נשים, פורנו, ודעות קדומות

Gilgil1

New member
נשים, פורנו, ודעות קדומות

בנות.... נשים.... לא מבין את הקטע שלכן. אתן כל כך רוצות שאנחנו הגברים הלא רגישים, כהי חושים והשד יודע מה, נבין אתכן, נקשיב לכן, נשקיע ימים כלילות ברומנטיקה ושעות במשחק המקדים. במילים אחרות, "שנתחבר לצד הנשי שלנו" ושנהיה "קשובים" לצרכים שלכן. מצד שני (כן.. גם לנו יש צד), איפהשהו שכחתן שגם לנו יש צרכים. צרכים שונים משלכן. ואם עסקינן במין אז דעו לכן שאנחנו אוהבים גירויים אחרים. רובנו אוהבים פורנו ברמה כזו או אחרת כי רובנו מתגרים באופן ויזואלי הרבה יותר מאשר באופן מילולי (יש מספר עבודות שמוכיחות שילדים לומדים באופן ויזואלי וילדות בשמיעה ולכן בנים לרוב תלמידים פחות טובים בשנים הראשונות בבית הספר). בעברית צחה- אנחנו אוהבים לראות נשים לבושות בבגדים סקסים. טרנינג ישן ומרוט ממש לא עושה לנו את זה, אבל ממש לא. "אני אוהבת אותך" באמצע הסקס זה נחמד, אבל "עכשיו תזיין אותי עמוק/חזק/לאט/מהר" (או כל דבר בסגנון) הרבה יותר טוב כי את זה אפשר לדמיין בצורה ויזואלית. אנחנו אוהבים לראות סקס, כן כן.. ממש ממש לראות אותו על המסך. אנחנו אוהבים שנוגעים בנו אחרת, ולפעמים אנחנו אוהבים שלא נוגעים בנו בכלל (בעיקר אחרי). ובנות- זה לא עושה אותנו לפחות טובים, חיתיים או השד ידע מה, זה רק עושה אותנו לשונים מכן. זה פשוט מקומם אותי לראות את ההתנשאות הנשית (שהרבה מהגברים למדו לקבל אותה כאמת אחרי שנים של שטיפת מח מצד נשים ויועצי זוגיות מהמין הנשי) ואת האטימות שלכן לצרכים השונים שלנו. שונות אינה מדד לערכיות- כלומר, אם אני שונה זה לא אומר שאני פחות/יותר טוב. היא רק אומרת שיש שוני. למה שלא תלמדו לקבל אותנו ואת הצרכים שלנו באותה המידה שאתן מבקשות ודורשות שנבין את הצרכים שלכן ונמלא אותם? תבינו, הדרך לקבלה היא דרך נתינה- אם תתנו לנו את מה שאנחנו אוהבים בדרך שאנחנו אוהבים (כולל לצפות בפורנו בי הצורך להתחבא מאחורי שקרים), אנחנו נשמח לתת לכן את מה שאתן אוהבות בדרך שאתן אוהבות.

רוגרי

New member
בטח כתבת דברים מחכימים ומעניינים

אבל אי אפשר לקרוא את זה. חלוקה לפסקאות, אפילו רווחים יעזרו. תודה

Gilgil1

New member
פעם שניה

בנות.... נשים.... לא מבין את הקטע שלכן. אתן כל כך רוצות שאנחנו הגברים הלא רגישים, כהי חושים והשד יודע מה, נבין אתכן, נקשיב לכן, נשקיע ימים כלילות ברומנטיקה ושעות במשחק המקדים. במילים אחרות, "שנתחבר לצד הנשי שלנו" ושנהיה "קשובים" לצרכים שלכן. מצד שני (כן.. גם לנו יש צד), איפהשהו שכחתן שגם לנו יש צרכים. צרכים שונים משלכן. ואם עסקינן במין אז דעו לכן שאנחנו אוהבים גירויים אחרים. רובנו אוהבים פורנו ברמה כזו או אחרת כי רובנו מתגרים באופן ויזואלי הרבה יותר מאשר באופן מילולי (יש מספר עבודות שמוכיחות שילדים לומדים באופן ויזואלי וילדות בשמיעה ולכן בנים לרוב תלמידים פחות טובים בשנים הראשונות בבית הספר). בעברית צחה- אנחנו אוהבים לראות נשים לבושות בבגדים סקסים. טרנינג ישן ומרוט ממש לא עושה לנו את זה, אבל ממש לא. "אני אוהבת אותך" באמצע הסקס זה נחמד, אבל "עכשיו תזיין אותי עמוק/חזק/לאט/מהר" (או כל דבר בסגנון) הרבה יותר טוב כי את זה אפשר לדמיין בצורה ויזואלית. אנחנו אוהבים לראות סקס, כן כן.. ממש ממש לראות אותו על המסך. אנחנו אוהבים שנוגעים בנו אחרת, ולפעמים אנחנו אוהבים שלא נוגעים בנו בכלל (בעיקר אחרי). ובנות- זה לא עושה אותנו לפחות טובים, חיתיים או השד ידע מה, זה רק עושה אותנו לשונים מכן. זה פשוט מקומם אותי לראות את ההתנשאות הנשית (שהרבה מהגברים למדו לקבל אותה כאמת אחרי שנים של שטיפת מח מצד נשים ויועצי זוגיות מהמין הנשי) ואת האטימות שלכן לצרכים השונים שלנו. שונות אינה מדד לערכיות- כלומר, אם אני שונה זה לא אומר שאני פחות/יותר טוב. היא רק אומרת שיש שוני. למה שלא תלמדו לקבל אותנו ואת הצרכים שלנו באותה המידה שאתן מבקשות ודורשות שנבין את הצרכים שלכן ונמלא אותם? תבינו, הדרך לקבלה היא דרך נתינה- אם תתנו לנו את מה שאנחנו אוהבים בדרך שאנחנו אוהבים (כולל לצפות בפורנו בלי הצורך להתחבא מאחורי שקרים), אנחנו נשמח לתת לכן את מה שאתן אוהבות בדרך שאתן אוהבות.

foglet

New member
כמו שההכללות של הנשים

אינם במקומם ככה גם שגורר אתה אותי לאיזה אנחנו מיסתורי. דבר בשם עצמיך זה יחזיק מים {או לא} בדיוק באותה המידה של איזה גוף גלובלי...

BlackMambaa

New member
זו התנשאות לשמה!!

אבל ממש. איזה גועל. לא היה כזה קשה לקרוא את זה. ולא היית צריך לתקן.

N u k

New member
יש אנשים שלא כותבים את התגובה

שלהם, אל אחושבים שהם כותבים בשם כל העולם. ראיתי את זה בשרשור המפלצתי שפתחתי, כשכל כך הרבה אנשים פשוט כתבו שטויות שלא היו קשורות למה ששאלתי, אלא מצאו מקום להקיא את מרתם/ טיפשותם. כנראה שהוא כזה. נו טוב...

רוגרי

New member
למה להוציא את התסכולים מהזוגיות שלך

דווקא עלי? לדעתי, מינימום של תרבות כתיבה, חוסר עילגות ורצף משפטים ברור הוא דבר מתבקש בפורום של אנשים קצת בוגרים
אם היה מדובר בפורום של מעריצות יהודה לוי השולת!!!!!!11111 ניחא, אבל זה לא הפורום הזה. בכל מקרה דברי נכתבו באווירה טובה. קבלי
לפיוס. אגב, התנשאות לשמה הייתה אם הייתי מעיר לכותבת מעלייך שבעברית תקנית אין שני סימני קריאה... רוגרי (שלא מבין למה הוא מגיב בכלל לשטויות האלה)

just 20 f

New member
בעברית תקנית יש 1 וגם 2 סימני קריאה

לא זכור לי באילו מקרים בדיוק משתמשים ב- 2 סימני קריאה אבל הדבר אפשרי.

bulb

New member
גם לי יש חשק להקיא כשאני

מריח משהו רקוב. נו טוב...

Gilgil1

New member
באמת תודה שהארת את עיני

והדבר היחידי שאפשר להבין ממך הוא שלדעתך רק למי שחושב כמוך יש זכות כתיבה בפורום. אז מיידל'ה, לא מדובר פה במרה כי אם לא שמת לב אין פה התמרמרות אלא רק הסבר ששוני הוא לגיטימי (שאסביר לך מה זה "לגיטימי"?). עד כה קטלת כל מי שלא חשב כמוך, כולל אותי, וזה בהחלט מתאים לצרת אופקים כמוך (ואני מתאפק שלא להגיד צרת מוחין). את חושבת כנראה שהשתקה או כפיית אמות המידה שלך על מישהו (עייני ערך "החבר שלי") הן דבר מוצדק ורק בגלל ש"אני חושבת ככה". בעולם שלנו יש שוני- יש מוצרט ויש אום כולתום, יש סטרייטים ויש הומוסקסואלים, יש יהודים ויש מוסלמים, יש אוהבי מיני ונילי ויש אוהבי מין ביזארי, יש.. טוב הרשימה ארוכה. מה שחשוב הוא שתביני שגם לדעה שלי יש זכות קיום (כמו גם לרצון של החבר שלך) גם אם היא לא ממש מוצאת חן בעיניך. נהפוך הוא, אם תפתחי לדעות אחרות ותרחיבי את האופקים שלך אולי תצליחי גם לצמוח ברמה האישית. לגבי טפשות... נו נו. לאור ההישגים בתחום האישי אני מניח שהתגובה ההולמת ל"יציאה" שלך היא פשוט חוסר תגובה.

BlackMambaa

New member
ולעיניין עצמו

אנשים הם שונים. אתה צודק לגמרי. אבל לגמרי . מסכימה עם כל מילה, ואני אישה. אז אתה יכול לראות שיש עוד אנשים טובים...

magenta73

New member
יש לך טעות. לא רוצות כהי חושים

רוצות כהי עור.
ובכל מקרה מילת המפתח היא איזון.

א ו ט י

New member
מזל שהסברת....

וואוו! איזה יופי לי יופי! עכשיו הכל ברור לי אישה "טיפשה" שכמותי...
לידיעתך גיל - אתה נשמע עכשיו בדיוק כמו אותן נשים שאתה כותב עליהן. מתנשאות? אתה צודק אבל אתה בדיוק כמותן!! "שכחתן שגם לנו יש צרכים..."? מסכן שלי, מי הזניחה אותך? "רובנו מתגרים באופן ויזואלי הרבה יותר מאשר באופן מילולי" קצת בא בסתירה עם "עכשיו תזיין אותי עמוק חזק מהר" שאתה רוצה שנגיד לך תוך כדי הסקס, לא?! אז תחליט - אתה תשמח לתת לנו - הנשים המסכנות - מה שאנחנו אוהבות או שאתה מציב גבולות כי מאסת בהתנשאות שלנו? תן לי להגיד לך - גיל - אולי יגיע יום שבו תתבגר מספיק כדי להתעסק באישה שלצידך, בהווייתה הייחודית, בה כי היא היא ולא כי היא "אישה כמו כולן"... ואז היא תהנה ממך ואתה ממנה בצורה כזו שכל המסביב יעלם.

אני איתך כל מילה ואם זו עולה לך על העצבים אז איל לך מוסג מה אני עברתי בפורום בינו לבינה אם אתה רוצה אתה מוזמן לראות שם זה עדין בעיצומו

למעלה