נשים קוראות ללדת

limori

New member
נשים קוראות ללדת

ארגון" נשים קוראות ללדת" ביקש מאתנו לשלוח לכם הזמנה זו למפגש עם ד"ר מרסדן ואגנר MD) MSPH ) שהיה אחראי על תחום המיילדות באירגון הבריאות העולמי (WHO) במשך 15 שנה. שיתקיים בערב יום שני ה - 17.12 באכסניית בני-דן (בני דן 36) בת"א, בשעה 19:00 ד"ר ואגנר ירצה על הנושא "האם נשים בישראל יולדות בדרך המתאימה ביותר להן ולתינוקיהן ?" בברכה, ליזי דווידי ועדה בקר

לא ממש קשור אבל...

אם משהי מכן גרה באזור הצפון ואמורה ללדת, אני רוצה להמליץ בכל פה על לידה בבית היולדות בפוריה. אני ילדתי שם 3 פעמים (למרות שיש ביה"ח יותר קרוב אלי) וכל פעם הרגשתי שלא יכולתי לצפות למשהו יותר טוב מזה. אשמח לתת יותר פרטים אם משהי מעונינת.

אחותי עומדת ללדת שם

ואני אשמח לספר לה המלצות

המלצות

תנאים: יש חדרי צירים שהם ממש סויטות לזוג - מיטה, כורסא (אנחנו התחלפנו כי לי היה יותר נעים לשבת ובן זוגי היה עייף...), כיור. מקלחת ושרותים צמודים שאמנם משותפים ליותר מחדר אחד אבל תמיד! נקיים ומסודרים. חדרי לידה עם מיטות מתכוננות לכל הפוזות שרק תחלמו וגם כאלה שלא. הצוות: מ ד ה י ם !!! החל מהמילדות, עבור לרופאים ועד המנקות. מקשיבים, מציעים, מדברים וגם נותנים את החופש והשקט כשצריך. גם המחלקה מעולה. והתינוקיה... חדשה ומאוד נעימה בגישה ובתנאים. כמו שכבר אמרתי לא יכולתי לקוות למשהו אחר. ורק שתדעו שהם זכו במקום ראשון מכל בתי היולדות בארץ בבדיקה של משרד הבריאות אם אני לא טועה. שיהיה לאחותך בהצלחה ולידה קלה.

למעלה