נשיקה בין ידידים...

pain is MY love

New member
נשיקה בין ידידים...

מעשה שהיה כך היה.. יש לי ידיד ממש טוב כבר מספר שנים שתמיד הייתה ביננו איזשהי משיכה.. לא משנה אם יש לו חברה או אין לו חברה איכשהו יוצא שכל מסיבה שאנחנו נפגשים יוצא לנו להתנשק.. ואם אנחנו סתם נפגשים אז תמיד יש רמיזות ונגיעות וליטופים וכאלה.. היו לנו כמה מעידות פה ושם בהשפעת סוגים שונים של אלכוהול אבל מעולם לא היה בינינו משהו רציני וגם מעולם לא דיברנו על קשר או משהו בסגנון... בקיצור, אתמול פגשתי אותו במקרה באיזה מסיבה ואוטומטית עם החיבוק של ה"שלום כמה התגעגעתי" הגיעה נשיקה בפה. לא משהו עצבני וסוחף אבל נשיקה חמודה כזאת שאני קוראת לה "נשיקה בין ידידים" ואני בכלל חשבתי שיש לו חברה! רק אתמול הוא סיפר לי שהם נפרדו... (ולא, אני לא סופרת חברות של בחורים אחרים תסלחו לי על הביצ'יות אבל ככה זה..) שורה תחתונה. אתם מאמינים ב"נשיקה בין ידידים"? נשיקה בפה אולי טיפה ארוכה ואולי טיפה חושנית... אבל עדיין, אין שום דבר מעבר לזה! זה נחשב??

T a u r u s

New member
נראה לי מוזר

כל המנהג הזה של נשיקות בין ידידים נראה לי מוזר...

Zoharrr

New member
שטות גדולה...

לא מאמינה כל כך בידידות. בעיקר לא כמו שתיארת...

pain is MY love

New member
חלילה

מעולם לא היה בינינו שום דבר מעבר לנשיקה.. ואצלי אין עת צרה

ChilD SouL

New member
לא נשמע כמו ידיד בעליל...

נשמע כמו יזיז, רק בלי כל הקטע של הסקס.
אצלי ידידים לא מקבלים מעבר לחיבוק ונשיקה בלחי.

ידידים...

אין חיה כזאת... כאילו יש.. אבל לא כמו שאתן חושבות.. אם הייתן יכולות להיות בלתי נראות ולראות ולשמוע מה אותו ידיד אומר עליכן.. טוב ברור שיש יוצאי דופן אבל הם לא הרבה..

העובדה שאת שואלת כבר מצביע על כך

שאפילו את לא מאמינה בכך שהנשיקה היא נשיקה תמימה בין ידידים. גם לדעתי לא קיים דבר כזה...לתת בוסה-מקובל אבל נשיקה על הפה...נראה לי קצת מעבר לידידות...

מכירה את זה...

יש לי גם ידיד כזה... זה לא קורה הרבה... אבל יש לפעמים את הנשיקות וחיבוקים וכאלה .. וזה לא מפריע לקשר הידידותי. וזה בגבול הטעם הטוב =] אני גם לא מאמינה כלכך בידידים אבל יש יוצאי דופן

twigy

New member
זה סבבה

אני בכלל מאמין גדול של ערך היזיזות

עתודאית

New member
אצלי

נשיקה בין ידידים היא רק בלחי פעם אחת "חטאתי" בנשיקה בשפתיים אבל זה היה עם אקס ששנינו היינו עוד מאוהבים אחד בשני ולא היו לנו בני זוג אז זה לא ממש נחשב

למעלה