נשירת שיער

מרישה1

New member
נשירת שיער

שלום חברי הפורום.
ברצוני לשאול האם באמת אחרי ניתוח וירידה קיצונית במשקל מצפה לי נשירת שיער?. אם כן, אז מה עושים?
אני עדיין הרבה לפני ניתוח ושמעתי מנשים ,שזה קרה להן.

מרים 882

New member
זה קורה לכולן/ם

מתחיל כ 3 חודשים אחרי הניתוח וממשיך כמה חודשים.
מתמודדים.

ליבי3617

New member
לדעתי היא לא מדברת על ניתוח שרוול

כי הוא בהחלט לא קיים בארץ יותר זמן.
אני מנותחת 6 וחצי שנים ולדעתי המנותחים הותיקים ביותר (היו שניים, גבר ואישה) ותיקים ממני בכחמישה או שישה חודשים.

בניתוחי טבעת ומעקף יש לפעמים חוסרים אדירים בויטמינים בעקבות תזונה לקויה כך שזה באמת מצב שיגרום נשירת שיער.

אופירA

New member
מנהל
יש גם הרבה נשים ששערן נושר ללא ניתוח

מסיבות שונות.
צריך לברר אם זה קשור לתזונה, אם זה התחיל בצורה קיצונית בעקבות שינוי קיצוני בתזונה, והאם זה נמשך כנשירה קיצונית.
הרבה פעמים נשירה מוגברת עקב גיל מתפרשת אצל נשים כנשירה קיצונית.

אגב, במעקף קיבה אין מצב אופייני של תזונה לקויה יותר מאשר שרוול, אלא שעלול להיות תת ספיגה גבוה של המזון, ולכן חוסרים קשים.

מרישה1

New member
תודה רבה

תודה על התגובות שלכם.
אך נשים שביננו מסוגלות לעשות צד כזה? לאבד שיער נראה לי יותר מכוער מלהיות שמן.זאת ממש התלבטות עוד יותר קשה עכשיו.
אז מה אתן עושות? האם ויטמינים באמת עזרו לצמיחה מחודשת או שזה סתם טריק שיווקי?
נראה לי מחיר מאוד יקר. חוץ מזה חוסר ויטמינים זה לא רק שיער זה גם משפיע לבריאות, במיחד של נשים(עם כל ההורמונים)? לא ככה?

אופירA

New member
מנהל
כמה חודשים של נשירת שיער

זה מחיר יקר מידי בעינייך בשביל הרזייה תמידית?
זה שקול כנגד הנזק לבריאות של השמנה מתמדת?

את יכולה לעשות ניתוח טבעת, ולרזות בהדרגה מוכוונת ופחות דרסטי מאשר בשרוול, ואז למנוע את נשירת השיער.
אבל ניתוח טבעת זה עולם אחר מניתוח שרוול, וצריך לדעת במה מדובר ולהיות מוכנים לכך.
אם הולכים אליו נכון ומתנהגים איתו נכון, על בסיס העצמת הרבה ידע - יכולים ליהנות מכל העולמות ברמה של הרזיה איטית שמונעת נשירת שיער.
אבל כפי שמופיע בתשובתה של ליבי, אם לא מתנהגים שם נכון, וסוגרים את הטבעת חזק ובקיצוניות, עלולים להגיע למצב של חוסר אכילה כמעט, ואז גם שם תהיה לך נשירת שיער.

על ניתוח הטבעת, על חסרונותיו שלו, תוכלי ללמוד מהמנותחים בפורום השכן, "קיצורי קיבה".
מנותח טבעת מרוצה זה רק עם ההדרכה המפורטת הניתנת דרך הפורום, ודרך האתר "טבעת" שבחתימה שלי.

ליבי3617

New member
זה קורה

הירידה הדרסטית במשקל ובתזונה גורמת לנשירת שיער.
לוקחים ויטמינים. יש אפילו ייעודיים לאותה תופעה. הם נקראים ROOTS HR
זה לוקח כמה חודשים ובדרך כלל יש צמיחה מחודשת של השיער.

למעלה