"נשמה. כפרההא. עיניים שלי" איך אתם לא סובלים שקוראים לכן ? מה עושים לכן עצבים בכל הגוף ? ...
מ מיטללל New member 15/3/04 #1 "נשמה. כפרההא. עיניים שלי" איך אתם לא סובלים שקוראים לכן ? מה עושים לכן עצבים בכל הגוף ? ...
ה ה ת ק ו ו ה New member 15/3/04 #2 "נשמה, כפרה, עיניים" ככה אני לא סובלת שקוראים לי! איכככככככסססססס
ש ש ש י ק ש ת המקורי New member 16/3/04 #4 ../images/Emo46.gif מותק.... קראו לי ככה וזה מביא לי קריזה שלא מהעולם הזה... ככה גם קטנצ'יק, אני לא קטן
../images/Emo46.gif מותק.... קראו לי ככה וזה מביא לי קריזה שלא מהעולם הזה... ככה גם קטנצ'יק, אני לא קטן
א אלינוש19 New member 16/3/04 #23 חחח לקרוא לגבר קטנצ'יק זה הכי נורא!! כאילו יש לזה אסוציאציות לא נכונות!!! מבינה אותך בזה!
T Tears of an Angel New member 16/3/04 #6 אני לא אוהבת שקוראים לי נשמה ../images/Emo46.gif בגלל זה אני גם לא ממש מחבבת ערסים כי זאת מילה מאוד נפוצה אצלם.. <אני מקווה שלא פגעתי פה באף אחד...>
אני לא אוהבת שקוראים לי נשמה ../images/Emo46.gif בגלל זה אני גם לא ממש מחבבת ערסים כי זאת מילה מאוד נפוצה אצלם.. <אני מקווה שלא פגעתי פה באף אחד...>
A Anna Karenina New member 16/3/04 #7 אהה, יש הרבה...! עיניים, כפרה, נשמה, מותק, בובה, (זה נשמע בערך ככה:"הלובובה"!)... ועוד שאר מילים חינניות. או שלא.
אהה, יש הרבה...! עיניים, כפרה, נשמה, מותק, בובה, (זה נשמע בערך ככה:"הלובובה"!)... ועוד שאר מילים חינניות. או שלא.
A Anna Karenina New member 16/3/04 #8 שיט, ההדגשה לא יצאה טוב. ../images/Emo46.gif תיקון:"הלו, בובה!" (הבחורים שמשתמשים בצורה הטפשית הזו לכנות בחורות, מדגישים את החלק הראשון של המילה. לא ברור למה..)
שיט, ההדגשה לא יצאה טוב. ../images/Emo46.gif תיקון:"הלו, בובה!" (הבחורים שמשתמשים בצורה הטפשית הזו לכנות בחורות, מדגישים את החלק הראשון של המילה. לא ברור למה..)
A Anna Karenina New member 16/3/04 #11 1.4. ולא, זו לא בדיחה. ../images/Emo4.gif (זה בערך המשפט הנפוץ ביותר שאני שומעת בנוגע לתאריך הזה...יאללה, מיציתם..!!)
1.4. ולא, זו לא בדיחה. ../images/Emo4.gif (זה בערך המשפט הנפוץ ביותר שאני שומעת בנוגע לתאריך הזה...יאללה, מיציתם..!!)
S SimplyMe1 New member 16/3/04 #12 הא? דווקא עם התייחסותך לעניין הגיוס בראשון לאפריל נזכרתי שזה "יום הבדיחות והצחוק הלאומי". אני לא חשבתי על זה..אבל אם כבר אמרת-אז whatever..
הא? דווקא עם התייחסותך לעניין הגיוס בראשון לאפריל נזכרתי שזה "יום הבדיחות והצחוק הלאומי". אני לא חשבתי על זה..אבל אם כבר אמרת-אז whatever..
A Anna Karenina New member 16/3/04 #13 ../images/Emo6.gif לא התכוונתי לתקוף אותך.. פשוט כל בנאדם שני ששומע על התאריך, אומר לי "וואי, הם בטח עבדו עליך..." ( ) , וזה באמת מעצבן. מעבר לזה, שום דבר אישי נגדך.
../images/Emo6.gif לא התכוונתי לתקוף אותך.. פשוט כל בנאדם שני ששומע על התאריך, אומר לי "וואי, הם בטח עבדו עליך..." ( ) , וזה באמת מעצבן. מעבר לזה, שום דבר אישי נגדך.