"נשית" זו שפה נפרדת?

תיקון

זה שיופי זה לא הכל זה לא אומר שאני אצא עם מישהי שנראית כמו סבתא שלי, אבל גם אתן לא בדיוק עיוורות ליופי.

keren888

New member
ואני אדבר בשם עצמי...

לא כל הבנות בוכות בשביל להשיג דברים.. ושנית.. באמת יופי זה לא הכל.. לכן נראה אותך מתחיל עם אחת שאינה יפה! אבל עם אופי זהב!! נראה אותך יוצא איתה.. ואני אשאל שוב.. מי הרדוד???

איך שרשור לא רציני הפך לרציני...

אם היית פוגשת בחור מדהים, אופי זהב ומה לא, אבל מה? גמד, מקריח, נראה כמו הצרות שלך, היית יוצאת איתו?

אני יצאתי כבר עם מכוערת פעם

תראי לכל דבר יש גבול אני מאז שאני זוכר את עצמי נגעל משמנות זה מוריד לי את החשק החברה הראשונה שלי היתה שמנה ומאז אין לי כלום לא שופט אף בחורה לפי מראה ולכל אלה שחושבים אחרת אם זה למשהו רציני אם אתם מחפשים להתחתן אז אחרי 20 שנה היופי נעלם מה שנשאר זה האופי והבן אדם אז מה זה שווה אם יש לך חברה כוסית וסתומה עוד כמה שנים תישאר עם רק סתומה

מסכים מסכים... אבל

לא להכל... בקשר לעבור שלב חחח זה כן.. ולמכוערת באמת שלא יהיה אכפת לי אם האופי שלה יהיה הדבר הכי מדהים בעולם.. בקשר לבכי לא מסכים כי אתם לא חייבות להגיע למצב כזה בשביל שיקשיבן אליכן.. טוב לא תמיד..

TheWhiteTigris

New member
נו, בנות, אתה באמת מצפה מהן למשהו?

הרי זה המין שכל דבר לטובתן הוא חיובי וכל דבר שלטובת הגברים (לא בהכרח לרעתן) הוא שלילי. במקומך לא הייתי מצפה ליותר מידי.

עליתה עלינו

אנחנו פשוט לא יודעות מה אנחנו רוצות מעצמנו אז מין הסתם אנחנו לא יודעות מה אנחנו רוצות ממכם. זה לא שאנחנו משחקות משחקים אנחנו פשוט מנסות אותנו ומנסות אותכם, זאת הדרך שלנו לדעת מה אנחנו אוהבות ומה עושה לנו טוב. אנלא דעת אם ככה זה אצל כולן אבל בדיוק ככה זה אצלי.

ChilD SouL

New member
נשים, לך תבין אותן...

- אל תנסה.

Cobe Anan

New member
בנות הן בהחלט עם קשה..

הקטע הוא שכבני אדם, הן מושפעות ממה שאומרים, מקודים חברתיים וכו`. אין לי כוח להיכנס לזה יותר מדי, אבל דוגמה אחת- דימוי ה`שרמוטה` הרבה יותר מאיים על בנות מאשר עלינו, נכון? אז אפילו בנות שלא אכפת להן שכולם יידעו שהן אוהבות לכייף, כמו מרינה, הטמיעו מזמן את זה שבחורה לא מתחילה עם בחור, אלא רומזת בעדינות. אולי היום זו איזו מצוות `קוסמו` אופנתית, אבל המקור הוא שבחורה שמתחילה עם בחור היא נלהבת מדי, כלומר שרמוטה. אתה מבין מה קרה פה? אתה יושב על הבר, נועץ מבטים במישהי שנועצת בך מבטים, אבל היא לא תעשה צעד אחד, למה? כי באיזו שרשרת לוגית שלא ברור איך הגיעו אליה, בחורה שמדברת דוגרי היא זונה. וזאת רק דוגמה אחת לכלל- בנות התרגלו לא להיות ישירות, כי ככה זה וזהו. תגיד מה שתגיד על שליטה, עמדת כוח ומה שלא.. ישירות היתה נותנת להן אפילו יותר כוח, אבל הן כבר התרגלו לדבר נשית, ואנחנו? אנחנו לא עשינו כלום כדי לעצור את זה. זהו.

אני מסכים איתך

ובנוגע למה שרשמת אנחנו באמת האשמים, כי התאמנו את החיים שלהן לפי הסטיגמות שלנו. אבל הכוונה שלי הייתה לפלירטוטים לא למטרה רצינית אלא כדי להשיג דברים. כמו בשרשור שמיטל פתחה לפני כמה ימים.

Cobe Anan

New member
לגבי זה..

אין לי מושג מי החלזונות שזה עובד עליהם, אבל לא נראה לי שזה אי-פעם עבד עלי, בנוכחותי, או על מישהו שאני מכיר.. מאיפה הן קיבלו את הרושם שזה יכול לעבוד להן, תהרוג אותי..

זה לא ממש נכון

זה היה נכון לפני 10 שנים (בערך) בתקופה האחרונה אני רואה יותר ויותר בנות שלא מתביישות להתחיל עם בנים. אני גאה להיות חלק מהן!

למעלה