נשימת נמר

ח ס ו מ ה

New member
נשימת נמר

האם מישהו או מישהי יודעים על הפסקת מחזור בעקבות נשימת הנמר? זה די מטריד אותי ואני לא יודעת אם להמשיך לתרגל.. למרות התוצאות הטובות.. החלטתי שזה משהו שאני עושה למשך חצי שנה ואני לא רוצה להפר החלטה. בינתיים אני מחזיקה מעמד. אבל לא רוצה לפגוע בפוריות שלי. שירהת.. אם את מתרגלת את זה אנא תכתבי לי אפילו במסרים. תודה.

נראה לי שעבדו עליך

למרות שלפי דעתי יש גבול לכל בדיחה וזה לא יקוש נוליה ! לבחורה אין מחזור ! אני לא רוצה לקבוע עליך ואולי זה עשה לך טוב. אבל נראה לי שזה בדיחה של נוליה.

נ ו ל י ה

New member
חסומה מצטער, לא האמנתי לרגע..

שמישהו באמת ינסה את זה. חשבתי שאת צוחקת איתי. (זה באמת נתן לך תוצאות טובות?, אולי גילתי איזה מעבר קסום נשכח בטעות?) אולי אני אתרגל, אפילו אם קצת קשה לי לעשות שפגט. בכל אופן, אני מבקש את סליחתך.
אני יודע שכל הסליחות האלה לא יעזרו לי לכפר על מה שעשיתי, אבל אני בכל זאת מבקש שתסלחי לי. נוליה.

nivinivini

New member
ההחלטות האלה בעייתיות- תרגישי חופשי

להפר אותן. ואל תסתכלי על זה כאילו "אין לך מילה" או שאת חסרת משמעת עצמית וכו'. זאת אסטרטגייה מאוד חזקה ליקוש עצמי. הפרת הבטחות. תשאלי אותי אני אספר לך זה. בייחוד כשאת מפרה אותן ברגעים הכי קריטיים. ה"אני" רוצה להרוג אותך. תפרי את ההבטחה, תעברי לנשימת בנאדם על שתיים, והמחזור יחזור. כנראה שמרוב הצלחה קיבלת מחזוריות של נמר. וזה סתם שטויות ואולי לא. בכל אופן, תגידי תודה שלא יצאת שרוטה וחבולה בכל הגוף.

נ ו ל י ה

New member
רק שתדעו לכם.....

התרגיל, "נשימת הנמר" כמו שנכתב על ידי באחת מהודעות שלי, לא ניתן לביצוע כלל וכלל. התרגיל נכתב בכוונה תחילה עם שגיאת ביצוע. הנה כל התרגיל, לקרוא לאט לאט. ==================================================================== 'נשימת הנמר' כפי שהובנה מהודעתו של עייט. לפנות את מרכז החדר מחפצים, לפרוש שטיח קטן (לא סינטטי,רצוי אחד שעשוי משיער הבטן של לביאה לא בוגרת". לעמוד עירום עם רגליים פסוקות מעל מרכז השטיח, ולהתחיל לרדת לפסיקת רגליים מלאה (שפגט) עד שפי הטבעת נוגע בשטיח. לפרוש את הידיים לצדדים, כשהבוהן והאצבע צמודות אחת לשנייה, ושאר האצבעות פרושות כמו מניפה. בשלב הזה, ההוראה לנשים וגברים היא שונה, כך שאפצל את הוראתי ל-2 ----נשים----- - - נישמי עמוק דרך הפתח הנוסף שלך אל תוך הרחם, ולשחרר את האויר בשלוש שאיפות קצרות ----גברים---- - &nb sp; - לקחת נשימה עמוקה דרך פי הטבעת אל תוך מערכת העיכול, ולשחרר את האויר בשלוש שאיפות קצרות (אם בשלב הזה יוצא לכם 'גרעפס' לא להתיחס, ולהמשיך בתרגיל כרגיל. את התרגיל יש לתרגל בשעות הבוקר המוקדמות, לפני ארוחת הבוקר. את החלק השני והקשה יותר של התרגיל נלמד מחר. בהצלחה. נוליה ==================================================================

נראה לי שלהבא עדיף לא לתת

סתם תרגילים שיכולים להתפרש כאמיתיים עבור אחרים. פשוט להיות מודעים להשפעה שלנו על הגולשים האחרים ולנסות שההשפעה שלנו תהיה מיטיבה.

RieM

New member
../images/Emo45.gif

אף על פי שלפי מה שזכור לי, דווקא יש תרגיל כזה שנקרא "נשימת נמר" כשמתרגלים טנסגריטי. בכל אופן, זה בכלל לא דומה לתרגיל שנוליה הציע.

yom

New member
The Saber-Toothed Tiger Of Intent

יש אותו בקלטת הראשונה, אי אפשר להבין מטקסט אבל למי שרוצה http://www.magicalpasses.co.il/MPex.html#1

yom

New member
לגבי הנמר

יש תנועות שהושפעו מהקונג פו, היה מכשף בשם לוחאן, דייג סיני שהביא את ההשפעה לתוך התנועות, מהשושלת של דון חואן - מה שמשנה בסופו של דבר זו ההשפעה האנרגטית והמעבר עצמו חזק ומיוחד

ח ס ו מ ה

New member
לא יודעת מה להגיד

אני צריכה לחשוב על זה. רק אני לא הבנתי שזה תרגיל מזויף? ראיתי את ההומור בתרגיל אבל חשבתי שזה קטע של לעשות את הדברים עם חיוך. אולי אני קצת דפוקה. טוב לא משנה אני אמורה להיות אחראית למעשי אני לא מאשימה אף אחד. שכל אחד יסיק מסקנות לעצמו. לפחות השתפרה לי הגמישות..

למעלה