נשלום לכל חברי הפורום היקרים!!!!!!!!!!!

נשלום לכל חברי הפורום היקרים!!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה שלומכם.? מה שלום אמיר? לא הייתי פה הרבה הרבה הרבה הרבה... זמן...... התגעעגעתי אליכם........ אל תוותר עך החופש שלך להיות ..... אמיר אם אתה רואה ושומע..... בעז"ה שהקב"ה יזכה אותך מחר להגיע ואת כולכם רבויתתת כן , מנהלת פורום יקרה ומקסימה תי טיבטי... דתיה ומקסימה,, החילונית לשעבר השחיינת, אלופת העולם לשחייה בנכים ב- 2001 ל -
האח הגדול הרב יצחק פנגר ברח אחוזה 198 רעננה.. אה רעות.. הזמיני בבקשה את אמיר באופן אישי... אם זה אפשרי!!!

TetiBETTY

New member
שלוווום../images/Emo24.gif

מה זו השיחה הזו?על מה מדובר? וסתם לידיעה, חזרתי בשאלה :)

שלום בת אל נכון?

כרגע אני חשה כאב מר מאוד לשמוע על כך שחזרת בשאלה...
אנחנו לא סתם בפורום הזה, הפורום הזה מסוגל להרקיע שחקים
למעשה אני לא יודעת במדויק את תוכן ההרצאה הזאת של הרב יצחק פנגר
פשש היי לא יעדתי שהשתכללו פה בתפוז.. כשהייתי אז לא היה את כל הסמילים האלה.. חחח
זה רק מראה כמה זמן לא הייתי כאן... רעות, כבל אופן יש לך את הטל' הנייד שלי. את כבר יכולה לקשר בנינו. למעשה... אני פשוט יכתוב כאן על גבי האינטרנט הזה. הפורום הזה... נולדתי עם c.p. - שיתוק מוחין.. מלידה... ו -......
הקב"ה זיכה אותי לנס עצום וכביר
אני הולכת רגיל! ואני יודעת שאמיר פיי גוטמן הוא השליח של הקב"ה על כך שהתחולל לי הנס העצום והכביר הזה! אמיר, אתה אולי לא מבין, אבל עכשיו אתה תתחיל להבין, בעז"ה.... סבא שלך שבשמיים... הניצול שואה.. זועק....... אני פשוט מתרגשת עכשיו
אמיר. אתה ואני וכולנו יש לנו את היכולות הכבירים התקשורתיים וכו'.... לעזור לאנשים.... אמיר לו רק היית מבין.......
אני פשוט מודה לך על הכל! אתה לא מבין אפילו שהצלת לי את החיים!!! תודה לך אני ממש מוכה עכשיו ואתה כמו אח בשבילי והקב"ה יזכה אותך להבין את עולם האמת!
ואני מודה לכל היי פיב ולפורום הזה, נשיקות ,אובהת אתכם הכי בעולם!!

TetiBETTY

New member
אל תחושי כאב, אני מאוד שלמה על ההחלטה

ומרוצה ממנה. הרבה יותר טוב לי ככה.. כל אחד ודרך חייו ואמונתו

למעלה