נשיקות קטנות - על האלבום של ארי גורלי

sharon.sherry

New member
נשיקות קטנות - על האלבום של ארי גורלי ../images/Emo25.gif

נשיקות קטנות הוא שם אלבום הבכורה של ארי גורלי שיצא בשנת 2004. אז אמנם עברו כבר 3 שנים, וארי כבר עובד על אלבום חדש, אבל אני רק עכשיו גיליתי את האלבום המופלא הזה והיה לי מאוד קשה להתאפק שלא לכתוב עליו כמה מילים. אחד עשר רצועות, השיר הפותח – הכאב, השיר המסיים – נשיקות קטנות. בין לבין עוד תשע רצועות שמחברות אותי לעולם אחר, לעולם של ארי שכתב והלחין את כל השירים באלבום. מציאות אחרת נפתחת בפני, השירים נותנים למחשבות ולדמיון שלי לרחף מבעד לצלילים, מבעד למילים שמספרות לי בנעימות ומציירות לי חיים קסומים ושלווים של מישהו אחר. כל כך הרבה זמן שלא נתקלתי במשהו שכל כך הקסים אותי. יש באלבום הזה מין מתיקות בלתי מוסברת, המילים של השירים כולן קולעות לתוכי אחת אחת, בול פגיעה! והלחנים משלימים אותן במין שלמות מדויקת, והכל ביחד עושה לי פשוט נעים בבטן. כבר חמישה שבועות אני נוסעת באוטו והדיסק הזה מתנגן לי במערכת, מנעים לי את זמני בדרכים, אם זה בפקקים בבוקר כשאני לחוצה ומרוטת עצבים ומצליחה להרגע ולחייך כשאני שומעת את השיר "נשיקות קטנות" ובין אם זה בלילה מאוחר כשאני עולה בחזרה אל ביתי אי שם בהרים, מפוצצת אנדרנלין, ושמה בפול ווליום את "לא מבינה" שלטעמי הוא גם השיר הכי טוב באלבום. כשאני שומעת את האלבום הזה שוב ושוב ושוב כל מה שבא לי לעשות זה פשוט לחבק את ארי, איזה גבר הוא.. אחד כזה שכל אישה הייתה רוצה, באמת.. הוא כותב לה שירים, כל כך יפים. אוחחח לפעמים גם אני הייתי רוצה בחור כזה לעצמי, שיכתוב לי גם לי שהוא לא יכול בלעדי, שהוא לא יפגע בי לעולם. בינינו, מי לא הייתה רוצה אחד כזה? אפשר לטעום מכל דבר באלבום הזה, קצת מלודיות, קורט גיטרות ורוק מכסח, מעט פופ מתובל עדין, הכל ביחד משתלב בהרמוניה באוזניים שלי ובאמת שעושה לי טוב.

למעלה