נשים שור ומטידיאור

פייקו

New member
נשים שור ומטידיאור

כך הבנתי משיחה עם ידידה שלי לעבודה(וידידה) ..לא ואין צורך ברופא מבחינתן שיחבוש לפצעים אלא יתרה מזו הן רוצות לראות איך הכאב נשפך כמו מלב זקן ושבור.. "למה אני רציני כזה מה מישהו מת"? שאלה אותי החברה לעבודה השבתי לה "שמשהו מת" ..והיא ישר הגיבה -אין דבר אתם תחזרו האחד לשנייה "נו שאלה ואיך היתה הפרידה" - (נו החתול אולי ימות ואולי לא) מזאת אומרת שאלתי איך הייתה הפרידה-- נו נו ספר על האש הברק הקללות הצעקות הבכי והדם שנגר מהלבבות ואני נדהם ואומר לה שדם לא היה קללות לא פרחו להם על חרב הפפיות והצעקות לא עברו את מחסום ארבע האמות.. ספרתי לה שישבנו במסעדה "הרצליה פיתוח" ישבנו על שירמפסים בקבוק יין נתח בשר בהמה גמדי סיגריות מוזיקה טובה פה ושם שאריות אחרונות של נשיקות קלילות והצצות לעבר הסועדים שמדי פעם צהלו לשירת המלצרים שהפריחו בלונים לאלה אשר חגגו ימי הולדת. אחרי חצות משהו כמו אחד בלילה(ביום המחרת) ישבנו בדירה שלה שוב על יין שיחה על הקשר העומד להתנתק ולמיטה למחרת התעוררתי התקלחתי יצאתי את הדירה שלה ומשם לדירה שלי ..וזהו.. וזהו ?נפלטה השאלה ואיפה כל הדם איפה לא יכול להיות, אני רוצה דם אני לא מאמינה לך אני רוצה לראות את הדם...אני מניח שאילו היה אפשר היא הייתה שמה אותי על השולחן כמו כהן הייתה לוקחת לסכין פותחת לי את הבטן באיזור הלב לראות שאין שם שטף דם ואם עד עכשיו לא היה דם הרי שכעשיו יהיה דם...אוי נשים נשים מתי יבינו שקשר אפשר לסיים גם בדרך אחרת. והיא סיימה את השיחה הזו במשפט הזה -"מאחר ולא היה דם אתם בטח תחזרו להיות יחדיו"...כי רק שיש דם ..דם.. דם.. אני יודעת כי זה נגמר וסופית כמו אדם מת. אני לא יודע מה יש בצבע האדום..אך נראה שמשהו שם מסעיר את הנשים כמו השור והמטדיאור.

Vdrums

New member
אחלה כתיבה ../images/Emo45.gif

ואומרים מטדור (MATADOR)

leper

New member
אני לא חושב שדם זה מה שעניין אותה

אלא הדרך הלא שיגרתית, לא נקראה לי שהיא הייתה יכולה להתמודד כך מול פרידה. אם הצלחת ליצור מצב שבו פרידה מאדם מתקבלת בחיוך זה בהחלט מרשים (או הדדי). כאשר אני חושב על פרידה אני חושב על שני צדדים,אחד מיצא והשני לא מודע להתקרבות סיום מע' היחסים, אני יכול לשחזר את "חוסר ההנאה" בלהיות בצד השני ומכיבן שאין "תגובה נכונה" לרוב הציפיה היא לתגובה קיצונית. אני אישית חושב שזו דרך יפה לסיים. ואם תחזרו או לא תחזרו, זה תלוי בשניכם. נ.ב. אם האקסית שלך לקחה כך את הפרידה, אני תופס ממנה.

Vdrums

New member
כנראה

שהצורך לסיים את מערכת היחסים הזאת היה מאוד מאוד הדדי ושני הצדדים הרגישו שהם מיצו את הקשר.

leper

New member
ואולי

היא הסתירה את תגובת האמיתית (נקרעת מבפנים) והחליטה להנות מכל רגע כל עוד קיים קשר.

פייקו

New member
לא leper אין כאן הסתרת רגשות

הם די מוחצנים וזועקים לשמיים מצד שנינו לאהבה אך..משהו שם תוקע אותנו בדרך העולה ירושלים..

פייקו

New member
כנראה אבל לא..

ובכל זאת הפרידה נעשתה בחוסר שלימות מצד שנינו..אך..

פייקו

New member
ייתכן שזו הדרך -

אבל לצעוק דם אני רוצה דם זה קצת לא נכון כמו לומר - ווואיי אני נדהמת על הפרידה השקטה והשלווה שלא עושה גלים -אף ייתכן שכדבריך כן הוא שהיא בפרידה זו לא הייתה עומדת -ויודע אני שהיא לא עברה פרידה כזו שקטה מבעלה(גרושים) ודווקא בגלל זה נדהמתי מתגובתה למרות שהיא יכולה להשתמע לשתי פנים.. "ואולי זה רק אני"

למעלה