נשירת שיער

tutsade

New member
נשירת שיער

שלום, יא לי כבר די הרבה זמן נשירת שיער, והשיער שלי נהיה די דליל. אני חושבת שזה בעיקר בגלל תזונה לא נכונה. אני לא שמה חומרים כימים בשיער, לא צובעת, לא פן לכן אני לא חושבת שזה בא מהכיוון הזה. מבחינת תזונה אני לא אוהבת פירות וירקות ולכן אני לא אוכלת הרבה מקבוצת המזון הזו, וגם חלבונים אני לא אוכלת הרבה. מה אני יכולה לעשות כדי לעצור את הנשירה, גם מבחינת אוכל וגם מבחינת תוספי מזון שונים. תודה

נשירת שיער

שלום תות שדה מניסיוני נשירת שיער מבטאת בד"כ בעיה רגשית. אם עשית בדיקות שמעידות שאין לך חוסרים כלשהן שיש למלא עם אכילה נכונה הטיפול המומלץ הוא הומאופתי, מכיון שהוא יודע לאתר ולטפל בבעיה הרגשית שגרמה לנשירה. כל טוב עירית

בקשר לתגובתך

מה אם מקור הבעיה לנשירת השער היא בעיה רגשית. האים אפשר לפתור את בעית הנשירה על ידי שינוי אורח חיים שיכול לפתור את מקור לבעיה רגשית, או עי` טיפול אחר בבעיה המקור יפתור ואפילו ישקם את הפגיעה?

שלום לך

מה שעירית ניסתה להגיד זה שהומיאופתיה יכולה לעזור גם במקרים בהם הבעיה היא ממקור רגשי. ההומיאופתיה לא מטפלת בבעיה הרגשית או לפתור סיבות אלא פשוט לבחור את התרופה ההומיאופתית המתאימה ביותר עבור כל אדם. התרופה מגרה את מערכת הריפוי העצמית ואם יש היענות, ואין רקע תורשתי מובהק, ואם התזונה הולמת, ואם תנאי ונסיבות חייו של האדם סבירים, יש סיכוי שהסימפטום יסתדר תוך פרק זמן סביר, או שלא. גם אם הבעיה היא על רקע נפשי, שינוי המצב הרגשי או הנסיבות לטובה, לא תמיד יחזיר את המצב לקדמותו. כאשר נוצר נזק לא תמיד ניתן לעצור אותו אפילו אם נעשה מאמץ חיובי. לפעמים כאשר דבר יצא לדרך אי אפשר להשיבו, כמו יריה. הומיאופתיה יכולה לעשות זאת.

למעלה