נשים רוצות יותר מדי?

נשים רוצות יותר מדי?

ראיתי שנות ה-70 בערוץ 3, כאשר דונה אמרה לג'קי "למה אריק (חבר שלה) לא מבין שכשאני אומרת שאני בסדר אז אני מתכוונת שאני אהיה בסדר בתנאי שהוא יתחנף אלי למשך השבועיים הבאים?" כמובן שזה נאמר ברוח ההומור השטותי של בני 17 (ועוד בשנות ה-70 יענתו), אבל damn it זה כל כך נכון. אני אוהב להכליל כי זה כיף, קל ופשוט, וגם כי זה בלתי אפשרי לבדוק כל מקרה לתומו. ולכן אני אצהיר בחוצפה גלויה, שאתן הנשים כנראה חושבות שאנו הגברים התברכנו ביכולת לקרוא מחשבות ולחזות את העתיד. אולי אתן רוצות יותר מדי? חיות בפנטזיה? מעמידות ציפיות גבוהות מדי ולא ריאליסטיות מהגברים ואז מתאכזבות כאשר הן לא נענות? (כל רושם של עוינות מצידי הוא מקרי בהחלט. הכל נאמר ברוח השיחה הפתוחה). לא שאני אומר שאי אפשר להגיע למצב בו שני בני זוג מכירים אחד את השני טוב מספיק כדי לדעת מה היא תאהב, מה הוא חושב, מה היא מרגישה, מה הוא רוצה. אני פשוט אומר שאתן אולי מצפות מזה שיקרה מהר מדי ממה שזה אמור לקרות, מנסות להאיץ את הקצב הטבעי ("הקצב הטבעי" של התקדמות מערכת יחסים, היא לדעתי שיקלול עדין של שני הקצבים שכל אחד מבני הזוג מצפה לו).

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אחלה סגנון כתיבה. רוצות יותר מידי? אולי. אבל אפשר להסתכל על זה גם בצורה חיובית יותר [?] - שואפות. הרי אפילו בסדרה [הומוריסטית ככל שתהיה], בסופו של דבר דונה סתם קיטרה על אריק ונשארה איתו כי הוא הבחור שהיא באמת אוהבת. אבל זה לא אומר שאסור לצפות שהוא יידע יותר, יעשה יותר, יבין יותר...

בעיקרון

זה אחד התפקידים של האשה לגרום לגבר שלה לרצות יותר .... כמו שאומרים: מאחורי גבר מצליח...

לרצות יותר מה?

בבית הספר לנשים שלמדתי בו מעולם לא אמרו לי שזה אחד מהתפקידים של האשה..
>סקארלט - תוהה על החינוך הקלוקל שקיבלה - אוהארה<

bioc1

New member
הכל עניין של הגדרות

השאלה היא מה אתה רואה כציפיה ודרישה מוגזמת... האם בחורה שמצפה שבחור יתקשר אליה כל יום מצפה ליותר מדי? האם בחורה שמצפה להיפגש כל יום מצפה ליותר מדי? האם בחורה שמצפה שגבר ישלם עליה בכל פעם מצפה ליותר מדי? האם בחורה שמצפה שגבר יחמיא לה מצפה ליותר מדי? הכל יכול להיות, תלוי את מי שואלים. יכול להיות שאנחנו רוצות ומצפות ליותר מדי אפילו בלי לשים לב בכלל... אולי בגלל שהנורמות שהיו מקובלות בעבר (הגבר צריך לחזר, הגבר צריך לשלם וכ'ו) עדיין לא שורשו לגמרי מהעולם כיום. אולי נוח לנו שאתם הגברים הם היוזמים, שאתם המחזרים, שאתם המשלמים... יכול להיות שאנחנו מצפות ליותר מדי ומתאכזבות כשאתם לא עומדים בציפיות. הבעיה היא שצריך להגדיר מה זה יותר מדי.

k e r e n m

New member
אז זהו..

חמוד, יש ספר שנקרא "גברים ממאדים ונשים מנוגה" תקרא אותו ותבין שמה לעשות אנחנו "יצורים" שונים בתכליתנו, כל אחד מאיתנו מגיע עם "קודים" מחשבתיים אחרים, החוכמה היא לנסות לגשר על "הפער" בינינו, וזאת בעזרת אהבה ותקשורת טובה (שנבנית בין שני בני הזוג), אז אל תנסה להעמיק בסוגיה יותר מדי זהו מצב נתון.

Palm tree

New member
אנחנו דווקא לא כאלה שונים

זה אולי נראה ככה לאנשים שקשה להם לקרוא אנשים אחרים. אבל אלו שלא, מוצאים במהרה שגברים ונשים מאוד דומים. הם פשוט מגיעים לאותו מקום מזווית שונה (גברית ונשית). לא רק זאת, כמובן שמחקרים הראו את ההשפעה הניכרת של אסטרוג'ן וטוסטסטרון על הביוכימיה של המוח ועל ההתנהגות הנוצרת מכך. -אבל- בכל זאת, אנו הרבה יותר דומים אחד לשניה ממה שאנו חושבים.

k e r e n m

New member
מה שאתה..

בא להגיד לי שנורא קל לנו להבין אחד את השניה,תקרא קצת הודעות של נשים וגברים בפורומים שונים(מה שמשקף גם את החיים בחוץ) ואח"כ נדבר. ומדבריך אני מבינה שנורא קל לך "לקרוא" אנשים אחרים, זה תורשתי? נרכש? אולי תחלק את "סודך" עם כולנו, ואז יהיה לנו הרבה יותר קל להבין על מה אתה מדבר.

Palm tree

New member
לא אמרתי "לנו", אמרתי "לאלו מאיתנו"

ומה איכפת לי איזה שטויות מריציפ בפורומים שונים. לדעתי החיים בחוץ יותר משקפים את החיים בחוץ מאשר פורומים אחרים, ועל בסיס זה אני מבסס את ההודעה שלי. יש מצב לדבר עכשיו חמוד שלי?

k e r e n m

New member
תגיד לי..

אתה בטוח שהתגובה שלך תואמת את מה שכתבתי? לא נראה לי, וחוץ מזה נדמה לי שאתה לא ממש חי את המציאות.ולגבי חמוד? אם כבר, במקרה שלי אני חמודה, (שמי קרן איך אפשר לטעות בכך? אולי כי מיהרת להגיב ואפילו לא "טרחת" להבין מה כתוב).אז להבא לפני שתגיב תקרא היטב את הכתוב, חמוד.

Palm tree

New member
בהחלט יכול להיות

רמות טירלול גבוהות בדם ידועות כמשבשות את פעילות השכל הישר
וד"א אני לא חמוד. דובי פנדה הם חמודים. שפשפנים ורדרדים הם חמודים. אני סתם סקסי

k e r e n m

New member
וואו..

בהחלט "עשית" לי את זה עכשיו עם הקטע של "הסקסי", אתה תמיד שומר את זה לסוף? ולגבי רמות טירלול בדם,זה עוד חלק "מהקסם" שלך שבחרת "לחלוק" איתנו.
ונראה לי שמיצינו את "הדיון" הלא כן? פלם יקירי?.

Palm tree

New member
אני בלתי ניתן למיצוי

וגם לאחר שכן, יש לי חצי חיים שנמשכים לעד במוחו של כל מי שנחשף אלי. כמו פלוטוניום

למעלה