נשיקה של ילד!!!

גלי...31

New member
נשיקה של ילד!!!

יש מתנה יפה מזו? כישלדי הקטן (עוד לא בן שלוש) מנשק אותי (כמובן שצרפתיות!!!) ואומר לי:``אני אוהב אותך הכי בעולם!!!!`` אז... מצאתי משהו נחמד, ואני רוצה לשתף את כולכם... ולאחל לכם... שתזכו להמון נשיקות!!! גלי

לורה...

New member
נשיקה שאומרת הכל

באחת ההודעות שם למטה,לי כתבה מסר- ``כשהילד מנשק אותך הוא בעצם אומר אני אוהב אותך`` וזה כל כך נכון !!!! כל נשיקה, כל חיבוק מהם, כל מגע כל כך אמיתי וכל-כך טבעי.כל כך מבפנים. אתמול 2 הילדים שלי התווכחו כמה הם אוהבים את אבא ואמא.... הקטנה אמרה: אני אוהבת אותם כמו 1000 נשיקות... הגדול ענה לה: תוכיחי ןהיא,הפרינססה שלי, מיד ניגשה למלאכה, בהתחלה זה היה צרפתית וכשהיא הגיעה ל20 עברה ללחי....ושם עד 40 נשיקות ואז,כשהלחי כבר רטובה, והפנים שלי קורנות היא נאנחה ככה: אייייייייי, אין לי כבר כוח, עוד מעט אני אמשיך.... והוא, הפרינסס שלי, התחיל בלחי שהיא הפסיקה....כי הרי תחרות זו תחרות. ואין, אין כמו הרגע הזה, של הנשיקה, החיבוק הזה שאומרים הכ....ל. ואגב,בתחרות הוא אמנם הגיע ל60נשיקות אבל הקטנטנה שלי אמרה לו: טוב,זה ברור שתתן יותר כי לך פה גדול יותר אבל אני גם אוהבת אותה כמו שאתה כי אנחנו שנינו ילדים שלהם ושנינו צריכים לאהוב אותם אותו דבר. מקסימים קטנים שלי,שכל פעם מרגשים מחדש.... לורה

עופריקו

New member
לורה ,מקסים כתמיד...

באמת הנשיקות של הקטנטנים הם הכי אמיתיות שיש ,מרגישים בהם את כל האהבה , ואיזה כיף לך כל כך הרבה נשיקות.... שמח שחזרת אלנו .... :cool: שיהיה יום מלא נשיקות.. שלך עופר

עופריקו

New member
גלי ,ודאי ודאי....

אני כבר מחפש קופסא כזאת, מכירה מי מוכר?,אני בטוח שבתי כבר תמלא אותה.... אני מקווה שישאר מקום ממש נפלא ,תודה לך שיהיה יום מקסים שלך עופר שמחפש קופסא

לורה...

New member
נכנסתי ו...

גלי, זה פשוט מקסים .... קראתי והתרגשתי... קופסא, קופסת-אהבה, והכל פרי-רעיונה של הילדה. זה פשוט מקסים! ואת יודעת מה, אימצתי לי רעיון עכשיו... הרי בעלי נעדר הרבה מהבית, והילדים נתקפים בגעגועים אפילו עד דמעות לפעמים. אני אקח קופסא לכל ילד, קופסא עטופה יפה, כמו הקופסא בהודעה שלך-קופסת-אהבה, והיא תהיה עם נשיקות וחיבוקים ומחשבות מאבא, וכשאבא ייעדר שוב לימים, כל ילד יקבל את קופסת האהבה שלו...עם הנשיקות, החיבוקים והמחשבות של אבא! תודה גלי!!!!! לורה

lmerav

New member
ממש מתוק

בני פותח את כל הפה כשהוא מנשק אותי ולסיום גם נושך כן כן זה נעים למרות הכל הסיפור היה ממש נעים. אהבתי. גם המנהל שלי אהב. אלפי נשיקות ממירב{ שממתינה עדיין ל``אמא אני אוהב אותך `` }

למעלה