נשירת שיער - מה לעשות?

ofrish

New member
נשירת שיער - מה לעשות?

אהלן, כבר כמה חודשים אני סובלת מנשירת שיער די רצינית. כרגע אני מטיילת בהודו כבר כמה חודשים, ובמהלך הטיול הנשירה החמירה וגם החל גרד בקרקפת (הנשירה ברמה של הדלדלות השיער מסמיך מאוד לשיער דליל). אני מניחה שהתזונה הלא מאוזנת גרמה לכך, או איזו מחלת קרקפת - בכל מקרה בדקתי, וזה לא כינים :) יש איזה טיפול הומאופתי או צמחים מסוימים שעוזרים למנוע את הנשירה? תודה מראש, עפרי

עפרי שלום ../images/Emo140.gif

לא משהו שאוכל להציע לך בתנאים האלה. אבל כשתנחתי חזרה, בקרוב אני מקווה, אולי. בנתיים תשאלי אצל ההודים, יש להם כל מיני פטנטים. אכלי טוב והברישי את שיערך וקרקפתך פעמיים ביום כך שהדם באיזור יומרץ. שובי בשלום. אלישוע

enatti

New member
סאב קוץ' מילגה עופרי

הכל אפשרי... מנסיוני הקרוב (לא מכבר חזרתי עם משפחתי מהודו ומקומות נוספים) חשוב שתקפידי לקחת ויטמין B קומפלקס, תאכלי פירות וירקות טריים, תחליפי את סוג השמפו ותחייכי. ואם את פוגשת הומיאופת קלאסי הודי- לכי אליו! תופעת נשירת השיער מאוד מוכרת בקרב המטיילים בהודו, הן מופיעות פעמים רבות בשל חוסר תזונתי, שימוש בכדורים האכזריים למניעת מלאריה, הלכלוך האין סופי והמים שאיתם חופפים... הדרכים שהצעתי לך מקלות מאוד. ויטמין B ניתן למצוא בכל בית מרקחת הודי, קראי את עלון הצרכן כדי לדעת כמה לקחת. פירות וירקות טריים יש בכל שוק, הקפידי לשטוף אותם ולנגב אותם היטב לפני האכילה. כדאי להחליף את סוג השמפו- ויש פאוצ'ים רבים עם סוגים שונים, אפילו הד אנד שולדרס (3 רופי). אני מבינה שהגעת כבר להודו עם נשירה, אז צריך לטפל, אני מניחה שבתקופה הזו את בצפון, אם כן יש הומיאופת קלאסי מצוין בדראמסללה, אם תרצי אפנה אותך אליו. טיול מהנה! ענת הומיאופתית קלאסית

מחסור ב - B12 גורם לנשירת שיער

ויטמין B12 קיים בבשר ובמוצרים מן החי. אבל הדרך הטובה והיעילה ביותר לקבל אותו היא בסוכריות של SOLGAR . בברכה, מיקילוניה.

למעלה