נשיקה - חלום

גילה77

New member
נשיקה - חלום

הפסקנו לקבל מביתי הבכורה חיבוקים ונשיקות מגיל 14 בערך, זה מאד הפריע לנו אבל כיבדנו את רצונה ולא כפינו את עצמינו עליה, בקרוב היא עומדת להיתחתן , אגב אין לה בעיה לנשק את הורי החבר שלה ואת החברים שלה רק איתנו יש לה בעיה. המחשבה שנעמוד תחת החופה ולא נוכל לנשק אותה מפחלצת אותי. אגב אימצנו את ביתי הבכורה כשהייתה תינוקת בת מס' שבועות , יכל להיות שיש קשר לנושא? מחכה לתגובתך, גילה

מאפיין גיל והכל יכול להיות גם אחרת

שלום רב גילה, נערים רבים ( טווח גיל ההתבגרות היום נע בין 9-30 ) מפסיקים לתת נשיקות וחיבוקים להוריהם בגיל ההתבגרות( ממש, אבל ממש אין לכך קשר עם היותה מאומצת). זהו שלב שהם מגבשים את האישיות הנפרדת שלהם מאיתנו. הם דורשים פרטיות וכו'. יחד עם זאת, אין מניעה שאנחנו ביוזמתנו (במינון סביר) נמשיך לחבק ולנשק אותם. מה שקורה אצלכם כרגע הוא שכולכם נכנסתם להרגל - דפוס התנהגות בו אין מביעים אהבה במגע. הכול יכול להיות גם אחרת. עוד לפני החתונה התחילי ליזום בהדרגה ליטוף, חיבוק ונשיקה. אני מאמינה שהבת תשמח ותשתף פעולה. ואם לא? המשיכו לכבד אותה כפי שעשיתם עד עתה. ובהזדמנות זו אני מזמינה אותך להשתריין במשפט מחסן: מה תגידי לעצמך מתחת לחופה, אם וכאשר "לא תוכלי " לנשק את בתך כדי להרגיש טוב ולא להתפחלץ? עינת

גילה77

New member
נשיקה - חלום

תודה רבה על תגובתך המהירה, ננסה לאמץ את עצתך.

אל תשכחי לשמור אותי בתמונה

מצפה לכל סוג של עדכון/שיתוף.... ובהזדמנות זו מאחלת לכם הרבה הרבה מזל טוב!!! רק שמחות ובשמחה עינת

survivorrr

New member
נשבע לכם שאין לי קשר לזה.

אני שונא שמחבקים אותי. נישוקים... ברררר. בשום אופן. (סוג של אוטיזם?). רק לבנות שלי מותר... ובכיף. כשאמא שלי רוצה לנשק אותי (ואני מסכים לזה בערך פעמיים בשנה) זו נשיקה קצרה על הלחי ובזה נגמר הענין. זה לא מהיום. זה אפילו כשהייתי יותר צעיר מגיל הבת שלך כשהתופעה החלה אצלה. מה לעשות - יש אנשים שלא סובלים את זה. מכירה את השיר של מתי כספי? אולי זה מעליב לפעמים אולי זה עובר את הגבול אבל אם מנשקים אותי על הפנים ..........................................אני תיכף מנגב בשרוול. יש לי תחושה משונה שאחרי החתונה גם ההורים שלו לא יקבלו מזה יותר מכם. רק תבדקו שזה לא התחיל מכם. אולי שידרתם לה את זה או שמשום מה היא ככה פירשה את התנהגותכם. נסו לחדש את זה, אבל בעדינות ובקשו רשות קודם (כמו שאמי עושה) ותראו מה התגובה שלה. ושיהיה במזל טוב.

למעלה