נשמה טהורה

מירבא

New member
נשמה טהורה

היום ממש היום חלפה לה שנה יום ההולדת שלך שהוא יום מותך הייתי צריכה לאפות עוד עוגה לצפות בציפוי צבעוני להדליק שני נרות לכבודך ואני פה עומדת בוכה מדליקה נר בודד נר נשמה איך יתכן תינוקי הקטן שביום לדתך נחרץ גורלך?! שאלה מרחפת שאין לה תשובה! היום מבינה שיש רק לקבלה ללא מענה בלי שום תובנה. מצאתי לי דרך אחרת ,שונה לקבל ולצמוח מאובדן של כמותך נוח לך במקום מבטחים מוגן ומוקף בצרור של פרחים אוהבת אותך נשמה טהורה אוהבת כל כך אמא שלך

תמי ס

New member
היום... ממש היום...

ממש היום חלפו להם שלושה חודשים מיום מותה ויום לידתה של בתי הקטנה. אני עדיין לא מאמינה, חשבתי שהזמן מכהה את הכאב, שעם הזמן מגיעה ההשלמה, אבל לא! מיום ליום האבדן הופך מוחשי יותר- נורא יותר- מציאותי יותר. שלושה חודשים מיום מותה של הבת... ובעוד שבועיים יהיה זה יום השנה מהפסקת ההריון של הבן.. בן ובת, בן ובת, כמה תקווה ליוותה אתכם, מה נורא שנגזר גורלכם.

לולה א

New member
../images/Emo16.gif זוכרת איתך

חיכתי כל היום שיגיע השיר והוא הגיע מרגש כמו תמיד מחבקת אותך חזק חזק

הגר שלי ב 25.10.02 שנה ללכתך ../images/Emo16.gif

ואין נוחם. שנה עברה, לבשתי היום את אותה החולצה שהלכתי איתה לבית חולים, כי עצוב לי היום במיוחד. נאלצתי לוותר עלייך בכאב גדול, ואני יודעת שאת נשמה טהורה שמצאה לה נחמות בגן העדן של התינוקות האבודים. חושבת עלייך תמיד, ותישארי בלבי לנצח
. מירב יקרה, השיר שלך כל כך נגע בי, שהרגשתי צורך להזכיר שעברה שנה מהשבוע הנוראי בחיי. הלוואי ונמצא כולנו את הנתיבים למצוא בהם נחמה וצמיחה בהמשך חיינו.

קטיה 007

New member
../images/Emo24.gif

מירב השיר שלך ביטא מה שאני מרגישה שולחת לך
חזק מלא באהבה חושבת עליך קטיה

למירב...../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

המילים כל כך מרגשות ונוגעות ללב...
כן, התוצאות לא תמיד כפי שאנו צופים או מתכננים...לעיתים לטובה ולעיתים לא... הכאב מובן וטבעי, במיוחד בימי הזכרון (היום שבו התגלתה בעיה, יום הפסקת ההריון, יום השחרור מבית החולים...). כולנו כאן מחזקים אותך, ומאחלים לך מירב כי ימים טובים ומאושרים מחכים לך בעתיד. הכאב תמיד תמיד איתנו, אולם למען העתיד עלינו להיות חזקים כיוון שהחיים קצרים ועלינו להוציא מהם את הטוב במקביל לתקופות הפחות טובות שלנו. מאחל לך כאמור שהשמש תאיר עליך בקרוב...
ממני, תמיד איתנו

morinbar

New member
../images/Emo16.gif כמה עצוב../images/Emo7.gif

רצית בסך הכל להדליק נר בראש עוגה ולא לא רק
בחלקה עצובה וכואבת. מקווה כי כל ילדינו נחים במקום מבטחים- כמו שכתבת,מוגנים מכל רע ומשגיחים עלינו מלמעלה. תמיד בלבנו, בלב שממאן להרפות (למרות שממשיכים בחיים). אוהבים ומבינים- פיזית הגוף לא כאן אך אף אחד לא יקח או יגזול ממני את מבטי ההערצה ואת האהבה ללא הגבול. מאחלת לנו ילדים בריאים. שנוכל להעניק להם ללא תנאי וללא תמורה. שנאהב עם כל הקושי שנזכר למרות כל השנים. שנקבלם בחזרה. אמן.

e k

New member
מירב וזוהרה

אין לי מילים אני חושבת עלכן ובוכה ביחד איתכן כמו שתמי אמרה פעם תאריכים תאריכים ועוד פעם תאריכים

למעלה