נשים סוחרות בנשים ``העיר``

four seasons

New member
נשים סוחרות בנשים ``העיר``

``קניתי את הבחורה ב7200 דולר כדי לעזור לה`` כל אמרה בחקירתה חנה דביר. כתב האשמה נגד חנה דביר כוללת סחר, כליאה, סרסרות, התעללות ועוסק, מסמך: ניקול ניקנתה כשהייתה בת 17 סנ``צ יוסי ג`ומי אומר שעדותה של ניקול היא הדבר המזעזע ששמע בחייו, השופטת רחל גרינברג שהאריכה אצ מעצרה של דביר אמרה ``זו אחת העדויות הקשות ששמעתי בחיי`` לאחר שנקנתה ע``י דביר נכלאה אולצה לעסוק בזנות גם בתקופת מחזור וססבלה ממחלת מין ושלפוחית, במשטרה טוענים שעצורות עוד שלוש נשים שסוחרות בנשים. עורכי הדין של העצורות טוענים שהסוחרות הן קורבנות בטענה שהסוחרות אינם מרביצות לנשים הגברים עושים זאת, ושהניהול הוא של הגברים והן רק מבצעות. מעדותה של ניקול הדברים ניראים אחרת. בזמן שנשים נסחרות נכלאות מוכות, נאנסות נסחרות המערכת מתווכחת מה מין של הסוחר,ת אנס/ת האם הסבל של האישה שונה כשהיא נכלאת ע``י גבר או אישה?

אני רוצה להוסיף קישור להודעה במעריב

לגבי שנתיים וחצי מאסר שנגזרו על מי שהוגדר כ``גדול סוחרי הנשים במדינה``. דיברנו פעם על ערך חיי אישה, כבודה וכולי. הנה המחירון. באופן נדיר נתקל סוחרנו בשופט יקרן.... לא אופתע, אגב, אגב, באותו הקשר אם הנשים הסוחרות בנשים כן תקבלנה עונש חמור יותר. אני בעד כמובן, רק מביאה את זה כפארפרזה של אותו עניין תמחירי...

four seasons

New member
זה באמת מקומם העונשים הקלים

הלא מדובר בפושעים שעושים פשע בכוונה והם מודעים למעשי הפשע שלהם, בעיני הם הנחותים שבפשעים, להבדיל מפשעים אחרים שהם קשים באותה מידה, אבל ניתן לומר עליהם שהם פשעים שקשורים בהם דיכוי פילוסופיה אי שפיות מאבק בין המינים, אני מתכוון לאלימות במשפחה, אונס, רצח נשים שהסיבות בחלקן קשורות לתמורות שהחברה עוברת, אני מדגיש שניהם פשעים קשים ושניהם צריכים להענש בחומרה, בחלק השני ניתן לשלב שיקום בחלק הראשון סחר בנשים המינימום צריך להיות מאסר עולם.

למעלה