבו על גברים, לא על גבר מסוים ובטח לא בכלל.
אולי "יש לי אהוב בסיירת חרוב" או "האיש מן הבקעה", כאלה. שירים על חיילים.
השירים של קזבלן על עצמו, נגיד. ונעבור לסדר היום על הטענה שהשיר של הכבוד לא בדיוק נותן כבוד אלא אפשר להבין אותו בדיוק הפוך. שזה שיר על מרוקאי בריון חסר מודעות עצמית.
אבל איפה הם ואיפה "נשים נשים" בביצועו של יוסי בנאי, "יפות יפות" של הגשש, elle של אזנבור.
"היא תמיד אשה" של בילי ג'ואל. ועוד רבים.
כל חיי הייתי מוקף בנשים חזקות. העולם בעיני מילדות בנוי מנשים חזקות וגברים חלשים.
לא פיזית, אולי חוץ מהראשונה שהיא באמת אשה חזקה פיזית גם במונחים גבריים, אלא באופי, באישיות, במנהיגות.
וזה מה שחשוב.
נשים בעיני מניעות את העולם. מי שאומרים שהעולם נשלט בידי גברים מצחיקים אותי.
גברים סוחבים את העגלה, אבל נשים הן שנוהגות.
יום האשה שמח!