נשים, נשים

moon and sun

New member
נשים, נשים

אם אתה מנשק אותה, אתה לא מספיק ג'נטלמן אם אתה לא, אתה לא גבר אם אתה משבח אותה, היא תחשוב שאתה משקר אם אתה לא, אתה לא שווה כלום אם אתה מסכים לכל מה שהיא אומרת, אתה חנון אם אתה לא, אתה לא מתחשב אם אתה מבקר אותה לעיתים קרובות, היא תשתעמם מזה אם אתה לא, היא תאשים אותך שיש לך מישהי מהצד אם אתה מתלבש מצויין, היא תגיד שאתה playboy אם אתה לא, אתה מוזנח אם אתה קנאי לה, היא תגיד שזה רע אם אתה לא, היא תחשוב שאתה לא אוהב אותה אם אתה מתאמץ להיות רומנטי, היא תגיד שאתה לא מכבד אותה אם אתה לא, היא תגיד שאתה לא אוהב אותה יותר אם אתה שניה מאחר, היא תתלונן שקשה לה לחכות יותר אם היא מאחרת, היא תגיד לך שזה דרכן של נשים אם אתה מבקר חבר, היא תגיד לך שאתה מבזבז זמן איכות ולא איתה אם היא תבקר חברה, היא תגיד: אה, זה טבעי, אנחנו נשים אם אתה מנשק אותה לעיתים רחוקות, היא תגיד שאתה קר אליה אם אתה מנשק לעיתים קרובות, היא תצעק ותגיד שאתה מנצל אותה אם אתה מסתכל על אישה אחרת, היא תאשים אותך בפלירטוט אם היא תסתכל על גבר אחר, היא רק משווה נתונים אם אתה מדבר, היא רוצה שתקשיב לה אם אתה מקשיב לה, היא רוצה שתדבר נשים, נשים סתם משהו חמוד שקראתי...

ובגלל זה, כל היופי [והקושי] -

למצוא את זה שלא ינשק על הדייט הראשון [או השני, או השלישי, או הארבעים ושתיים. כל אחת והסטייה שלה
], אזל יראו לו בעיניים שהוא מתאמץ לעשות כן. למצוא את זה שישבח דברים שאנחנו יודעות בשבחן ולאו דווקא את התחת שלנו שסובל מצלוליטיס.. הוא צריך להסכים עם מה שאני אומרת, בתנאי שזה נכון. ולחלופין, לא לא להסכים איתי רק בשביל שהוא יגיד את המילה האחרונה. למה אם גבר מבקר אישה זה משעמם? ואם לא, אז הוא בוגד בה? לא הבנתי. שיתלבש בטעם, לא יותר מידי פנסי. חל גם על נשים. יש הדבל בין פלייבוי למוזנח. וההבדל הזה טמון בצורות החיים החדשות שמתפתחות עליו...
וכן הלאה... נחמד. וקיבל שדרוג לטאגליינס או מאמרים או משהו כזה. אני אחליט בהמשך..
>סקארלט - תמהה למה עדיין אין לי מושג איך עודבת כל הפרוצדורה הזו - אוהארה<

Vdrums

New member
אני לא מנשק דייט ראשון...

מה באמת אתן חושבות על זה? ואני מתכוון נשיקה נעימה על השפתיים ולא להתחיל חפירות ארכיאולוגיות...

T r i l i a n

New member
אני הייתי מתחילה לחשוד שאתה הומו

לדעתי (וזאת דעתי בלבד) אם אין אפילו נשיקה בפגישה, אז אין מספיק משיכה, אז למה להמשיך?

Vdrums

New member
ולמה שהומו יצא עם בחורה? ../images/Emo8.gif

לעומתך יש בנות שיפרשו את נסיון הנשיקה בפגישה ראשונה כ"איזה חתיכת חרמן מניאק רק היכרנו וכבר נוגע בי" ומשיכה אפשר לראות גם שיושבים ומדברים ומכירים אחד את השני, וחוסר נשיקה יכול להשאיר יותר התרגשות לפגישה השניה. אז אנא ממכן תודיעו בכתב מראש לפני הדייט מה דעתתכן שנוכל להתנהג כראוי
דווקא זכורה לי בחורה שאמרה לי שזה עשה לה שנישנקתי אותה רק בדייט השני.

T r i l i a n

New member
גם אני בעד הודעה בכתב ../images/Emo6.gif

ככה זה ביחסי אנוש אי אפשר לדעת מה הציפיות של הצד השני אלא אם כן הוא אמר במפורש מה הן. האמת נשיקות בפגישה ראשונה זה דיון שחדש לי. תמיד מדברים על סקס בפגישה ראשונה

Vdrums

New member
אני בדיוק רואה את הפרק הראשון

של סיינפלד, ומדובר בו על הרמזים, על איך ג'ורג' וג'רי מנתחים כל מילה שהבחורה אומרת לו כדי לדעת למה היא מתכוונת בדיוק חחחחחחחחחח זה כל כך נכון...

T r i l i a n

New member
זה כל כך עצוב

אבל מצד שני מצחיק. הניתוחים האלה :אבל הוא אמר את זה כשחברים שלו היו לידו, וכשהם הלכו הוא אמר ככה...והוא לא אמר כדרך אגב, כאילו זה לא ממש חשוב....
מזכיר לי את התיכון.

נשיקה...לדעתי...

זה מאוד אינדיבידואלי,גם לגביה וגם לגביו,מעבר לכך נשיקה יכולה להיות כל כך אינטימית ויותר אפילו מקיום יחסי מין,תלוי הסיטואציה,וזה תופס גם לגבי הדייט הראשון.לדעתי לא תמיד נישארים עם סימני שאלה,על מה הוא/היא חושבים,כי יש שפת גוף גם המדברת יותר ממילים,כאנשים בוגרים,אנו יודעים אם היתה זרימה כימיה וכו...לכן לא צריך לשבור יותר מדי את הראש... מה שכן,אני חושבת נשיקה יכולה לשבור את הקרח אם אחד הצדדים בישן,או אם יש מבוכה.בקיצור זה מין קצה חוט שנותן את הO.K להמשך הקשר.

saulsultanik1

New member
סתם דברים שמאוד חשובים בחיים

אם אתה מנשק אותה אתה לא מספיק גנטלמן ואם אתה לא גומר היא גומרת וזה רק מחזק את העובדה שנשים הם חלק מהאושר של הגבר אבל אם אתה רוצה להרגיש טוב אשה זה ממש מזל בחיים אשה טובה זו אשה שהיא באמת מרגישה שאתה אוהב אותה בלי תנאים מיוחדים בחיים.

למעלה