נשיקה מבן זוג לא צמחוני אחרי שאכל בשר

נשיקה מבן זוג לא צמחוני אחרי שאכל בשר

אני תוהה אם הרתיעה שלי ייחודית לי או גם אחרים או אחרות נרתעים מנשיקה של בן זוג שאכל הרגע או בשעה האחרונה או אפילו היום בש ?.
(אני צמחונית כבר כמה שנים ויוצא שבעלי בא לקראתי ואוכל הרבה פחות בשר או עוף ודגים בגללי. גם כי בבית אני לא מכניסה וגם כי אני מעדיפה מסעדות חלביות. קצת רגשי אשמה. וכשאני מבקשת שלא ינשק אותי אחרי שאכל בשר זה קצת מבאס אותו ואני מבינה. כדי להתמודד עם הissue הזה, אני קודם רוצה להבין "איפוא אני עומדת ? " האם אני חריגה כאן או שיש שנרתעים כמוני ?

היי (אין לי כבר את האייקון המתאים- זה עם הפרח)

אני בערך באותו המצב...
אני צמחונית כבר כמעט 15 שנה ובן זוגי אוכל ה-כ-ל!!

אני הייתי נפגעת אם הוא לא היה רוצה שאנשק אותו אחרי משהו שאני אוכלת (לא קורה כי שנינו אוכלים למשל שום חח).
אף פעם לא אמרתי לו כלום כי לא נעים לי ובדכ אנחנו לא מתנשקים ישר אחרי האוכל אלא עוברות כמה שעות...
לא בטוחה שהייתי מסוגלת לנשק אותו שנייה אחרי שאכל...

אצלי אבל מדובר בבן זוג, לא בעל...
אני חושבת שאם אתם נשואים את כן יכולה להגידשזה לא נעים לך...

בכל מקרה,
את לא לבד :)

תודה רוזי. אני משתפת אותו, רק רציתי לדעת שאני לא לבד...

Gidi Shemer

New member
לי אישית אין רתיעה

למרות שאני מניח שאולי היתה אם זה היה ממש מיד אחרי אכילת בשר באותו רגע, אבל אם יש לך- מה לגבי איזו משחת שיניים ומברשת בין לבין?

ladybug6

New member
האמת היא שלא כיף לנשק אף אחד מיד אחרי האוכל

אבל לצורך העניין, לשאלתך, אני לא אנשק את הבנזוג אחרי שאכל בשר/חלב/ביצים ואפילו לא אחלוק איתו שתיה מאותה כוס/בקבוק. הוא מודע לזה ומבין.

זה כמו

להתנשק עם מעשן כשאת לא או עם מי ששתה אלכוהול ומדיף מהנשימה כשאת לא או לחילופין מי שאכל בצל נא ואת לא...

זה שייך למשפחת ההגיינה וכמו שהחיפושית כתבה להתנשק ישר אחרי אוכל זה בכלל לא איזה שוס...

למעלה