נשמע לכם גנוב?

elishrati

New member
נשמע לכם גנוב?

חברה, במשך שנים ארוכות הלכתי בדרך זו ורציתי להתנסות. בסוף זה קרה אחרי אימונים מפרכים. כמו שאני רואה, אין לאף אחד מכם מושג מה זה בכלל ולמה זה טוב. קראתם על זה בספרים של קסטנדה ו/או אחרים וזה נשמע מגניב. זה לא חברתי ולא מגניב בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה רע!!!! במלוא מובן המילה. זה כמו מוות במובן הקשה, הכואב מאוד והשלילי של המילה!!! אין לאף אדם מה לחפש שם.... עצה - תהנו מהחיים!! תהנו ממשפחה וילדים ואל תברחו לעולמות המדומים הללו. כדאי מאוד מאוד לנצל כל טיפת נצח שיש לנו פה כבני אדם ולא להתעסק בשטויות. בייחוד שאת השטויות האלה כתב אדם שקיבל את הידע ממקור מסוים ועיוות אותו לגמרי. אין שום דרך שאפשר להיות בטוחים באמינות הדברים שכתב קרלוס. עצה מכל הלב, צאו מזה - א י ן ש ם כ ל ו ם ! ! ! מנסיון

:)

לא משנה לי אם מה שקסטנדה כתב זה אמיתי או לא... מאז שאני זוכר את עצמי ראיתי דברים מוזרים שאחרים לא רואים, כנראה עבר אצלי בגנים פתחת לבדי דרכים להכנס עוד יותר לפנים המציאויות שקיימות כאן. ואז קראתי קסטנדה ודרכו הבנתי יותר בקשר לדרכים שאני פיתחתי לי והוא הביא לי עוד אלפי דרכים ופיתח את המחשבה שלי ואת הטוב שלי ואת צורת החיים שלי והכנות שלי עם עצמי ועם הסובבים אותי. בוא נגיד שזה כבר אומר שלפחות לגבי יש בספרים האלו האמון. וחוץ מזה... יש "שם" בתוך כל מסתורין העולם הזה המוווווווון אם אתה לא ראית את ההמון הזה כנראה הלכת בדרך עיוורת, כנראה פשוט פעלת על פי הכתוב ולא שילבת את הרגש והנשמה והשכל והלב והכל יחד. או שכן ופשוט זה לא תפס אותך. אני הולך בדרך הזו ומשפחתי כלולה בה כהוגן ועם זאת נהנה מהחיים כמו משוגע :) תודה על ההזהרה ואולי אתה או את תנסי גישה מעט אחרת. וגם אני אולי אנסה את שלך מתישהו :) שבוע נפלא

elishrati

New member
יפה ניסחתם

כל מה שכתבתם מנוסח יפה וכתוב ברהיטות ובלהט שיש לכל אדם שנמצא בדרך ורוצה להתנסות. מובן מאליו ממה שכתבתם שאתם לפני התנסות ולא אחרי.. אחרי שתתנסו באמת "בגוף" ולא בשכל (לפי הגדרתו של קסטנדה) תבינו כמה יכול להיות מגעיל לאדם בחיים. באמת חבל כי החיים מאוד יפים על האדמה בתחומו של "הקשב הראשון". ונכון, אכן לקחתי משהו עימי בתקופה זו, וזו את ההבנה של האלכימאי, והיא: שמי אתה ומה שאתה זה הכי טוב שיש, בלי לשנות.. וש"המודעות הרגילה" בעולם הזה היא המתנה הגדולה ביותר שיכול אדם לקבל ולבקש! ויש לנו אותה.... תחגגו :) נ.ב. השתמשתי במושגים מהספרים של קרלוס כדי להמחיש לכם את הנקודה.

אם כך... מי אני ומה שאני אני זה מי שאני כאשר נולדתי. אז זאת אומרת שלא צריך לחנך ילד ולגדל אותו ולהראות לו אלא פשוט לתת לו את "המתנה" הזו... ולתת לו להיות מי שהוא בלי לשנות? כנראה חווית משהו שממש הכניס לך אגרוף חזק לבטן. אני מכיר אנשים מבוגרים שחיים ב"דרך דון חואן" :) כבר שנים והם רק פורחים וכשאני מסתכל עליהם קשה לי שלא לראות את האור הפנלא הבוקע מהם אור שאני לא מצליח לראות בוקע מאף אדם אחר שראיתי בעולם. מוזר? :)

ita101

New member
מוזר

או שלא. את האור שבוקע מהם אולי אדם אחר לא יוכל לראות. (האם הוא בלתי תלוי או סובייקטיבי?) מלבד זאת יש בטח כאלו שנפגעו ב"דרך" כגון זה. ואור גדול אתה אולי תוכל לראות (או שלא) גם אצל אנשים שחיים לפי תורות אחרות.

זה ברור לי... לא אמרת שניתן לראות אור שכזה רק מאנשים שכאלו. אבל אני אישית, עוד לא טיילתי בעולם. וראיתי אור שכזה רק אצל אולי עוד שני רבים (רב) נפלאים ומעוד כמה זרים. אני אישית :)

ita101

New member
ממילא

כל אחד לוקח את מה שהוא רואה לנכון, לפי הפרשנות שלו. ומה שיש פה, כמו מה שיש בכל מקום, זה משמעות. עם כל הכבוד לדון חואן (ויש כבוד חח), אני מטיל ספק במוחלטות של העצות. כי כל אחד הוא אדם שונה ולכן לכל אחד מתאימים דברים שונים. וכל מה שדרך כלשהי יכולה לתת לאדם זה כלים להתמודדות ולשיפור תוצאות. אלא אם לוקחים אותה קשה מדי ללב ואז זה כבר כמו כל תורה אחרת - היהדות, הנצרות וכו'. אחרי שנים כה רבות אתה אומר שאין שם כלום? מסקנה קצת קצרנית, לא? אם קיבלת (כביכול, או לא כביכול) הרבה רעיונות, ומשמעויות, ותחושות ורגשות וכו' כתוצאה מבדיקת הדרך - זה לא הולך לאיבוד. מכל השנים האלו אתה יכול לקחת את הטוב ולא לפסול בצורה מוחלטת רק בגלל שהיית בצורה מוחלטת בתוך זה.

princeOFdream

New member
נשמע כאילו חווית חוויה טראומתית

שמעי, אני למשל בן-אדם שלא מסתפק רק בלנהל את חיי, אני כל הזמן מחפש תכנים. אחד התכנים שמצאתי הוא חקירת עולם הנסתר- הדרך להגיע למשהו הדומה להארה. מעבר לכך, זה רק יעזור לי לנהל את חיי אם אלמד דרכי עולם. אבל, אני מה שאני עושה כדי לנהל חיים נורמאלים ולא איזה חיי פרישות: זה לומד חוקר ובודק ומכל תחום לוקח מה שמתאים לי- קבלה, אימן, אסתרולוגיה, דרך הלוחמים, שמאניזם, דרואידים, טארוט וכו´. כך שאני לא מתמכר לשום שיטה ולא מאבד ת´צמי בשום מקום. תנסי בעצמך.

sleeper22

New member
אני

חושב שקקי זה רע ויש אנשים שחושבים שזה טוב ואפילו זבל טוב לצמחים אולי תפרט למה זה רע? מה הניסיון ?

למעלה