נשמות שלי!

נשמות שלי!

מה קורה? מה המצב? מה נשמע וכו' וכו'... קפצתי לכאן כדי לכתוב לכם שגם אם אני לא כותב, אני מבקר בפורום כמה שאני רק יכול. עוקב אחריכם, ובמקביל גם ככה אחרי התוכנית כמובן ושמח לראות שהפורום גדל, אנשים נוספים מצטרפים ל"משפחת חומר מקומי", משפחה מרובת ילדים, ברוך השם :) ובכלל, נהנים. אני רוצה לספר לכם שבימים הקרובים (עניין של שבוע-שבועיים) אנחנו נתחיל פעילות משותפת של הפורום ותוכנית הרדיו, דבר שאני מאמין שימשוך לכאן הרבה מאוד אנשים ובעיקר יגרום לכם הנאה גדולה מאוד. כאמור, הפרטים המלאים בימים הקרובים. לאור ההצלחה והתגובות הטובות בחנוכה, גם במהלך חג הפסח התוכנית תתארך לשעתיים מיוחדות לחג עם שעשועונים, אומנים אורחים באולפן ועוד.. (אם יש לכם בקשות מיוחדות לאומנים, זה הזמן) ויחד עם יעל כהן נעשה לכם חג כמה שיותר שמח... ותזכורת נוספת, השבוע הקרוב הולך להיות שבוע "עבודה עברית", כולל ספיישל שישודר ביום שלישי, עם מיטב האמנים שלקחו חלק בפרויקט. אני לא ממש סומך על הזיכרון שלי, לכן מעכשיו אני אאחל לאתי מזל טוב ליום ההולדת שחל החודש. (אחרי חיפושים מעמיקים מצאתי את שרשור ימי ההולדת שלכם
) אושר, שמחה והכי חשוב-בריאות! אוהב את כולכם ומעריך מאוד מאוד מאוד מאוד את מה שקורה כאן. פרנסיס. נ.ב-בקרוב יוצא לדרך הקמפיין "ים סיטון לראשות הממשלה".

mekl

New member
../images/Emo6.gif ים סיטון לראשות הממשלה!

מוטטייי!
אני ממש שמחה לראות את הפעילות הרבה הצפויה לנו, אני לא יכולה לחכות לרגע בו נהפוך ממשפחה ברוכת ילדים לאילן יוחסין שלם
איזה כיף שאתה בא לבקר

../images/Emo192.gif

מוטימוטי איזה כייף שקפצת לבקר! אתה יודע שאני תמיד אוהבת לשמוע אותך וממך!
וברור שיש לי בקשות לפסח
גלעד שגב וג'וזי כץ דווקא אוהבים את ירושלים ונראלי שהם ישמחו לבוא לבקר אותך באולפן אז אהמ אהמ... וגם, "חומר מקומי" זה כבר מזמן חלק ממני וממה שאני
מיום ליום, למרות שכבר עבר הרבה זמן, אני רק מעריכה אותך, את רזרז, את בןבן ואת רונה יותר ויותר ומכירה בכם עוד צדדים ותכונות שפשוט גורמות לאדישות שבי להעלם. וגם שלא יהיה כלב בארץ שלא שומע את "חומר מקומי" תמיד אני אשאר המאזינה הכי אובססיבית שלך!
ים.

תודה מוטי../images/Emo9.gif

איזה כיף אתה הראשון שמברך אותי
[נו טוב.. כל השאר בטח יברכו ביומולדת]
תודה!! יש!!! עוד שאלון אידיוטי עם יעל ומוטי
חח אולי אני שוב יעלה לשידור לעשות פאדיחות
ולגבי האמנים אני יחשוב!! תמיד יש לי דרישות

amitshilo

New member
כל-כך ים סיטו לשלטון!

העולם יראה כל כך טוב ככה
מוטי, כל כך כיף לשמוע ממך! תמשיך כך!