נשים? פה?! חס וחלילה! תלכו מכאן.

הוא מוזמן לדרוש כמה שהוא רוצה

הוא גם מוזמן לבקש מהשים לא להיכנס, כל עוד אין חוק, או משהו אחר שמונע מנשים להיכנס, לי אין בעיה עם זה. באותה מידה לי מותר לבקש שחרדים לא ייכנסו לשכונה שלי, זה מגעיל, וזה מחוצף, אבל זו זכותי לבקש.

yonatan31

New member
זה לא רק הרחוב הזה

עשרות חנויות ומבני ציבור הם "לגברים בלבד".

לא

כל עוד הבן אדם מבקש, הוא יכול להמשיך לבקש. ואנשים יכולים להחליט האם להקשיב לו או לא. ברגע שזה חוק, אז עוד משהו מאוד מושחת במדינה הזאת.

רוני13

New member
קשה לי לשפוט.

אצלכם ישר כשעולה משהו נגד חרדים-מעלה לכם אש בעיניים ואתם זורמים עם זה ושופכים את כל השנאה העזה לזרם "הזדוני והקיצוני הזה". אני לא יכול שלא להסתכל על הצד הדתי שבעניין-החרדים מסתכלים על חייהם בצורה מאוד דתית ולכן כל דבר בחייהם ישר מעלה את השאלה האוטומתית "מה דעתו של אלוקים על זה?",ואני כדתי מאוד מתחבר לזה. הרי כל חיי אמורים להיבנות ביחד עם היהדות. וכאן,מאוד ברור שללכת ברחוב הזה בצפיפות הזאת זה מאוד בעייתי מבחינת צניעות-אז הם מצאו פתרון מאוד קיצוני אך ככל הנראה הוא הפתרון היחיד! (לא מדובר שם בת"א-אסור להתעלם)

antreprize

New member
לא יותר פשוט לבקש מהסוחרים

להכניס את הסחורות לתוך החנויות?

אם לנשים בבני ברק לא אכפת

אחרי הכל, הן לא ממש נעלבות מזה. ואם אין חוק שקובע שאסור לנשים לעבור שם, ובכך אין שום התנגשות עם זכויות דמוקרטיות. למה שהסוחרים יכניסו את סחורתם לחנויות? זה יכול לפגוע בהם.

JackDanyells

New member
כן, אבל מה יותר חשוב,

חנויות או נשים?
באמת, קצת רגישות

רגישות למי?

אם זה היה בכל עיר אחרת, אני הייתי הראשון להתקומם. אבל אני יודע ממקור ראשון שבעדה החרדית מה שהרבה אומר הוא קדוש, ולכן הנשים החרדיות לא נעלבות. והיחידות שיש להן את הזכות להתקומם במקרה הזה הן הנשים החרדיות, כי הן היחידות שלהן זה יפריע. ואם הן מחליטות שזה לא פוגע בהן, אני לא רואה שום סיבה שזה יפריע לנו.

אבל כאן מותר להן להביע את דעתן

והן בוחרות שלא. איך אתה יכול למחות בשביל מישהו שלא רוצה שתמחה בשבילו? גם את המדינה תשיג צו שמכריח את אותן נשים לעבור ברחוב ההוא, הן עדיין יעדיפו לעבור על החוק מאשר לעבור ברחוב. בנוסף, במקרה זה, לא מדובר על חוק שמכריח נשים לא לעבור. מדובר על בקשה, שכל הנשים החרדיות מסתכלות עליו כחוק. אישה חילונית יכולה לעבורה שם על פי חוק, אני פשוט לא מסוגל לדמיין מצב שבו היא תעשה את זה לעצמה.

רוני13

New member
../images/Emo45.gif

הרי גם הן מאמינות ביהדות בצורה הכי מחמירה-והן מאמינות שזה לטובתן אז...למה זה כל כך מפריע לכם? (אפשר לחשוב שאתם ממש הולכים שם יום-יום
)

StrengthHonor

New member
הרחוב שלהם , ושיעשו מה שבא להם

ומי שרוצה למנוע מחרדים להיכנס לשלהם , במידה ויש להם רוב , אז שיהנו יום אחד הם ירדו מזה

למעלה