"נשית" זו שפה נפרדת?

"נשית" זו שפה נפרדת?

למה כל כך קשה לכן להיות ישירות? או יותר נכון למה אתן כל כך מניפולטיביות? למה אתן משתמשות בבכי בשביל להשיג דברים? והדבר שהכי מעצבן זה שאתן לא רוצות שיראו אתכן כסתם "כוסיות" (ובצדק...) אבל אתן משתמשות ביופי שלכן להשיג דברים (פלירטוטים). אז אחרי שהראתי כמה אני ממרמר
תסבירו אחת ולתמיד אם אתן בכלל יודעות מה אתן רוצות מעצמכן? ומיטל שלא תגידי שאני לא מקיים הבטחות.

twigy

New member
בהחלט

עיין ערך: "אני אוהבת אותך אבל לא מ-אוהבת בך.." אההההה אז תגידי......עכשיו הכל יותר מובן...אז בגלל זה סתם זיינתי אותך ולא הי-זדיינתי איתך !

pain is MY love

New member
אם אנחנו יודעות מה אנחנו רוצות?...

התשובה היא לא! אבל אפ אפשר לשחק קצת ולהשיג כמה דברים בדרך... אז.. למה לא?

אם אנחנו נשחק בכן

בשביל להשיג כמה דברים זה בסדר? רק אל תקחו אותי ברצינות אני לא באמת כזה ממרמר

pain is MY love

New member
חחחחח

רוב הסיכויים שאנחנו נקרא לכם מניאקים וזבלים ונשנא אתכם לנצח... אבל לנו מותר

keren888

New member
פחחחחחחח

רק בדרך הקשה אתם מבינים!! אנחנו לא משתמשות בבכי להשיג דברים.. אתם פשוט גורמים לנו לבכות!! או שרק ע"י המעמד הנמוך הזה אתם מתחילים להרים אוזניים ולהקשיב לצרכים שלנו.. .. ובקשר ליופי.. ככה זה עובד אצלכם.. רק ככה אתם תסתכלו עלינו!(לצערנו) ואז כשזה כבר קורא אנחנו מכריחות אתכם להסתכל יותר פנימה! לא משנה מה.. עם מכוערת לא תהיה אפילו הזדמנות לניסיון שתכירו את הפנימיות.. אז בתור נשים עם שכל.. אנחנו מתיפיפות(מה שיש נשים כמוני שזה חשוב בלי כל קשר לגברים..סיפוק עצמי) כדי שנוכל להגיע לשלב השני.. לסיכום!! אתם רדודים.. מאוד!!! אז אנחנו בשביל המשך דורות.. וקיום עולם.. מתנהגות איך שאנחנו מתנהגות!

מה את אומרת...

אני יכול לדבר רק בשמי אבל... 1. לא כל הבנים לא קשובים מספיק שצריך לבכות בגללם. 2. יופי זה לא הכל, וזו הסיבה אגב שאני בחיים לא אתחיל עם בחורה שאני לא מכיר. אז אני אשאל, מי הרדוד?

למעלה