נשמח לקבל תגובות על פתיחת התערוכה

mirigami

New member
נשמח לקבל תגובות על פתיחת התערוכה

והשידור טראנס אטלנטי שנעשה. היתה בעיה בתקשורת ואולי צריך לחכות עם הטכנולוגיה הזו עוד קצת. האם מישהו שמע באינטרנט את השידור ואיך זה היה. אני חייבת להודות לבועז יקירנו על התרגומים (גם לגלעד איילון על ההתגיסות) לבועז על כל ההשקעה האין סופית בועז אתה נכס חשוב מאוד המסייע לקידום עולם האוריגאמי תודה! תודה לרוזאנה על העידכונים באתר ועל קיפול הדגמים של דייב רוזאנה קיפלה חלק נכבד מהחוליות של דגם הריצוף בתערוכה. לגלעד נאור על כל הסיוע והרעיון של השידור ולרבים שהגיעו וסייעו לקפל לארגן כמו: גלעד ירניצקי , הרמן מריאנו ,גיל גבעוני אני מקווה שלא שכחתי אף אחד. זו הזדמנות להודות לרותי ראובן שעושה עבודה מאוד קשה מאחורי הקלעים ולשרה מזכירת המרכז לאוריגאמי. אנחנו נפגש בכנס עבודה רבה עדיין לפנינו אנחנו עולים עם דייב לירושלים היום לאחר שהוא ילמד בבית הספר ברושים(היכן שאני מלמדת כבר 14 שנה) ביום שני הוא ילמד בבית הספר מלאוויה במזרח ירושלים ובצהרים ילמד את הילדים הישראלים פלשתינאים. אנחנו נלון בירושלים ונחזור ביום ג' למרכז דייב ישמח לקבל תגובות לגבי התערוכה , הפתיחה ,למי שקשה עם אנגלית יכתוב בעברית ואני אתרגם לו

mirigami

New member
חייבים להודות גם לתפוז לענת ויניר

שהשקיעו רבות בקיום השידור

bshuval

New member
קצת מהצד שלי

הבוקר התחיל בהתרגשות רבה. קמתי מוקדם בבוקר, ונסעתי למוזיאון. המוזיאון נמצא בפארק שלם של מוזיאונים, ובדיוק היום בבוקר הייתה תחרות כלבים, אז נאלצתי לנסוע בדרך חלופית (לשמחתי ידעתי על כך מראש). הגעתי למוזיאון, עליתי לחדר התערוכה, וגיליתי שהשקע ליד התערוכה שקוע בקיר. זה שקע האינטרנט היחיד באיזור התערוכה! אחד מעובדי המוזיאון עזר לי והצלחנו לפרק את השקע ולמשוך אותו החוצה. התחברתי לכבל... ולא היה אינטרנט! ניסיתי להתחבר גם מאחד חדרי המשרדים, שם האינטרנט עובד, אך ללא הועיל. התקשרתי לבחור שאחראי על האינטרנט במוזיאון, אך הוא היה מחוץ לעיר! אישתו אמרה שהיא תנסה להשיג אותו ושהוא יחזור אלי. למזלנו, הוא חזר אלינו אחרי חמש דקות, וניסינו לפתור את הבעיה. כמובן כמו כל דבר בחלונות הפתרון היה לבטל את החיבור לרשת ולהפעיל אותו מחדש... התחברנו לאינטרנט, וראינו ושמענו אתכם! אמנם היה רעש רב ותמונה קטנה, אבל היה שווה. הבנתי שבארץ לא שמעו אותנו טוב, אבל אחרים שראו את השידור במקומות אחרים אמור שכן שמעו וראו אותנו. הבעיה הגדולה של הטכנולוגיה בה השתמשנו הייתה ההשהייה הגדולה בינינו לבינכם. על אף הבעיות, נהנתי לראות ולשמוע אתכם. לא יכולתי להצטרף אליכם השנה, לצערי הרב, ולכן אני שמח שיכולתי לחוות לפחות קצת. אני בטוח שזו לא הפעם האחרונה שנעשה דבר כזה, ובעתיד נשתפר ונעשה זאת טוב יותר. לסיכום לא נותר לי אלא לאחל לכם שיהיה לכם כנס נהדר, והנאה רבה! (נ.ב. ואם מישהו מגיע לכאן, בואו לבקר...)

למעלה