נשירת שיער

היורשת1

New member
נשירת שיער

היי,
אני בת 23, צמחונית מזה 5 שנים אך מקפידה לאכול קטניות, אגוזים, ירקות ונוטלת ויטמינים רלוונטיים כתוסף. עד לפני כמה חודשים היה לי שיער מלא יותר מהממוצע (שיער שמן יחסית).בחודשים האחרונים יש נשירה משמעותית ונותרתי כעת עם שיער ממש דליל לראשונה בחיי - עד למצב שיש כמה קרחות קטנות באזורים מסויימים. הלכתי לרופא עור שהעביר אותי בדיקות דם בסיסיות - שם הכל נראה תקין ודי נפנף אותי. דבר נוסף שחשוב לציין הוא שהפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני כ 3-4 חודשים. מעבר לכך יש לי אורח חיים די לחוץ. מה גם שבחודש האחרון יצאו לי פצעונים רבים באזור הלחיים (ליד הפאות בעיקר אבל גם בשאר אזור הלחיים) לראשונה מאז גיל 14-15 בערך, לא היו לי פצעונים כאלה כבר שנים!
האם נשירת השיער קשורה לכך? מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות? האם הוא יחזור להיות כבעבר?
תודה על העזרה

נשירת שיער.

שלום, הסיפור שאת מספרת מעלה מס' כיוונים אפשריים - בין היתר מחלה דלקתית של עור הקרקפת והחלק התחתון של זקיקי השיער, חסרים תזונתיים (למרות תוספי המזון וההערכה שבוצעה) או סיבה הורמונלית - ייתכן שכקשר להופעת הפצעונים.
עקב ריבוי הסיבות האפשריות למצבך - מציע לך לפנות להערכה במסגרת מרפאת שיער - המתקיימת במרבית בתי החולים הגדולים, כדוגמת המרכז הרפואי תל אביב.
במידה ואכן נמצא גורם לנשירה - במקרים רבים ניתן להפוך את המצב או לשפרו מאוד.

היורשת1

New member
תודה רבה! כיצד מקבלים הפניה למרפאה כזו?

ד"ר גולדשמיט תוגה רבה! כיצד אני יכולה לקבל הפניה למרפאת שיער כזו?

למעלה