נשים ערביות כמו חנין זועבי

דאלטון

New member
נשים ערביות כמו חנין זועבי

נאבקות במדינת ישראל במקום להיאבק בדיכוי
של הנשים הערביות בידי הגברים הערבים.

יש לזועבי מזל שהיא חיה בישראל ולא במדינה ערבית. אישה כפויית
טובה כמו הרבה ערבים כפוי טובה.

YanDenenberg

New member
לא נגד המדינה, אלא נגד השלטון

السيدة حنين فاروق الزعبي היקרה נלחמת לא נגד מדינת ישראל, אלא נגד השלטון השורר היום במדינת ישראל.
ויש לה אומץ לומר את הדברים שהאחרים מפחדים לומר.
كل التقدير والاحترام
معك بكل خطوة، يا حنين

דאלטון

New member
אם היה לה אומץ

היתה פועלת בגלוי נגד דיכוי הנשים הערביות
בידי הגברים הערבים.

מי שישמע אותך יגיד שהנשים החרדיות

מצבן מעולה ...זה שיש שנאה כלפי חנין זה לא חדש ...להפיל כל התיק עלייה זה ממש הזוי ובלתי משכנע , חוץ מזה מהיכן לך לדעת מה היא עושה , לפעמים צריך להיות חכם ולחשוב בהגיון שהתקשורת הישראלית לא מסקרת את הצדדים הטובים של הערבים אלא תמיד השלילים ...יש לך כמה מקרים בסוף השבוע ...הקצין שכמעט שילם בחייו בבני ברק כמעט ולא סוקר , הרצח בעין נקובא התקשורת התעלמה ...היריות בנערים באילת עבר חלק ...הפיצוץ בגבעתיים כמעט הוזכר שתי דקות וכו׳ וכו׳

YanDenenberg

New member
אני מאוד בעד السيدة حنين فاروق الزعبي , אז לא הבנתי למה אתה

אני מאוד בעד السيدة حنين فاروق الزعبي , אז לא הבנתי למה אתה מתכוון. אתה מדבר כאילו אני נגדה, או שלא הבנתי אותך נכון...

דאלטון

New member
זועבי צריכה לדאוג לערבים

בשביל זה נבחרה. היא מדברת על שוויון וזכויות אדם אבל
מתעלמת שאין שוויון במגזר שלה בין גברים לנשים.
מתעלמת שמי שמפר זכויות נשים זה הערבים הגברים בעצמם,
למשל רצח בנות על חילול כבוד המשפחה. זועבי לא עושה כלום נגד תופעות כאלה. רק מקשקשת על שויון ודמוקרטיה. היא צריכה ללמד את הציבור הערבי על דמוקרטיה וזכויות אדם לפני שתאשים את היהודים.

הפרבולה

New member
לא נגד המדינה, אלה נגד השמאל

נכון שפעולותיה מכוונות נגד המדינה הציונית אבל בפועל היא דופקת את השמאל הישראלי שמתחנן בצורה פאתטית לאיזה שיתוף פעולה עם ערביי ישראל נגד הימין , שמעתי שעכשיו במר"צ אומרים שצריך לעשות קודם תהליך מדיני עם חנין זועבי חחחחח אולי נקרא לגון קרי הטיפש שיתווך בין זהבה גלאון לחנין זועבי .
&nbsp
&nbsp

דאלטון

New member
זה טוב שמרצ מקבלים בעיטה

מהערבים. זה מה שקורה שמתחנפים
לערבים. גלאון שונאת את הימין ואוהבת את אבו מאזן.
מכאן מתחילה הבעיה.

למעלה