נשים, פוליטיקה ורחם ....

insight

New member
נשים, פוליטיקה ורחם ....../images/Emo124.gif

" הייתי הערב בהפגנת השמאל בתל אביב - ואם אפשר בלי להכנס לדיונים על שמאל וימין, כי זה ממש לא המקום כרגע - היה משהו שהטריד אותי ואני חושבת שכן שייך לכאן ואולי תוכלו לעזור לי להבין אותו טוב יותר. חלק מהנאומים נישאו על ידי נשים (נדמה לי 2 מתוך 6 או משהו כזה), וזה בהחלט הישג לא מבוטל לנשים בפוליטיקה הישראלית. אבל יחד עם זאת, שתיהן, קיבלו את זכות הדיבור שלהן כי הן אמהות של חיילים. אחת מהן אפילו אמרה בפרוש, שהיא "מדברת מהרחם", שהוא המקום המוגן, הבטוח וכו´, ושכל אימא בקהל יודעת כמה נורא זה להתקשר לטלפון הנייד של הבן החייל שלה ושלא יענו לה, ועוד כמה כאלה. ואני חשבתי לעצמי: ומה עם אבא? הוא לא חרד כמו אמא? ולמה אישה יכולה לנאום בפוליטיקה רק מתוך הרחם שלה? האם זה לא מספיק שגם היא אזרחית כאן במדינה, משלמת מיסים, מצביעה, עושה צבא ובכלל - אזרחית? מה משמעות השוויון האזרחי בין גבר לאישה במדינה אם זה המגבלות שלו? ומה זה אומר על נשים שהן לא אמהות? להן בכלל אין זכות לדבר או להביע דיעה ? " מתוך פורום פמניסטיות ואני שואלת, אמרו ארבע אמהות לצאת מלבנון, יצאנו ואלו מהחזיבאלה כבר מתכנינים את המתקפה הבאה, שלא לדבר על 4-5 הרוגים, ארבעה חטופים ואנשים שנפצעים בשלומי. הגענו לרגע האמת ומכאן עלינו להלחם על חיינו שכן, ראינו מה קרה אחרי חתימת הסכם אוסל, כמעט 1000 הרוגים בשנה וחצי של אינטיפדה. מוגש כחומר למחשבה לנו הנשים וגם לגברים שבנינו ....

pilovich shahaf

New member
2 נשים = 2 אחיות = 2 רחמים...../images/Emo31.gif

ככתבו וכלשונו, מבזק שהגיע לא מזמן...:- הותר לפרסום: שתי אחיות תושבות סחנין חשודות שתכננו לבצע פיגוע הותר לפרסום כי שתי אחיות תושבות סחנין נעצרו בחשד שביצעו עבירות חמורות נגד ביטחון המדינה, בהן מגע עם סוכן זר, קשירת קשר לסיוע לאויב ועוד. על פי החשד, יצרו השתיים, לטיפה מוחמד סעדי (20) ואחותה בוהייסה (25) קשר עם פעיל תנזים, ותכננו לבצע פיגוע במדינה. החקירה התנהלה במרחב גליל ובשיתוף השב"כ. (ynet) (12.05.02 , 14:31) כל מילה מיותרת...
ההתפכחות לא אמורה להיות כואבת, אדרבה זה צריך להיות הרגשה של שחרור, שחרור המחשבה שיש רק דרך אחת ושרק היא משיגה שלום. צריכים להסתכל לכמה אופנים, להיות עם עיניים פתוחות בכלל ולנשים עם רחמים בפרט...
בנוסף לזה - רוב רובם של המתפכחים כלל לא אשמים בזה שהביא את המחבלים מטוניסיה. הם קיבלו מידע מוטעה ותעמולה זדונית. רוב רובם של אלו שתמכו בהסכמי אוסלו לא היו מודעים כלל וכלל שהדוחפים לוויתורים המפליגים בלי להתחשב בשום דבר הם מקבלים כספים מאיחוד האירופי, או שהם מנסים בכל כוחם להשיג את קולות הערבים לכנסת או לראשות ממשלה. ייתכן שאם הם היו מודעים לזה הם לא היו הולכים שולל אחרי התעמולנים ההם...
מבחן התוצאה. פ"ש.

pilovich shahaf

New member
לו היה מונף השלט יוסי ביילין...|פצצ

לו היה מונף השלט יוסי ביילין טרוריסט בהפגנת הימין...
כמה כתבות ב-ynet היו על ההסתה הפרועה של הימין...
כמה ראיונות היו ברדיו ובטלוויזיה עם הביילין הזה...
השמאל לא מבין את ההשלכות למעשיו אם צה"ל מפעיל טרור, זאת אומרת צה"ל טרוריסט, אם צה"ל טרוריסט אזי הוא כמו הטליבן (חלילה לא כמו החמס) אם הוא כמו הטליבן אזיי יש להשמיד אותו...
יש לי רק משפט אחד לומר לכם השמאל...
אתם אנשים עלובי נפש מתרפסים ומתחסדים, שכל מה שמעניין אותם זה השלום עם משטרים מושחתם, רדיקלים, שיומם יגיע והם יתחלפו עם שלטון האיסלם בדיוק כמו שהתרחש באירן... ולמה כי עכשיו צריך לחגוג...
מבחן התוצאה. פ"ש.

insight

New member
יוסי שריד = אהובה לוי = ראש העיר...

ובכן חברי, שוב אנו רואים כיצד נרקחים הענינים, יוסי שריד מבקר בביתה של גב´ לוי, ויומים לאחר מכן נואמת בבימה מרכזית בעיר ששמה שלי הפסקה, ולפתעת כולם, גם חברנו הוותיק מר שריף העיר, נוכח בחוג בית מלבלב בו כולם שמחים ונהנים...

pilovich shahaf

New member
insight - אין חדש תחת ה.... ../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif

על מנת להסיר כל ספק, ראש העיר שלנו מר גבי קדוש, הוא איש ליכוד לתפארת מדינת ישראל, מר גבי קדוש הוזמן לחוג בית שאהובה לוי, תושבת העיר בכלל ונציגת מ.ר.צ בכלל ושילטון האוליגרכיה בפרט, ומן הראוי שילך, יפגין נוכחות, ישמע, יקשיב לראש הנחש ח"כ יוסי שריד, להזיק זה לא יכול להזיק וזה בטוח, והרי מה אומר הפתגם הידוע באנגלית..."אי אם וארי נאיב מאן באט וף כון כאם טו כון מי, אי אם ד´ באסט כםן" {אני מקוה שאת/ה מבין אנגלית נחשית נוסח יוסי שריד...
} לגבי אהובה לוי שאת אומרת שהיא נאמה בהפגנת השמאל בכיכר "קרבנות השלום", מי אני שאשבור לך את המילה {אני לא ידעתי זאת}, את הרי היית שם, מה "לאהובה לוי אין רחם", הרי גם האשה השניה שדיברה, אמרה שהיא מדברת מהרחם, זה כמו אותה אשה פלאשטינית שאמרה ב-cnn שהיא כבר "מהרחם מלמדת את התינוק שלה את שיר המתאבדים/השאהידים..."
אבל אם נלך אחורה בסדר כרונולוגי...:- 1. יום חמישי- יוסי שריד מבקר בחוות הדגים במפרץ אילת...למה ?! 2. יום חמישי- יוסי שריד מוזמן/מזמין את עצמו לחוג בית בכלל ולתאום עמדות עם אהובה לוי בביתה באילת...?! 3. מוצאי שבת- יוסי שריד משתתף ומוביל את הפגנת השמאל בכיכר "קרבנות השלום" בכלל ומכין את התשתית בגלוי לגניבת השילטון כפי שעשה זאת בשנת 1990/91/94 {ראה/י כתבה/ראיון עם רמון במוסף של השבוע בידיעות אחרונות}, וכפי שעשה זאת בשנת 1999 עם אהוד ברק....אין חדש תחת ה-
4. יום שני- יוסי שריד מתראיין ברשת ב´ בתכניתו של ירון דקל ועושה חזרות....אספסוף בשעה 12:05...?! 5. יום שלישי- יוסי שריד נואם בכנסת ישראל כיו"ר האופוזיציה בהקשר לחוק שעבר בגדול בכלל ומכנה את כל ציבור חברי הליכוד אספסוף, כמו שעשתה זאת השחקנית תיקי דיין ודודו טופז...אין חדש תחת ה-
באשר לדעתו, מעורבותו של ח"כ יוסי שריד לגבי כלובי הדגים בפרט ומפרץ אילת בכלל.... המשך יבוא- אין חדש תחת ה....
מבחן התוצאה. פ"ש. אין חדש תחת ה....

insight

New member
אספסוף - מה דעתו של איש הליכוד..

קשה נורא להתעלם מן העובדה כי ראש מר"צ אומר אספסוף וראש עירנו הליכודניק הגאה לדבריך, נשאר אדיש ולא מגיב, על כל איש ליכוד באשר הוא להגיב ולענות ולתבוע כי כל בני האדם יהיו שווים באשר הם, אולם במקום כך, אנו מגלים התרפסות ... השאלה מה הסיבה המסתררת מאחורי כך ...???

למעלה