נשלח הניוזלטר הראשון של "דתי ברשת" תוכלו להתרשם ולהרשם בלינק המצורף.
א איש הרוח New member 30/10/03 #2 הניוזלטר הזה עויין../images/Emo46.gif למה אין אף מילה על הפורום שלנו
R Ring_C New member 30/10/03 #3 לאט לאט, חמוד! זה רק הגליון הראשון. אגב, אם יהיה אשכול מעניין במיוחד, שיתאים, שלח לי ונראה מה אפשר לעשות... אגב, אני אקח את התגובה שלך כמחמאה, ברשותך.
לאט לאט, חמוד! זה רק הגליון הראשון. אגב, אם יהיה אשכול מעניין במיוחד, שיתאים, שלח לי ונראה מה אפשר לעשות... אגב, אני אקח את התגובה שלך כמחמאה, ברשותך.
R Ring_C New member 30/10/03 #5 צודק דחליל נשתדל להתעדן בעתיד... איך אומרת החתימה שלך? חייך! הכל לטובה!
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #6 נכון ../images/Emo8.gif תנסו בבקשה לקרב את עם ישראל באהבה בלי לשון הרע ושינאת חינם בעזרת השם כמו ש-עושים חסידי ברסלב
נכון ../images/Emo8.gif תנסו בבקשה לקרב את עם ישראל באהבה בלי לשון הרע ושינאת חינם בעזרת השם כמו ש-עושים חסידי ברסלב
R Ring_C New member 30/10/03 #7 הבעיה היא ש... חסידי ברסלב קופצים, רוקדים ומוחאי כפיים. אז גם אם היינו חסידי ברסלב והיינו קופצים, רוקדים ומוחאים כפיים, זה לא היה כלכך משפיע על הניוזלטר..
הבעיה היא ש... חסידי ברסלב קופצים, רוקדים ומוחאי כפיים. אז גם אם היינו חסידי ברסלב והיינו קופצים, רוקדים ומוחאים כפיים, זה לא היה כלכך משפיע על הניוזלטר..
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #8 אבל אתם יכולים לשמח ../images/Emo8.gif אפילו אם תירשמו כל יום בדיחה בלי לשון הרע אתם יכולים לקרב ולשמח את הלבבות של עם ישראל .
אבל אתם יכולים לשמח ../images/Emo8.gif אפילו אם תירשמו כל יום בדיחה בלי לשון הרע אתם יכולים לקרב ולשמח את הלבבות של עם ישראל .
R Ring_C New member 30/10/03 #11 כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו אתר לאיפה נכנסת??? האתר שלי זה http://www.hagigim.com
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #12 אווופס .........היתבלבלתי ../images/Emo12.gif ניכנסתי במיקרה לאתר של חסידי ברסלב .
R Ring_C New member 30/10/03 #13 כדי לכפר אתה צריך לשלוח את הלינק לניוזלטר לפחות ל-15 אנשים. אחרת עלול ליפול עליך פסנתר כנף מחר בין שתיים לארבע!
כדי לכפר אתה צריך לשלוח את הלינק לניוזלטר לפחות ל-15 אנשים. אחרת עלול ליפול עליך פסנתר כנף מחר בין שתיים לארבע!
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #14 מה אתה אומר ?!?! ואחרי זה אתה עוד קורא לעצמך דתי . וחוץ מזה הבדיחה שלך ממש אבל ממש לא מצחיקה
R Ring_C New member 30/10/03 #15 למי שדתי אסור שיהיה חוש הומור? ומה קרה לקטע של החתימה שלך? כבר לא מאמין בה?
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #16 אתה מדבר הרבה לשון הרע אתה בעצמך אמרת שלא יהיה באתר שלך דיבורי לשון הרע על אנשים ואתה בעצמך מדבר ככה .
אתה מדבר הרבה לשון הרע אתה בעצמך אמרת שלא יהיה באתר שלך דיבורי לשון הרע על אנשים ואתה בעצמך מדבר ככה .
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #17 ואם כבר ממשיך לדבר לשון הרע וגם לא מודה בזה . בסופו של דבר הכל יחזור אלייך בחזרה .
ל לביא4 New member 30/10/03 #18 רבותי תפסיקו - אנחנו לא נמצאים כאן בפורום כדי לחפש כל הזמן אחד את השני לרדת ולהתכתש, בפורום הזה שוררת אווירה הרמונית ומאוחדת וכולנו נמשיך עם זה, אם מישהו אמר משהו בחוש הומור בריא זה רק טוב.
רבותי תפסיקו - אנחנו לא נמצאים כאן בפורום כדי לחפש כל הזמן אחד את השני לרדת ולהתכתש, בפורום הזה שוררת אווירה הרמונית ומאוחדת וכולנו נמשיך עם זה, אם מישהו אמר משהו בחוש הומור בריא זה רק טוב.
R Ring_C New member 30/10/03 #20 לרבנו החפץ חיים, שלום! לא ידעתי שלהגיד "מי אמר שלדתי אסור שיהיה חוש הומור" זה לשון הרע. תודה לכבודו שלימדני. שלום.
לרבנו החפץ חיים, שלום! לא ידעתי שלהגיד "מי אמר שלדתי אסור שיהיה חוש הומור" זה לשון הרע. תודה לכבודו שלימדני. שלום.
ד דחליל הצדיק New member 30/10/03 #22 אני חושב ש- .................... הדברים ש- RING_C אמר לגביי עם הבדיחה לא היו במקום בכלל וגם מה שהוא רשם באתר שלו על הרב אריה דרעי לא ניראים במקום .
אני חושב ש- .................... הדברים ש- RING_C אמר לגביי עם הבדיחה לא היו במקום בכלל וגם מה שהוא רשם באתר שלו על הרב אריה דרעי לא ניראים במקום .