נשירת שיער

נשירת שיער

היי, אני בחורה בת 21 בריאה בדר"כ ויש לי נשירת שיער. אני חופפת עם שמפו "הד אנד שולדרס" אומנם הוא ממעיט את הנשירה אך לא מונע. בכל הבית שלי השערות שלי מפוזרות ואני חוששת להקריח. help...דיברתי עם רופאת המשפחה והיא אמרה שזה בגלל העונות, אבל אצלי זה כל השנה! אנא עיזרו לי.

Dr Yaniv

New member
נשירת שיער

רצוי לבצע בדיקות דם שונות ובמיוחד רמות ברזל נשים רבות סובלות מאנמיה עקב דיאטות דימומים והריונות גשי למומחה לרפ´ עור בברכה ד"ר יניב

../images/Emo51.gif

אבל כמו שציינתי אני בריאה עשו לי כבר ספירת דם ורמת הברזל שלי תקינה ואני עוד לא ילדתי וגם לא בהריון. אז למה יש לי נשירה?

Dr Yaniv

New member
נשירת שיער בנשים

רצוי להיבדק אצל מומחה לרפ´ עור לראות את טיב הנשירה יש גם מחלות עור שגורמות לכך מכל מקום -מומלץ לחפוף כל יום ואם אין גורם ברור שניתן לטיפול אפשר לנסות מינוקסידיל בתרסיס לשיער REGAINE או MINOXI 2% לנשים (5% לגברים) בהצלחה ד"ר יניב

bald

New member
שאלה באותו נושא.

אני בת 22 וסובלת מנשירה רצינית, בעיקר באיזור קו השיער, מצח. המצב קשה וחמור עד שנראה כי הוא מגיע לכדי התקרחות. מה שמונע ממני לאסוף את השיער, פן הדבר יבלוט ויראה כחריג בעיני הסביבה. סבלתיעד לפני כשלוש שנים מאנורקסיה, כתוצאה מכך מאנמיה מה שגרם לנשירת השיער. לקחתי ויטמינים ותוספי מזון, וחל שיפור במצב עד לשנה האחרונה בה המצב רק מחמיר, והנשירה נעשית יותר ויותר קשה. שאלתי היא האם יש איזו תרופה, ויטמין/תרסיס, שניתן לקחת ללא תרשים רופא. כאמור, ביקוריי אצל רופא המשפחה/עור לא עזרו במהומה. אודה לך על העזרה.

למעלה