נשים רוצות לשגע את הזכרים..

REGENERATION

New member
נשים רוצות לשגע את הזכרים..

רק לשגע! נשים לא מובנות.. מוזרות.. אפילו אלוהים לא יודע איך המוח הנשי עובד!

niva99

New member
ובכל זאת...

מה הייתם עושים ללא הנשים בחייכם? על מי היית מקטר? על החבר המגרבץ? אגב, מעולם לא ניתקלתי באשה שכל מטרתה בחיים זה רק לשגע את הגברים. נתקלתי בכאלה שחולמות להצליח בחיים מקצועיים,בחיי אהבה ומשפחה. אבל זו רק אני,לך תדע...

niva99

New member
זו תהיה אמירה פילוסופית....

אבל כל מי שחי בעולם הזה קשה לו (לגברים עם נשים ולהיפך). היחידים שלא קשה להם -אלה שמריחים את הפרחים מלמטה (שם הכל שקט ושליו).

זה נכון אבל

הקשיים האחרים מתחלפים עובר קושי מגיע אחר. אצל הנשים זה תמיד אותו דבר. אם פספסתי משהו זניח כמו יום הולדת רק טוב ליבה מציל אותי מלהצטרף למריחים מלמטה. הדברים הקנים שנכחים הופכים למחלחמה קרה והמבט שבעניה הורג אותי לאט

niva99

New member
מעניין מה שכתבת...

מסכימה איתך לחלוטין עם המשפט הראשון. עם השני יש לי קצת בעיה-"אצל הנשים זה תמיד אותו הדבר"... ראה-כל הכללה גורפת באשר היא תחטא לאמת-כי איך אפשר להכליל את כל הנשים. ה"עם הנשי"-מורכב מטיפוסי אדם שונים (ממש כמו הגברים). גם התגובות תהיינה שונות (ולעצם העניין-הדוגמא שהבאת -שכיחת תאריך יום ההולדת היא קיצונית ומסמלת יותר מכל את השיגרע שהשתלטה על מע' היחסים). האישה שלצידך בטח רוצה להרגיש נאהבת ונחשקת-וכשאתה שוכח יום זה-כאילו אותת לה -את לא מספיק חשובה לי כדי שאזכור את יום הולדתך. ומשם ההיפגעות שלה.

דנה551

New member
ואוו איך ניחשת נכון

התחביב שלי הוא לשגע גברים. אני ממש נהנית מכך אני קמה בבוקר ובוחרת לי אובייקט ומתחילה לשגע אותו טוב זה היה בהומור כמובן בינתיים לפי מערכות היחסים שהיו לי אני חושבת שהגברים הם אלו דוקא ששיגעו אותי ולא אני אותם. שבת שלום!!!

אפילו .....

זיגמונד פרויד אמר: הדבר היחיד בחיי שלא הצלחתי להבין זה את מוחה של האשה". אז מי אנחנו לעזאזל????????

niva99

New member
זה לא הדבר היחידי שפרויד קשישא לא הבין

הרבה מהתיאוריות שלו הופרכו ברבות הימים. חוץ מזה רב הזמן הוא היה על סמים (בשנות ה-20 וה-30 שלט האופיום בקרב אנשי החברה הגבוהה , שפרויד נמנה עמם-הם אף סברו כי לסם הנ'ל תכונות טיפוליות). זה שהוא לא הבין את מוחה של האישה-אינו רבותא לדבר זולת לחוסר מסוגלותו.

דווקא הסמים זו לא כזו נק' שלילית

את עבודתו של פרויד אני לא כל כך מכירה (מלבד רב הדברים היותר מפורסמם) ואני לא מומחית יותר מדי בנושא הנפש האנושית ופסיכולוגיה. אבל דווקא בתחומי מדע אחרים (כגון מתמטיקה) המסוממים והאנשים שאנחנו מכניסים תחת ההגדרה של חולי נפש הם אלו שהגיעו להשגים גודלים מאוד. הם בין המעטים שהצליחו לשבור את המוסכמות ודרכי החשיבה הקונבנציונליות ולהגיע לתאוריות מדהימות. (יש לנו אפילו בדיחה בלימודים שאם מישהו מאיתנו רוצהלהיות מתמטיקאי דגול כדאי שיעשה מנוי בשלוותא מעכשיו...
) השאלה עכשיו מה מגיע קודם, האם זה הטירוף שמביא אותנו להשגים, או הבנה כל כך מעמיקה של העולם שגורמת למחשבה "להתטרף"?

niva99

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואני
ית שכמוני חשבתי שיש טעם לאגודת אל-סם. ושאנשים עם ראש צלול בלי שריטות ו"סרטים" הם הרבה יותר יצירתיים חושבים בצורה בהירה יותר (לא בא להם לקפוץ מבניינים רבי קומות בדמיינם שהם יכולים לעוף ,וגם אינם חופרים בתוך עורם עם מחט לחפש תולעים דמיוניות- אבל זו רק אני-ודעתי הבילתי קובעת בעליל).

למעלה