נשלחו צווי מניעה למורים

amitk80

New member
נשלחו צווי מניעה למורים

מכתבה שעכשיו ראיתי בוואלה נרשם כך: ביה"ד קבע: חוזרים ללימודים אחרי חנוכה, כלומר חולקו צווי מניעה למורים לאחר חופשת חנוכה כלומר ב 13 לדצמבר המורים חוזרים ללמד. ארגון המורים יכבד את הצווים אבל יעתור לבג"צ.. האם זאת דרך עגומה לסיים מאבק שהוא כל כך צודק באמצעות הפעלת כוח בצורה ברוטלית?

lironk25

New member
זו דרך עגומה ביותר..

אני מקווה שהמורים יודיעו על וירוס מסתורי,שתוקף רק בעלי תעודת הוראה.

amitk80

New member
אם זו דרך עגומה ביותר

אז כמו שאמרתי ביום שני תהיה הפגנה באוניברסיטה גם כדי לתמוך במצבם של המורים ולכן חשוב מאד שכולם יגיעו להפגנה הזאת.

lironk25

New member
הפגנה באוניברסיטה לא תעזור.

רק מעשים פרקטים יותר כמו שריפת צווי מילואים מול הכנסת,ניתוק חשמל לחברים בועדה שמטפלת בנושא,חסימת כבישים ברחובות של חברי הכנסת וכדומה.. לצערי,במדינה הזו מבינים רק אלימות,בגלל זה המורים נכשלו,אם הם היו מפעילים אלימות כלפי רכוש,שורפים צמיגים מול הכנסת ומשמיעים קצת יותר קול.השביתה שלהם היתה אפקטיבית. אגב זה ממש לא מאוחר להתחיל,במקום רן ארז אני הייתי מתחילה במבצע חסימת שערי בתי ספר בכל הארץ(גם יסודיים).

stkachov

New member
קל מאוד לייעץ לאחרים מה לעשות

במיוחד כשהעיצות הן עבירות על החוק, שהעובר עליהן יישא אחר כך בדין על פי החוק.

lironk25

New member
אתה מאמין שהמדינה תעמיד לדין 2000איש?

אל תשכח שגם המתנחלים קיבלו חנינה..

stkachov

New member
לא 2000, אבל את המארגנים והמובילים בהחלט

ואני בכלל לא מתייחס לזה שהייתי רוצה לראות במורים שלנו דמויות חינוכיות וראויות לחיקוי, ולא עבריינים ומשחיתי רכוש כפי שאת מציעה.

lironk25

New member
אם את המדינה מנהלים עבריינים(ראה ערך רמון)

אז אין סיבה שהמורים לא יוכלו להיות עברינים אידאולוגיים. חוץ מזה,מהפכות טבען להיות אלים וחזק,להזכירך גם ההפגנות בצרפת של הסטודנטים היו אלימות,ובסוף הם השיגו את מה שרצו.

stkachov

New member
הכל טוב ויפה

אבל כל עוד את לוקחת על עצמך את האלימות והמהפכנות, ולא מנדבת אנשים אחרים לסכן את עצמם, את גופם, את חירותם ואת עתידם.

lironk25

New member
עם זה אני מסכימה

רק אנשים שבאמת דבקים במטרה ומודעים לסיכונים צריכים לקחת חלק במאבקים מסוג זה.

amitk80

New member
לצערי אני חייב להסכים איתך

לצערי אני חייב להסכים איתך למרות שאני אדם שומר חוק. רק כאשר דם ישפך או ציוד יפגע והתקשורת תראה שיש הרבה בלאגן משהו יתחיל לזוז. אני בכלל חושב שמי שרוצה לתרום למאבק המרצים והמורים ביום שני מוזמן להביא צילום של צו מילואים ולקרוע מול המצלמות את הצו. יהיו כתבים של כמה רשתות באוניברסיטה ביום שני

אליהו ד

New member
ושוב אני שואל אותך צ'ה גווארה

איך יש לך זמן לכל זה אם אתה עובד כמו חמור לממן את הלימודים ומתנדב עד כלות הנשימה ? אחד בפה אחד בלב והשלישי שכחתי איפה אבל אתה מתאים היטב לאגודה כי הכל שם הולך ככה בכל מקרה הפעם השביתה באה לי בטוב קצת להשלים חומר שלא הספקתי יאללללללה הפגנה

אליהו ד

New member
אה אופס נפלטו לי אידיאלים שונים בטעות

ידעתי שאסור היה לאכול את החומוס ידעתי

amitk80

New member
אני לא עובד

אני לא עובד בגלל בעית ראיה. אני מעדיף להשקיע בלימודים וגם להתנדב ולעזור לעולם הזה להיות טיפה יותר טוב. בשל העובדה שאני לא עובד אני מרגיש צורך להראות מעורבות ולנסות לשנות במעט בשביל אותם אלו שלא יכולים. אולי זה נובע מהאופי שלי כתוצאה מבעית הראיה שלי מלידה. מה שאני יכול לעזור לסטודנטים אני עושה. אני כבר הוכחתי זאת מספר פעמים. מצד שני אני מודע לזה שאני נחשף להרבה מאד אש. יש דברים לא טובים באגודה אבל יש גם דברים טובים כמו שכבר הזכרתי בעבר. אני תמיד משתדל לעזור לסטודנטים באמצעות האגודה (ויש דברים בקנה תהיה בטוח). לילה טוב, עמית

Hermione1382

New member
זה רישמי! למורי ישראל אין מעמד!

לא משנה כמה נלמד על מנת להגיע למקצוע בו בחרנו וכמה אנו משקיעים - ממשלת ישראל לא רואה אותנו ממטר... העיקר שהם מרוויחים 30 אלף שקל בחודש...

למעלה