"נשית" זו שפה נפרדת?

eti the one1

New member
תגובה לנשית

איפה הייתם שאלוהים חילק את השכל כנראה לא בתור הנכון אתה אומר שהנשים בוכות בשביל להשיג הכל תראו מי שמדבר הגברים עושים הכל בשביל לקבל זיון ובשביל להתפרק יהפכו עולמות אחרי שהם מתפרקים גם הראש מתרוקן עד לפעם הבאה שלהם פשוט לא חושבים על הצד השני מה יש לו להגיד בעניין הזה למרות שאני מקווה שעדיין נשארו עוד פירורים של אנשים טובים ולא רק כאלה שרוצים כל דבר

../images/Emo6.gif את רצינית?

יותר מדי תגובות רציניות בשביל הודעה שהיא סתם בצחוק. רק נותר לשאול, פגעתי בנקודה רגישה?

twigy

New member
עוד אחת..

מותק יש לי רק דבר אחד להגיד לך - בנות משחקות אותה כל כך תמימות, אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד - הבנות הכי חרמניות הם אלה שמשחקות אותה לא רוצות. מרוב שהם משחקות אותה הם מקבלות פעם בשנה ואז מסכן זה שנופל עליהם, גומרות לו את כל הסוללות. אז דיי עם הצביעות. אתן רוצות את זה לא פחות אבל מפחדות להרגיש "שרמוטות" עם עצמכן, או רחמנא ניצלן שחברות שלך ישמעו סיפור כזה וייצלו אותכן על הגריל, כיאה ליחסי נקבה-נקבה.

הממ תראי תראי...

זה לא שכולם רוצים רק דבר אחד.. זה יותר כמו אני נכנסתי לקיבעון מחשבתי בנושא סקס.. ואוטומטית כמו רובוט כל יד שנוגעת בי אני מעיפה תוך כדי הפיכת התוקף על הגב באיפון עם בעיטה מסובבת למפסעה... חוץ מזה אני בטוח שגם את יודעת שאת מכלילה.. וחוץ מזה יכול להיות שהיה לך חוסר מזל ונתקלת עד עכשיו רק בכאלה שבאמת רצו ממך אך ורק דבר אחד..

מיטללל

New member
דמות הנשים לפי נדב -

בכיינות מניפולטיבות עקומות (=לא ישירות) שמתמשות ביופי (?) שלהן כדי להשיג דברים. בלעכס :) אם כך הדבר אתם ה, ותסלח לי, דיבילים. כי בכיינים, מניפולטיבים, עקומים, עושים לי עצבים. למה לכם זה עושה את זה? :/

הדבר הראשון

שחשבתי כששלחתי את ההודעה הזאת זה: "אז מה זה אומר עלינו?". אז יפה, קלעת בול.

שי אלון

New member
בנות רובכן פשוט רקובות מהיסוד

אם כל גבר היה מתנהג כמו שאני התנהגתי לבנות(בתקופת הרווקות) היינו -(הגברים) במצב הרבה יותר טוב,תאמינו לי. ו"המראה" שלהן אף פעם לא השפיע עלי להפך אני השתמשתי במראה שלי כדי להוציא להן את העיניים עד שהן זחלו עלי ! ! !

must178

New member
כפי שאני אומר

כל הבנות מתוסבכות, פשוט אצל כל אחת זה מתגלה בשלב אחר.

למעלה