אישית...
הייתי, במקומך, מסתובב בערב ראש השנה האזרחית החדשה עם זוג אזיקים. ברגע שמצאת קורב... סליחה, טעות שלי, מטר... שוב, פאשלה שלי, לא יקרה פעם שלישית... ברגע שמצאת אובייקט נשיקה ראוי אתה קופץ עליה, מוריד לה נבוט בראש (שכחתי לומר שאתה צריך נבוט? אתה צריך נבוט), מצמיד לה "בוסה" מהסרטים שהנשיקה בסוף "חלף עם הרוח" זה קטן עליה, שם עליה את האזיקים גורר אותה למערה שלך, התכוונתי לבית שלך, וכולא אותה שם עד לסילבסטר 2009. עכשיו, הבחורה, ברגע שהזעזוע מוח יעבור לה (נבוט בראש, שכחת?!) בטח תמחה קלות על הקטע המלוכלך הזה, שאתה מחזיק אותה במעצר לא חוקי. זה הזמן לשלוף את האסמכתא שממנה הבאת את האמונה הטפלה הזו שכתבת כאן למעלה ולהראות לה ש, עאפס, הייתה נשיקה? הייתה... וחוק זה חוק, הייתה נשיקה זה אומר שאתם יחד לפחות למשך שנה. (לטובתך אבל תדאג שהמנושקת לא תהיה עו"ד מפני שאז היא עוד עלולה להעלות את הנקודה שנשיקה בלא הכרה (שוב, נבוט. יש?) היא למעשה נשיקה בכפייה ואז למעשה כל הדברים שנגזרים ממנה בטלים ומבוטלים וכו' וכו', אבל ביננו... אם היא מתחילה לנג'ס יותר מדי... נבוט, זוכר?) כך שבסיכומו של עניין, כן, יש חשיבות גדולה מאד את מי תנשק בערב ראש השנה האזרחית החדשה והייתי ממליץ לך ללכת לארו... נו מה יהיה איתי היום, ללכת לתצפ... ללכת להתבונן בקפידה רבה על הבחורות שאיתן ייתכן שתרצה לחלוק נוזלי גוף עוד פחות משבוע. לדעתי? כמה שיותר מידע יותר טוב, איך יהיה לך זמן להמשיך לכתוב פה, רק אלוהים יודע...