נשירת שיער

purple rain2

New member
נשירת שיער

למישהו יש המלצה לתרופת סבתא פשוטה וקלה להכנה שבאמת ע-ו-ב-ד-ת שתעזור לנשירת שיער? תודה ויום טוב! :)

כנסי

יש פה כבר שירשור על נשירת שיער...תקראי אותו, אני מקווה שהוא יעזור לך. כנסי דרך הכתובת הזו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1127&msgid=39354330 או אם את רוצה דרך הקישור...

מניעת נשירה

משהו שעובד עלי שגעון: חצי בקבוק שמפו (עדיף של תינוקות) חצי בקבוק בירה שחורה, 4 כפיות דבש. לנער הכל יחד. עכשו, בכל חפיפה להוסיף גם ביצה טריה לכמות של החפיפה היומית. בהצלחה.

נשירה.

קחי חלמון של ביצה. בחשי אותו לכיוון אחד. תוך כדי הוסיפי- בקבוקון קטן של שמן קיק, (זית). ניתן להוסיף כף קוניאק לברק. לפתוח שבילים בשיער ולמרוח על הקרקפת. לכסות בניילון נידבק, ומעליו עיתונים ומגבת לצורך חימום והזעה של המקום. לישון עם זה לילה ולחפוף בבוקר. או להשאר עם זה 4 שעות ולחפוף. זה גם מוציא את כל הקשקשים מהשיער. חג שמח ובהצלחה. מיקי

ה מוזה

New member
תודה מיקי ../images/Emo140.gif

קוניאק לברק בשיער זה לא ידעתי ובכלל נשמעת לי תרופת סבתא טובה המסיכה שהצעת אני אוסיף אותה ברשותך למאגר תרופות הסבתא שיעלה בקרוב לפורום תודה ששיתפת אותנו ,ברוך הבא

liat1953

New member
שאלה בקשר לנשירת שיער

האם יש קשר בין נשירת שיער לבין תדירות החפיפה?

היי לך.

יש נשירה טבעית של 70-100 שערות ביום. אם שערך ארוך זה נראה הרבה. השומן ששערך מפריש מגן על השיער אך כדאי לחפוף לפחות פעמיים בשבוע (אפשר יותר) אם השיער לא שמן מידי. השיער הנושר בחפיפה הוא שיער מת הוא סתם תלוי בן השערות. לכן אם את לא מגזימה כמו 3 פעמים ביום אז זה בסדר.
מיקי

למעלה