נשים שנפגעו מינית היי בהריון שבוע 18 מחפשת נשים שחוו חוויית לידה טובה למרות הפגיעה להתייעצות. תודה
ה העוצמה שיש בי New member 14/5/18 #1 נשים שנפגעו מינית היי בהריון שבוע 18 מחפשת נשים שחוו חוויית לידה טובה למרות הפגיעה להתייעצות. תודה
R RingGirl New member 15/5/18 #2 עצה קטנה יש מילדות שעוברות הסמכה מיוחדת בנושא, ממליצה עם כל הקושי להגיד משהו לצוות כדי שיוכלו להקל עלייך במידת האפשר בלידה.   הריון קל, חווית לידה חיובית וידיים מלאות    
עצה קטנה יש מילדות שעוברות הסמכה מיוחדת בנושא, ממליצה עם כל הקושי להגיד משהו לצוות כדי שיוכלו להקל עלייך במידת האפשר בלידה.   הריון קל, חווית לידה חיובית וידיים מלאות    
ח חיפאית88 New member 15/5/18 #3 הייתי ממליצה לקחת דולה בטוחה שיש כאלו שיודעות לעזור במצבים כאלו. הן יוכלו לטווח לך את הכל ולהוריד את רמת המתח וגם לטווח לצצות אולי את התגובות שלך ואיך לעזור לך. אם את באזור חיפה יש לי המלצה
הייתי ממליצה לקחת דולה בטוחה שיש כאלו שיודעות לעזור במצבים כאלו. הן יוכלו לטווח לך את הכל ולהוריד את רמת המתח וגם לטווח לצצות אולי את התגובות שלך ואיך לעזור לך. אם את באזור חיפה יש לי המלצה
א אורית הלפגוט New member 15/5/18 #4 היי יקרה, אשמח לכוון אותך יש נשות מקצוע שיכולות לסייע לך בהיריון ובלידה הן עברו הכשרה לתמיכה במקרים כאלו. מוזמנת לפנות אליי במסר
היי יקרה, אשמח לכוון אותך יש נשות מקצוע שיכולות לסייע לך בהיריון ובלידה הן עברו הכשרה לתמיכה במקרים כאלו. מוזמנת לפנות אליי במסר