נשיקה בחלום

אור_30

Active member
צהריים טובים,
חלום על הבחורה החדשה שהכרתי לפני כ3 שבועות:
רק זוכרת שהתנשקנו בלהט, וזו הייתה היא (החדשה) מהבחינה האנרגטית, אבל בחלום הייתה נראית אחרת מהמציאות, היה לה שיער קצר.
היינו בחדר שאני לא מכירה (נראלי), חושבת שזו הייתה מיטת קומותיים, ברזלים שחורים, ישבנו יחד על המיטה התחתונה. מצעים בהירים ופרחים צבעוניים נראה לי. זכור לי תכלת/סגול/ורוד/לבן וכו'..
זוכרת במעורפל- אם לא מספיק, אפשר להתעלם.
החלום נחלם לפני כשבוע, אני פשוט מאוד עמוסה

התנהגתי יפה הפעם, הפרדתי. החלום קצר, ממש, והרקע ארוך ממש..
רקע כללי: ההיכרות החדשה הזו (מפחדת עוד להגדיר זוגיות כדי לא להיבלע ולשמור על עצמי, משיחה ברור ל2 הצדדים שזה מתהווה לשם) מרגיש לי לגמרי תיקון (קודם כל עם עצמי, דומה מושך דומה), כתבתי אפילו חזון כמה חודשים אחורה כשעוד הייתי מרוסקת מהפרידה מהנרקיסיסטית, על איך אני רואה את הזוגיות החדשה שלי. נראה שהחדשה תואמת לחזון. אבל אני לא באמת יודעת, ימים יגידו
יהיה מאוד מעניין לראות בהמשך
לגבי החדשה במציאות- יש בינינו משיכה מאוד גדולה, אנחנו מאוד שונות (עם הרבה אפשור אחת לשניה), מה שעוזר לי לשמור על אינדיבידואליות + עצמאות+ הליך ריפוי שהתחייבתי לעצמי (פעם שוני כזה היה מרתיע)
עם זאת, יש המון דמיון. יש תקשורת מטורפת, היא חכמה, בוגרת ואינטלגנטית ברמות, מרגישה לי שוות ערך, מאוד איכותית, לא מאמינה שזה מה שמגנטתי לחיי- כנראה שאני ממש ראויה :)
אני הפעם באה ללמוד ולקבל השראה (נניח: סבלנות, רוך וכו') במקום לבוא בגישה של הילדה שזקוקה לאמא. זה לא "תתני לי" (רוך/חמלה וכו'..) אלא "תלמדי אותי איך לתת לעצמי אם את כ"כ טובה בזה. גם מהסתכלות אגב.. היום אני מבינה שכל אחת טובה במשהו, בעבר חשבתי שהאקסית טובה בהכל ואני גרועה בהכל. נראה שזה די הדדי, בריא ומאוזן, כמובן עם עוד כמה דברים לעבוד עליהם.
החדשה זו בחורה שדיברנו שנתיים אחורה והיא שיעממה אותי, לא נפגשנו... היקום רצה ונוצר קשר שוב, הפעם ממש אחרת לגמרי, כנראה שכל אחת עשתה תהליך.. ונפגשנו כמה פעמים ומדברות והכל..

רקע לחלום: אני חושבת שבחלום עם הנשיקה זו הייתה מישהי (מהבחינה החיצנית בלבד - נ' שם בדוי) שהתאהבתי בה בהודו. זה היה רגע תבוני עצום שהבנתי שהמציאות מבפנים החוצה, איך יצרתי לעצמי אהבות חד צדדיות, איך הייתי סמרטוט, עשיתי ממנה אלוהים והייתי כלום (בעיניי) מתבלבלת במילים, מה לא.. איך עשיתי לעצמי ושזה לא גורל/מזל/קארמה, וממש ממש גדלתי שם בטיול ומגנטתי לחיי אהבות הדדיות מאז. זה היה רגע ממש ממש מטורף, לדעתי זו הייתה הארה, או רסיסים שלה.
כמובן שלא קרה כלום עם הבחורה בהודו (נ'), אז זה עוד היה הלופ של אהבה חד צצדית (או שרציתי ולא רצו, או רצו ולא רציתי)הייתה לי היררכיה דמיונית בראש אני "סף" של משהו. שיש מעליי/מתחתיי, ואז דחיתי את מי ש"מעליי" ומשכתי את מי "שמתחתיי". כמובן שזו אשליה שהתפכחתי ממנה. כולם שווי ערך.

לגבי החדשה במציאות, תת המודע החליט להראות אותה חיצונית בחלום כמו הבחורה בהודו- נ'. אני חושבת שאולי זה מסמל שאני לא מאמינה שאני ראויה לדבר כזה? או שמסמל על שינוי? אני מתחילה להרגיש יותר ויותר ראויה מיום ליום. (בהודו הבחורה ההיא לא שמה עליי והייתה בזוגיות, אני הייתי נעולה עליה = נטישה עצמית)
עכשיו במציאות עם החדשה זה ממש לא ככה, זה מרגיש ממש ממש הדדי, והכי בריא ומאוזן שהיה לי עד כה.

תודה מראש

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך על הנשיקה

הבחורה החדשה נראית שונה מן המציאות עם שיער קצר והחדר אינו מוכר – התיאור הזה מצביע שאת צריכה עדין לגלות מי היא ולהכיר אותה לעומק.

אתן יושבות במיטת קומותיים בקומה הראשונה, וזה מצביע שיש גם קומה עליונה ואפשר להגיע גבוה. אתן יושבות על מצעים צבעוניים ( נדיר שייזכרו צבעים בחלום), כמו קשת בענן. הקשת סמל בין לאומי ידוע לימי שלווה שאחרי הסערה – הגיע הזמן לנוח ולהירגע על מצעים צבעוניים בחברת אהובה. מה יותר טוב מזה?

המצעים הצבעוניים מסמלים גם מקום טוב. אומנם המקום הוא עדיין נמוך, ( הקומה הראשונה, מסמלת את התחלת הקשר והמצעים מסמלים התחלה טובה) אבל מכאן אפשר לעלות .

החלום הוא משאת נפש או מביע את תקוותך שאכן יתגשם סוף סוף חלומך לקשר חדש שאת ראויה לו או לפי הניסוח שלך – הדדי, בריא ומאוזן. ואני אומרת גם צבעוני ( שמח).

מקווה שהחלום שהוא קצת ישן ( שכחתי ממנו, לצערי) עדיין רלבנטי. חלומות מתאימים לשעתם. מכל מקום, החלום הוא טוב! צאי לדרך!

אשמח לחוות דעתך כרגיל.

אור_30

Active member
בוקר טוב יקרה, תודה רבה. מדויק ברמות
התזמון רלוונטי ברמות אחרי טיפה קושי אתמול, זה עזר לי להבין משהו. הכל מדויק, גם התזמון :)
נשאר חלום אחרון שטרם קיבל פירוש, אם זה בסדר מבחינתך..
דווקא חלום עם כוח לדעתי
תודה שוב

למעלה