נשיקה בדייט

נשיקה בדייט

אתמול יצאתי עם מישהי פעם שניה אני בן 27 והיא בת 23 בפגישה הראשונה התנשקנו וכשאספתי אותה בדייט השני נתנה לי נשיקה בפה היינו בבר מסעדה והיה נחמד ניסיתי בבר עצמו להתקרב אליה ולנסות לנשק אותה אך היא לא ממש נתנה לי לא התעקשתי והמשכנו כהקפצתי אותה הבייתה נפרדנו לשלום וניסיתי לנשק אותה אך היא הזיזה את הראש כל פעם שניסיתי אז ויתרתי ונתתי לה נשיקה בלחי יש לציין שעד היום ראיתי רק סימני משיכה מצדה... האם אני אמור להסיק מסקנות ?

שזמ

New member
היה מישהו שנישק

שמו חיים רמון וזה לא נגמר נחמד

הבעיה שמתעוררת כשמנשקים

היא שלעיתים קרובות המנושקת הופכת לצפרדע והקרקורים שלה נשמעים עד הגט

NEXT

הייתה משיכה ועברה. השאלה היותר משמעותית היא: מה למדת על עצמך משתי הפגישות? עידית

זה נשמע מעניין אבל...

אך טבעי שלא הייתי רוצה להאמין לזה בתחילת הדייט השני היא נתנה לי נשיקה כעבור שעתיים היא לא רצתה להתנשק את רוצה להגיד לי שאחרי שעתיים של בילוי לא רע בכלל עם הרבה צחוק ויין בבר נגמרה המשיכה שלה אליי ? נשמע לי תמוה מאוד....

תפילה שלי עזרה בהמון סיטואציות בחיי

'אלוהים, תן לי את השלווה לקבל את מה שלא ניתן לשנות, את האומץ לשנות את מה שניתן לשנות, ואת החוכמה להבחין בין השניים'.
עידית

תלת חי

New member
?????????

מה זאת העצה הדיכאונית הזאת??? סה"כ הבחורה חושבת שאתה לוקח אותה כמובנת מאליה או שהיא רוצה לקחת את הדברים יותר לאט או שהיא רוצה לבנות קשר רציני ובגלל זה היא רוצה לקחת את הדברים לאט.. בקיצור, תן לה איזה יומיים מנוחה, תוריד את הרגל מהגז והכל יסתדר..

CF15

New member
למה ניסית לנשק אותה בבר?<

מניסיון אישי..בר עם אנשים עם אוכל ועניינים ומפיות זה לא המקום הנכון להפגיש בו לשונות היית צריך לחכות לאווירה יותר אינטימית זה חסר תאקט.

bilbolim

New member
יכול להיות

שהיא הרגישה שזה יותר מהר אז היא מנסה קצת להוריד את הקצב זה לא אומר שהיא לא רוצה אותך יכול להיות ההפך שבגלל שאה ממש מוצא חן בעיניה היא לא רוצה להתקדם מהר.

למעלה