נשמה,כפיל אתרי...

cacaroto

New member
נשמה,כפיל אתרי...

"זה אשר בני-אדם יקראוהו צל-הגוף, אינו אלה גופה של הנשמה.עמוד על שפת הים, גבך אל הירח, וחתוך בסכין זו את הצל הפרוש לרגליך. אחר-כך פקוד על צילך, שבעצם הוא גופה של נישמתך, ללכת ממך והלאה, והוא יעשה כאשר תאמר לו." "אוסקאר ויילד"-"הדייג ונשמתו" רציתי לשאול, או בעצם לבקש, סיכום של דברי "קסטנדה\טאישה" לגבי איך גורמים לגוף הפיסי להתאחד ("להתפורר,להתמזג,להעלות רטט") עם הכפיל(הצל,הנשמה)??

עם כל הכבוד לאוסקר ווילד

נראה לי שהוא לא הבין מה שהוא כתב. ואיזה סלט את עושה,אולי תכניסי ציטוט גם של אושו או מדונה או.... נראה לי שאת באיבוד כיוון רציני

cacaroto

New member
קודם כל...

אני בן .. דבר שני .. תקרא אולי את "מעבר המכשפים" ותראה..מה קלרה עושה עם הצל שלה...ומה היא מסבירה.. טיפשים הם אלו ששוללים דבר ללא שום הסבר !!!

לצטט מישהו

ולהוסיף ממישהו אחר ולנסות לקשר לפעמים גובל בחוסר הבנה של שני החלקים

cacaroto

New member
לא אמרתי

שאלו שלא יכולים להסביר הם הטיפשים... אמרתי שאלו ששוללים דברים ללא הסבר ..האם הטיפשים!! קצת הבנת הנקרא! דבר שני... אני חושב לפני שאני מצטט..!! ואין לי שום צורך לעשות הקשרים בין 2 דברים זהים..

cacaroto

New member
כן..

אנשים מקובעים כל כך.. אושו מדונה..קלרה..קסטנדה..אוסקר ווילד.. אני לא שם את קסטנדה והשאמנים האינדיאנים במרכז וזורק את כל השאר לפח .. כמו שנראה לי מהתרשמות ראשונית שככה עושים פה

nivinivini

New member
שביעות רצון...

זאת התשובה היחידה שיש לי ל"איך גורמים לגוף הפיסי להתאחד עם הכפיל". רק כשהרצון נסגר אפשר להתנתק מהגוף הפיסי ולהמשיך לאתרי ,אסטראלי וכו'. או שאפשר באלימות: כמות מכובדת של סמים בבת אחת. צום ממושך. קבורה. וכו'.

nivinivini

New member
חיפשתי בלוח מודעות ולא מצאתי

"שביעות רצון". זאת עבודה קשה, אין מה לעשות. אני לאחרונה איבדתי אותה לגמרי. רעב כמו איזה ממותה על כלבת.

nivinivini

New member
אנחנו כל הזמן נמצאים במעגל של רצון

שמופיע, מספקים אותו ועוברים הלאה. כל פעולה הכי קטנה, כל שנייה. גם בשינה נודדים בין חלומות ומחשבות. כשמצליחים לסגור אותו (שזה בפני עצמו משימת חיים שלמה), עוברים הלאה להכרה יותר גבוהה. ואז פותחים אותו שוב ב"מקום" החדש. רק צריך להזהר לא להדחיק את הרצונות ואז נופלים לצד שני. אם את מכירה דרך אחרת למחוק את העולם תגידי לי. (חוץ מהדרכים האלימות שהזכרתי).

nivinivini

New member
ליהיות שבעה אבל לא אחרי שסיפקת איזה

רצון (אוכל, סקס, סמים ,רוקנרול). שבעה מעצם הקיום עצמו. שבעה באמת, עד שאת אומרת "אני מוכנה למות ולעבור הלאה". (אבל בתחושת עילוי וידיעה שאת נצחית ורק נודדת בין סוגי הוויה שונים). זהירות !!! תופעות לוואי: במצב שהגוף והנפש לא מוכנים לזה אפשר לפתח נטייה לשעמום, רצון להתאבד (בקטע שחושבים "חרא עולם, בצד השני יותר טוב"), וכל מיני כאלה איחסה.

nivinivini

New member
בגדול הכל מאוד מכני, וכשאני אומר

לסגור את הרצון, זה אומר ממש להעביר למצב "OFF".

nivinivini

New member
טוב, זה מרגיז אני יודע

גם אני בעצבים גבוהים על עצמי. איפה הסוויץ לעזאזל כשצריך אותו?

למעלה